Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 sfdssdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 haaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Ahahahahaha yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 başlığı açanın kesecem yazamaması turnusol kağıdı etkisi yarattı aisşdasdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 keseceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Başlığı yazan haberi sol.org dan almasaymış kaynak başka olacaktı asıl orda kaybettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Fistan said: keseceğim kesecemli sonuç kesin vardır diyordum yokmuş, yine tek sonuç paticik olacaktı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 yine bu iyi bir gelişme. ben yolcularında tekbire karşı çıkan adama dalmasını beklerdim. throine de gözüyle görmeden inanmaz böyle şeylere çünkü burası isviçre hiç olası bişey değil bu ülke için heh sol.org.tr de bir beltur çalışanı üzerinden yalan haber yaparak hükümeti devirmeye çalışıyormuş öyle dediler bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 fizban said: throine said: çıkan ilk sonuç paticik. ahah http://www.google.com.tr/search?client=opera&rls=tr&q=B%C4%B1%C3%A7ak+verin+allah+yolunda+kesicem+bunlar%C4%B1&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggestof yetersizleştiğin çok oldu da bu kadarı görülmedi. ahahahahahah:D adam direk başlığı copy/paste etmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 o da bilgisayardan ya da emaildan resim linki paste etmek gibi olmuş gerçekten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 throine said: Fistan said: aynı haber biçok haber sitesinde var Haberin kaynağından bahsediyorum ben. Hit almak için gazetelerin haber c/p etmesini demiyorum. Kaynak: sol.org He canim haber sitelerinden istedigin haberi alip kendi sitende yayinlamana da bisey demiyorlar zaten.digerleri mal, ajanslara tonla para doksun, milliyet hurriyette c/p yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 haberde geçen bir cümleyi aratmamdan ne geyik dönmüş yahu ahah laf sokucam diye baya kasmışsınız. bilseydim ben size malzeme verirdim, yorulmazdınız. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Her savunma mesajinda egleniyoruz zaten, eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Fistan said: paticikteki başlığı c/p edersen paticik çıkar adam, tek mesajla başlığı derail etti. siz daha c/p etmiş onu düşünün. hepinizden akıllı. bu arada lafım Fistan'a değil. ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Opusdei Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Throune gercekten eglenceli bir kullanici seeverek izliyor ve okuyoruz Imza pennslyvania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 throine said: haberde geçen bir cümleyi aratmamdan ne geyik dönmüş yahu ahah laf sokucam diye baya kasmışsınız. bilseydim ben size malzeme verirdim, yorulmazdınız. sdf aynısını sen de yapıyorsun hiç boşuna söylenme heheh sevmediğin biri yanlış bir haber koydu mu hemen şenlik ortamına çeviriyorsun konuyu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Bunlardan birini kesip teşhir etsek durulurlar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 throine said: Butcherofego said: haber.sol.org'da yer alan haber şöyle: Bu tür haberler hep sol.org ve evrensel, gibi gazetelerden çıkıyor nedense. haha 'Bizi günaha sokuyorsun' deyip otobüse bindirmediler!!! Evrensel stayla evet zaten vakit,akit 1.sayfadan veriyor bu tarz haberleri haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 böyle allah cehennem neyim varsa bu allahçı lavuklarla dolu olur zaten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Myshkin said: başlığı açanın kesecem yazamaması turnusol kağıdı etkisi yarattı aisşdasdsdf Fistan said: keseceğim Burda habercilik yapıyoruz , olduğu gibi halk dilinde veriyoruz ifadeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 buna çok benzer bir olay gecen sene izmirde yaşanmıştı.kıbrıs şehitlerinde manyagın biri aynen tekbir çekerek koşarken halkın linç girşimine maruz kaldı. baya bir kaşı gözü açılmıştı takkelinin. ozaman izmirde böyle bir olay olduguna mı üzülmeliydim yoksa izmir gibi modern "görünen" bir halkın linç girşimine karıştıgınamı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 izmirde akp ilk secim kazandıgında alsancakta tekbir getirerek insanların üzerine süren akp seçim minibüsleri gezdi tek bir olay çıkmadı alsancak camiinin yanındaki otobüs duragının orada,aynı yerde birbirlerini emen gay couple da gördüm,senin dedigin adam huzursuzluk cıkartıyor diye esnaf dayagı yemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Uyelikte ufak bi zeka testi koysaniz hic birini yasamayiz sunlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Aket-Atum said: fizban said: throine said: çıkan ilk sonuç paticik. ahah http://www.google.com.tr/search?client=opera&rls=tr&q=B%C4%B1%C3%A7ak+verin+allah+yolunda+kesicem+bunlar%C4%B1&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggestof yetersizleştiğin çok oldu da bu kadarı görülmedi. ahahahahahah:D adam direk başlığı copy/paste etmiş :D PAKOFIJGDIOJPĞKPÜLAFSOĞ ABİ OF. Sonra da çıkıp hala kendini zeki sanan cevaplar falan veriyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar