Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ouya - Yeni Konsol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eh zayıf ama çok da ucuz, köhnemiş ps3 ve 360 hala full price devam ederken bu bedava ve bayağı daha güçlü. şahsen bu indie fırtınasıyla ilgilenmiyorum, çocukluğumda bile bakmayacağım oyunlar çoğu ama isteyenine işte.
Mesaj tarihi:
lan uyduruk bişi bulun da bi kikstatır da biz açalım. adamlar her şeye para veriyorlar ne de olsa.

"ren geyiklerinin boynuzları finlandiya ormanlarına takılıyor ve açlıktan ölüyorlar. fin ormanlarının bi kısmını yakmamız lazım"
falan tarzında bir çevreci bişi falan da olabilir.

ama içinde nerd geek soslu gereksiz bişi olursa daha güzel olur tabii
Mesaj tarihi:
bi tane ice rage diye ios oyunu var iphonela oynuyorum ipadim olsa onla da oynayacağım ama yok
oyun acayip sardı
dünyadaki 171.rekor benim zor seviyede
keşke diyorum tv'ye yansıtıp kolla da oynayabilsem hatta online maç yapılabilse
Mesaj tarihi:
Ilk exclusive oyununu da duyurmuslar bugun. Neden bu alet icin exclusive oyun yapilir bilmiyorum ama. Ben olsam direk android telefonlarda da caliscak bir sey yapardim.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben alacagim
zaten android developperim hem de square enxle anlasmislar sanirsam
eger es kaza bu hype tutarda konsol biraz olsun yayilirsa feci boostlanir android
yok olmazsa angrybird oynarim no prob
asdfdasf
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Geçtiğimiz hafta ön-siparişini verdim. Mevcut nesil veya yeni nesille kıyaslanmayacağını da teknik özelliklerinden biliyorum.

Açıkçası Android'in potansiyelini ve bağımsız oyun yapımcılarının da desteklerini arkalarına alarak, farklı bir alan oluşturmaya çalışıyorlar. En azından istedikleri bu. Bu ürüne para yatıranlar da, belli ki daha basit oyunlarla da eğlenebilen bir oyuncu kitlesi veya teknoloji meraklıları.

Kısa bir süre önce YouTube'a konsolun performansını göstermek amaçlı kullanıcılar tarafından bir kaç video paylaşılmış; Nintendo 64 Emülatörü Mupen 64, PSOne Emülatörü FPse ile iki tane Android oyunu; NFS: Mosst Wanted ve Dead Trigger.
  • Yeni Oluştur...