Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçek islam bu değil !

Feamer

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

abi yenmiyor ki öle.

bir de 30gün makarna yazmışsınız.

kabızlık diye bişi var ulan!
çıkmıyor o kadar.

sağlıklı demişler. değil abi.. 30gün çıtır çıtır makarna ye.. bittin.

tamam amazonda gelmiş, latinolara gelmiş.
adamlarda popo büyük, sular mikroplu. ancak bol makarna sistemi düzeltiyormuş belki.

burada olmuyor ama öle.

fede hoca anlar makarnadan ona bi soralım
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da 30 gun ye diyen olmadi ki sana.

allah demis, bi spagetti cubugunu gunese dogru tutun, spagetti cubugu aydinliktan karanliga dusene kadar oruc tutun demis. (mozzarella suresi, 42. ayet )

simdi o kadar sorun yasiyosan eve gec, pencreleri kapa, bug var orada, onu kullan yine inancin sinirlari icerisinde.

bu arada seferi isen sicamazsin zaten
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko said:

tamam da 30 gun ye diyen olmadi ki sana.

allah demis, bi spagetti cubugunu gunese dogru tutun, spagetti cubugu aydinliktan karanliga dusene kadar oruc tutun demis. (mozzarella suresi, 42. ayet )

simdi o kadar sorun yasiyosan eve gec, pencreleri kapa, bug var orada, onu kullan yine inancin sinirlari icerisinde.

bu arada seferi isen sicamazsin zaten

allah mı? fsm'ye şirk koşmaya utanmıyor musun bre zındık.
Sosyal ağlarda paylaş

tr de bulmak zor ben yedim de tr deyken.

aslinda cok begenilcek bi yani yok, yagli bi et bayagi. tek basina kahvalti da pastirma dilimi gibi kizartabilirsin o guzel.

blc kombinasyonu guzel bacon lettuce tomato.

yine bana soracak olursan kangru etinden vs daha guzel. kiz arkadasim sevmiyo cok gerci. o sandvic icinde seviyo bacon ve avokado. (eed ilginc bi tad anlayisi var)
Sosyal ağlarda paylaş

abi oyle buyuk ki, birinin ustune yarim sise bocek ilaci bosalttim olmedi, ama ustunde ki kopukten yuruyemeyecek duruma geldi bembeyaz o kadar sIktIm.

yukarda ki huntsman mesela, onlarin az zehiri var zararsiz o anlamda, ama coklar, konusuyon aniden 10 cm ileride kafanin bi harekt el kadar orumcek aniden gorunce bayagi ziplatiyo.

edit: oha migros satiyo mu, ilginc hic beklemezdim. burada muslumanlar normal kasaptan helal desede almiyo, eger bicak degmisse o bicak kulalnilmaz bi daha o ete vs diye
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

onun rızası = huriler cennet işte.

sana gel rızam var benim ama cennet filan yok. kola kurupasta vericem dese ibadet edicekmiydin

sen bu dini yanlis anlamissin be ya ,Allah rizasi icin diyorum.cennetide cehennemide layik gorecek o belki kul hakki yedim 70 sene ibadetim bosa gitti .tarikatci kafalari tersine cevirince bazilarinizi goruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...