Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bıçak verin allah yolunda kesicem bunları


Butcherofego

Öne çıkan mesajlar




said:
Bugün saat 10.15'te Beşiktaş-Kadıköy Vapuru'nda 5-6 yaşlarında bir çocuğun tekbir çekmesine tepki gösteren yolcuların, Beltur çalışanının saldırısına uğradığı öne sürüldü.

Bugün saat 10:15’te Kadıköy’den Beşiktaş’a hareket eden Şehir Hatları Vapuru’nda “tekbir” tartışması çıktı. Vapurda 5-6 yaşlarında küçük bir çocuğa "tekbir" çektiren kişiye tepki gösterilmesi üzerine bir Beltur çalışanı, “Bıçak verin Allah yolunda keseceğim bunları” diyerek yolculara saldırdı.

haber.sol.org'da yer alan haber şöyle: Olay anına tanık olan bir kişini yaşananları şöyle anlattı; “Vapur hareket ettikten kısa bir süre sonra başında takke bulunan bir kişi yanında bulunan 5-6 yaşlarında bir çocuğa yüksek sesli “tekbir” çektirdi. Bunun üzerine yolcuların bir kısmı bunun yerinin burası olmadığına dönük tepki gösterdi. Bunun ardından yaşanan tartışmada vapurun kantin işletmesi olan Beltur çalışanı bir şahıs, yolculara saldırırken, 'bıçak verin Allah yolunda keseceğim bunları' şeklinde bir ifade kullandı.”
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oglum münferit olayları buraya koyup da iktidar partisini (allah başımızdan eksik etmesin) yıpratmaya hakkın var mı ?


bir müslümanın yaptıgı kötü davranışı bütün müslüman alemine mal etmeye hakkın var mı ? (gercek islam bu degil)


orada bulunan vatandaşımızın dini duygularına / düsüncelerine saygı duymayıp mikrofaşizm uygulayan laikçiler zaten 80 senedir ülkeyi bu hale getirmediler mi


bu ülke insanı dinini özgür bir biçimde yaşayamayacak mı ? demokrasi yok mu bu memlekette ha ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.google.com.tr/#hl=tr&sclient=psy-ab&q=vapur'da+tekbir+saldirisi&oq=vapur'da+tekbir+saldirisi&gs_l=hp.3...820.4179.0.4331.25.23.0.1.1.0.404.3689.0j19j2j0j1.23.0...0.0.gbXArxIezjY&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=6f8ee41a9492c2d4&biw=1280&bih=702
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...