S-H Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ortaokuldayken bi arkadaşın evine gitmiştim,herifin babası nazi hastasıydı,yatak odasında bi duvara komple hitler kabartması yaptırmıştı.luger silahı filan vardı,tonla nazi kitabı vs hatta bi yurtdışı gezisinde ss üniforması giyip haloween'e katılmış,adamı hastanelik etmişler ağzını burnunu dağıtmışlar,aklıma geldikçe gülüyorum.hasta bi adamdı zaten. not:arkadaşın babası da motosiklet hastasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 İzmirli bi kızın SS i var sandım geldim. Gidiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 yalı mı ora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 kesme işareti ile ayrılmaz başlık olmamış cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 abi izmirde cok var lan hitler sempatizani dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bi ara bizim kızlar da seri katillerin hayatlarına merak salmışlardı. tribe girerdik bizde öldürme hissi geliyor, engel olamıyorum vs diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 http://farm1.staticflickr.com/141/323383637_1fde600d4f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 http://4.bp.blogspot.com/-sU0SVALbafE/T3M_BIGi8rI/AAAAAAAACRk/cEFEq6oabRo/s1600/biomen%2Bhitler%2Bsampuan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 hacı ilk fotoda plakayı gizlemişsin sonra ikincide açık, adam görüp kızarsa ya? korkma bi de bunlar sadece doğalgaz kullanmamızı istemeyen ergenekoncuların çocukları. bişi yapamazlar kamerayı görünce de kaçmış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Kızsın abi SS amblemiyle gezmeyecek o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Boci said: İzmirli bi kızın SS i var sandım geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 O SS ORDAN İNECEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 sipeyskeyk said: Kızsın abi SS amblemiyle gezmeyecek o zaman. onu diyorum abi ilk fotoda niye kapalı o zaman. politik kararlılık gösterelim. yoksa "hitler aslında manyak adamdı"cılara ve "naziler keşke geri gelse adamların manyak taramalı tüfekleri, deri pardesüleri var"cılara ben de kılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 nazi paltosu gayet güzel kıskanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Boci said: İzmirli bi kızın SS i var sandım geldim. Gidiyorum... ben de böyle bir beklentiye girmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 aynen bu seferki izmirli de zenci çıkmasa bare diyerek girdim, nazi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 goldbären said: sipeyskeyk said: Kızsın abi SS amblemiyle gezmeyecek o zaman. onu diyorum abi ilk fotoda niye kapalı o zaman. politik kararlılık gösterelim. yoksa "hitler aslında manyak adamdı"cılara ve "naziler keşke geri gelse adamların manyak taramalı tüfekleri, deri pardesüleri var"cılara ben de kılım. o deri pardesuler hic guzel degildi mi diyosun simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 sipeyskeyk said: Yoksa? evet evet o. hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 izmir kizlari guzelmi anlatildigi kadar gercekten? ben bi tane izmirli hatun tanidim banyodan sonra taniyamadiydim lan o kadar yani :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 senin dediğin izmir travestisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Lelouchshiba said: Boci said: İzmirli bi kızın SS i var sandım geldim. Gidiyorum... ben de böyle bir beklentiye girmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 gevrek boyoz çiğdem nazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 logo cok güzelmiş nazi olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 samsunsporlu bir arkadaşımız. 55ss5555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar