LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Bakin bu sefer eventimiz baslarken topak aciyorum, sonra bana firca atmayin... Katilimcilar; Bendeniz, Wastryx, Zegna, Fede Ve fedenin bi arkadasi Icki sonrasi aspava kismina kharon da katilcak sanirim Bide copry ekmis sanirim Tunali da golden Dayiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 bensiz angara eventi olur mu la diyecem de angarada değilim o yüzden iyi eğlenceler size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 kalbim sizinle... sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 ulan ne güldük ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 ya ben ne yapsam patide benim yaptığımı yapan birisi oluyo illaki anlamıyorum ki... ankaraya taşınıyorum, bakarım başkası da taşınıyor, işten çıkıp istanbula gidiyorum başkası da aynı şeyi yapar, ankaraya 1 haftalığına gelirim aha başkası da gelmiş bile eventler filan... şizofren filan mıyım ki acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 ben siklikla geliyorum hocam senle bi alakasi yok :P ama ne gulduk beeaaa.. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Dün müydü? Ben de gelirim diye mesaj atıyordum tam. Haberim olsa gelirdim, dün saat 18 gibi boş boş Tunalı'dan alış-veriş yapıp evime gidiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Başım ağrıyor benim yea fgasdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 LuNiZ said: Bakin bu sefer eventimiz baslarken topak aciyorum, sonra bana firca atmayin... yarın mı oluyor ne bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 aa yeni gördüm bunu. önceden görsem gelirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 GERCEK ANKARA TAYFASI BU DEGIL !!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar