Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ginaly said: copry şöle bşi aldım ben çok memnun kaldım, bayaa beyazlatıyor meret, zararı var mıdır? http://www.dogalecza.com/images_buyuk/f68/26021613053862649.jpg dişini çürütüyor,agzına sıçıyor işte... Dişini düzenli fırçalıyorsan ve dişlerin sarıysa yapıcak sağlıklı hiçbirşey yok mlsf... Bende ondan şikayetçiyim insanın ten rengi gibi diş rengi var. Bazı insanlar her boku yiyor bembeyaz imreniyor insan. çözüm porselen :S yada dişin üstüne birşey yapıştırıyorlar adını unuttum ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 şeytana fln tapıyorum ama tutucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Top atilana kadar alkol mu almiycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 diş rengi var evet, sarınını genetik olarak daha güçlü olduğunu söylerler. benim sarımtrak, 1 kere sinirsel bi ağrı yüzünden dişçiye gitmiştim 22 yaşımda. sonra askerden önce bi gittim kontrole. en son geçen sene 25 yaşımda, çürümeye başlamışmış 2 tane dolgu yapıverdiler. günde 1 kere dişlerimi fırçalıorm sadece. o yüzden sarı daha ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 diş beyazlatma için ayda bir splat black ile fırçalayın abi. granül etc değil, yapısı çok çok ince. güzel bir temizlik yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 dis beyazlatma teknikleri var saglikli dise zarar vermeyen, gecici etkileri oluyo onlarinda hassaslik vs gibi ama kalici zarari yoklar evde yapilanlar gibi. ama pahali onlar tabii, 750 dolar burada. zoom var mesela http://www.youtube.com/watch?v=mExcLQ-czZk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Eylül gibi yaptıracam beyazlatma işini. Diş tozunu ve diğerlerini denedim, iyi gibi gelsede, uzun vadeli kötü sonuçlar doğuruyor(muş). Kimse tavsiye etmiyor o tarz ürünleri. 2 farklı süreç var dişçimin söylediği; 1) 1 seans süren(2-3 saat sanırım), instant beyazlatma(zararı olabileceğini söyledi) 2) 4 gün süreyle geceleri uyurken günde 8 saat dişlere takılan bir atraksyon. 600 tl fiyat verdi bunun için. O değilde, konu nasıl diş beyazlatmaya geldi? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 16 sayfa olmuş kavga vardır diye geldim. Muhabbete bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Suark said: diş rengi var evet, sarınını genetik olarak daha güçlü olduğunu söylerler. benim sarımtrak, 1 kere sinirsel bi ağrı yüzünden dişçiye gitmiştim 22 yaşımda. sonra askerden önce bi gittim kontrole. en son geçen sene 25 yaşımda, çürümeye başlamışmış 2 tane dolgu yapıverdiler. günde 1 kere dişlerimi fırçalıorm sadece. o yüzden sarı daha ii Bildiğim kadarıyla genetik değil de flor yüzünden böyle. Flor dişin sağlamlığını arttırıyo, yani flor miktarı fazla olan dişler daha sağlam oluyomuş. Ama işte fazlalaştığı zaman dişin rengini sarartıyomuş. Dişin flor depolama miktarı genetikle ilgili olabilir gerçi, o kısmından emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Benim de nerdeyse 6 ayda bir diş temizletmem lazım bu yüzden. Çürük falan yok, zaten ortodontik tedavi gördüğüm için (tel taktım demekten daha karizma lan bu sdf) aksatmadan dişlerimi fırçalarım ama sarılaşmanın önüne geçemiyorum. Bin tane farklı macun denedim ama cık hep taş hep taş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 @nutella yerim sen neden böylesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 40 derece havada bir bardak su bile içmiyeyim ki , aç olanın halinden anlıyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ahahahaha tromsö'deki camiye bakıyodum da, bitane eleman fetva vermiş orucu mekkeye göre tutun diye. şüphesiz islam kolaylıklar dinidir. http://www.alnor.no/prayer_times/hammerfest/august.bw.pdf norveçli müslümanlar sevinçli http://www.alnor.no/images/msm.2.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Sotto said: Bizim millet duş almıyo abi ne temizi. Bi taharet musluğuyla temiz filan mı olduğumuzu sanıyorsunuz, eskiden o musluk yokken nasıl olurmuş o iş:;)..Yani... taşla, çakıl taşı askere giden bilir asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 axedice said: Benim de nerdeyse 6 ayda bir diş temizletmem lazım bu yüzden. Çürük falan yok, zaten ortodontik tedavi gördüğüm için (tel taktım demekten daha karizma lan bu sdf) aksatmadan dişlerimi fırçalarım ama sarılaşmanın önüne geçemiyorum. Bin tane farklı macun denedim ama cık hep taş hep taş. diş taşı için diş ipi şart ya ama onun beyazlıkla alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Taharet muslugu neyse de dise nasil geldi konu ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ShadowFury said: Suark said: diş rengi var evet, sarınını genetik olarak daha güçlü olduğunu söylerler. benim sarımtrak, 1 kere sinirsel bi ağrı yüzünden dişçiye gitmiştim 22 yaşımda. sonra askerden önce bi gittim kontrole. en son geçen sene 25 yaşımda, çürümeye başlamışmış 2 tane dolgu yapıverdiler. günde 1 kere dişlerimi fırçalıorm sadece. o yüzden sarı daha ii Bildiğim kadarıyla genetik değil de flor yüzünden böyle. Flor dişin sağlamlığını arttırıyo, yani flor miktarı fazla olan dişler daha sağlam oluyomuş. Ama işte fazlalaştığı zaman dişin rengini sarartıyomuş. Dişin flor depolama miktarı genetikle ilgili olabilir gerçi, o kısmından emin değilim. Hem genetik hem flor hem beslenme sigara vb aliskanliklar asitli icecekler vs. Bir suru etken var dis rengine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 kola mahvediyor dişleri kendimden biliyorum, 2 gün önce dişçiye gittim adam eto bitmiş der gibi bi ifadeyle şu 4 diş bitmiş dedi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 oruç baba türbesine gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ShadowFax said: oruç baba türbesine gelen var mı? oruc baba sakinimisin rahmetlilerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 sakini misin derken? Evet, bizim mahallede türbe. 5-10 yıl önce türbe ve cevresindeki tüm sokaklarda iğne atsan yere düşmezdi. Son yıllarda baya azalma var gelen sayısında. Fakat yine de kalabalık oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 türbe işinde iyi para var. çaput, mum, bozuk para, okunmuş su falan. vergi yok birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Aynen öyle , Ramazan'ın ilk günü sokaklar dolup taşıyordu etraftaki. Herkesin elinde hurmalar , zeytinler sirkeler falan :D Benim ilkokul ordaydı , servislerin ordan çıkması 45 dk yı buluyordu , yola yayılan teyzeler yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ShadowFax said: sakini misin derken? Evet, bizim mahallede türbe. 5-10 yıl önce türbe ve cevresindeki tüm sokaklarda iğne atsan yere düşmezdi. Son yıllarda baya azalma var gelen sayısında. Fakat yine de kalabalık oluyor bu sene kratos baba türbesi modaymış. öyle yazıyordu cemiyet hayatı dergileri. sosyetik türbanlılar nereye gitti, dakika dakika takip ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar