Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

100 Adımda Diablo 3


Alcest

Öne çıkan mesajlar

Myshkin said:

stat verememek falan benim de hoşuma gitmedi de stat-skill seçimi ve rune işinin diablo 2ye göre daha iyi olduğunu kabul etmek lazım. Her ne kadar dumbed down olasa da bariz daha iyi =/ Ha gönül isterdi ki daha kompleks bir stat sistemi olsun, statları gemler üzerinden düzenlemek yerine lvl atladıkça elle verelim, gem yerine runelar olsun setlerin üzerinde ama sonuçta mevcut sisteme göre de kalkıp diablo2deki gibi değil demek pek mantıklı değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spent thousands of Euros on a Brand New State of the Art Gaming PC,
Panasonic Viera Flatscreen HD TV,
Expensive Desk and Leather Directors Chair,
100 Euro Keyboard,
Steel Series Diablo Mouse and Mouse Pad,
Expensive Speakers, Sound and Bass unit,
And a Expensive new PC Desk..
Not to Mention the game itself.


bu kadar para harcadim, bunlarin yerine sunu yapardim bunu yapardim diyo beyin fakiri.

bir de
said:
TLDR in haiku format:

Diablo is bad
Excitement for it, I had
Now I'm very sad
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

RMAH kullandığı için olmuş. Bir arkadasım var. Türkiyedeki en iyi wizard olabilir. 450 saat play time'ı var. 2300TL RMAH'Da para harcadı. 1 ay sonra 200mlik farm yaptı. Sonra so what dercesine kaldı. Yani iyi item aldı, çok daha iyisini aldı sonra en iyilerini aldı.. Ne için ? Daha hızlı hack&slash yapabilmek için. Diablo ya çok sağlam pvp sistemi gelmedikçe single player oyun gibi hissettiriyor. Beklentide haklı bence. 10 yıl önceki diablo'dan tek fark grafik motoru ve hayatımda gördüğüm en kötü craft sistemi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Burdan şu sonuç çıkıyor en iyi iteme sahipte olsan sonucta bu bir oyun ötesine geçmeye kasarsan böle psikolojik ve sosyolojik sıkıntılar çekersin yazık eğlenmek varken ego ego nereye kadar. 500 saat oyunu oynayıpta oyunun senin beklentilerine cevap vermediğini anlayamamak yada geç anlamak yani ne desek boş anlamak için bu kadar zaman harcamakta salaklık çokta dahi olmaya gerekte yok =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kas kas kas ee şimdi nolucak mantığıyla diablo mu oynanır ya. 10 küsür yıllık oyun mantığını bilmeden mi başlıyosun en azından duymuşsundur sana uymadığını zevk almicanı düşünüyosan niye zorluyosun.ki hayvanlar gibi kasıp o karakteri uplayacak bişey kalmayınca sırf artistik için bile oyuna girip orda takılmak zevk veriyo adama harcadığın zamanın emeğin sonucu o karakter oluyo işte,d2 de öyleydi en azından çatır çatırda oynadık d3te cok farklı değil ki mantık aynı üstüne cok daha düzgün bi pvp sistemi yapacaklardır o da gelince gayet güzel olur diye düşünüyorum o,o
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun çıkalı hemen hemen 60 gün oldu. Bir gün 24 saat. 8 saat uykuyu çıkar, adam araba,ev,sigorta diyo demek ki çalışıyo olması lazım ordan da 8 saat çıkar. 8*60=480 saat kalıyo geriye. ve milliyetçi hareket partisinin 40. yıl dönümü

500+ saat oynamış olması eleştiremez anlamına gelmiyo tabi ki. Ama kıçına bez, koluna serum bağlayıp iki ay Diablo oynamışsın bu nasıl bir triptir arkadaş.

said:

'I Swear on God and all the Saints and Angels in Heaven'
This game is 1/1000 score. It really is a bad game.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaş d3ü vay ne güzel oyun diye oynayan mı var lan zaten, bu oyuna bok atma bitmedi ya. adamlar dünyanın en güzel, en orjinal oyununu yaptık da demiyor. yaptık bi online oyun, deli gibi oynayacaksınız sebepleri de belli diyor. oyuna hala 3 puan verdim, bok gibi olmuş filan demek ne kadar aptalca ya. sarı düşsün de sevineyim diye oynuyosun işte, charın kara kaşı kara gözü için değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dıablo zaten bu, adamların en tırt IP'si diablo. siz ağlıyonuz neden d3 cıkmıye cıkmıye diye yaptılar işte.
ağlıyanı cok olan oyun, haliyle cok satıyo.


bu kadar ölürümde diablo diyen "gamer" adam ömründe ne baal run yapmıstır ne mephisto run ne pindle run. sonra neden stat vermiyorum diye bık bık eder işte.

gameplay'i d2'nin fersah fersah ötesinde oyun yaptı adamlar, bundan öteyede kolay kolay gidemez zaten diablo.

iki hafta oyunayıp bırakıp, 6 ay 1 sene sonra canın yaratık kesmek isteyinde yine 1-2 hafta oynamalık oyun diablo, daha fazlası olmasıda mümkün değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hala 400 saat 500 saat oynamışın daha neyini beğenmiyorsun diyenler var.

olay 500 saat 600 saat oynamak değil, kimse bu oyunu 500 saat oynayayım yeter diye almadı zaten. önemli olan severek bir 500 saat daha oynatması isteğimiz de bu fakat mümkün görünmediği için bu eleştirimiz

şu oyunun gameplayi d2'nin fersah fersah ötesindeyse, d2 tetristi herhal
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...