Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Z de zorro gibi dalmis hikayeye kim oldugu belirsiz. seele de yeto cikti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 sen aldatmamissin neden sen vicdan yapiyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 n kız değil miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Başlığı açan kardeş kusura bakma da biraz meriçlik mi var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 boşver söyleme zaten odayı geçtim aynı yatakta yapacak kadar içmişler. iri memeliyi de katıp orgy fırsatı kaçırmışlığına yan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 fede said: şimdi bakıyorum anlattığına göre senin odada iki tane kız var, fakat eleman gelip senin odadaki kıza hem de senin odada hem de yanında........... üzgünüm Seele iki kızla aynı odada kalıyor, baska bir arkadası gelip neredeyse kıçkıça uyuduğu kızı opuyor. onlar senin!! senin olanı niye veriyorsun!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Seele said: "Dün olanlari gördün mü?" diye sordu. Eger konusursan bogazini keserim dedim. şu cümleler çok talihsiz olmuş bence. kız orta yapmış sana, sen de topu kendi kalene atmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bence selee aldatılan kıza aşık http://www.youtube.com/watch?v=ZMW8uVTDXKM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Ve bir orgy olma ihtimali daha çöpe giderken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 seele çok yanlış oynuyorsun kartlarını Fly said: said: Eger konusursan bogazini keserim dedim. ileride bildigi halde soylemeyen adam konumuna duseceksin, tbr brv bide boğaz keserim ne aga sdfsdfsdf iri memeliyi kaçırdın bi kere o iş yattı. şimdi git yakın arkadaşın olan kıza sevgilin seni aldattı de. yada çocuğa de sn sölemezsn bn sölicem "o böle bişi haketmioooo" fln böle bi kafaya gir. sonra kıza gidip meriçlik yaparsın omuzuna kafasını yaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 senin boğazını keserim ne, ne kullanıyosunuz siz ahhashhashahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ben tam oalrakj ne dediğini de merak ediyorum "I will cut your throat!" gibi bir cümle mi.. "deep throat" olamamış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 aynen onu bende merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 off ya biri de bir gün gelsin "böyle böyle bir olay oldu sonra sabahlara kadar seviştik" diye yazsa da "hayat sna güzel" desek.. hep dram hep dram, o terlik o duvardan inemedi bir türlü.. İNEMEDİ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Sevişen adam niye gelip buraya yazsın ki abi? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 o odada 2 kişi yanlış yapmış ama en büyük yanlışı sen yapmışsın seele! gidip iri memeli ve z'yi durdurup, z'ye "abi senin kız arkadaşın var bak pişman olursun, yapma etme, bırak ben halledeyim sen geç otur abicim" desen, hem vicdanın sızlamaz hem de pati'nin gururu olurdun... şimdi duşa gir ve "giden günlerim oldu"yu söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 yaziyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 dur yanlis anlamissin n z z'nin kiz arkadasi iri gogus op seklinde 5 karakter var n ve z islak havlulari kurutan, iri meme gordun mu olayi demekle yetinen obur yataktaki kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 wastyrx said: Sevişen adam niye gelip buraya yazsın ki abi? O_o düz sevişendne değil böyle alengilri bir olayın sonucunda sevişen olsa mesela ertesi sabah iri memeliyle seele konuyu konuşurken çılgınlar gibi sevişmeye başlamış olsalar ilk turdan sonra sırtındaki teri soğumadan gelip buraya "İRİ MEMELİ DOWN & DİE!!" diye yazsa işte böyle giriş gelişme ve sonuç kısmı ilgi çeken paylaşımları bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 N arkadaşını gerçekten seviyorsan Z'yi şikayet et. Yoksa bir daha konuşmam seninle. Yap bunu gerçekten, haksızlığa tahammülüm yok abi artık. Zaten söylemezsen vicdan azabı çekmeye devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 abi al işte.. ya neden n ve z nin olayına sokuyorsunuz adamı boşverin olmuş bitmiş bence seele iri memeliye odaklanmalı orada maden var dram dram nereye kadar lan.. BABA DÖVENDE BİLE MUTLU SAHNELER VAR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Kızlardan biri ' ne red lightı ! ben varım ya . bu kadar çilekli boşa mı gidicek ' demişti seele o kısmı atlıyor üstüne üstlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 belliki Havenless boynuzlanmis ici yaniyor. cek fislerini diyor. ayrica yaptiginiz birbirinden degerli igrenc yorumlariniz icin sizden bir daha tiksimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 copry said: Kızlardan biri ' ne red lightı ! ben varım ya . bu kadar çilekli boşa mı gidicek ' demişti seele o kısmı atlıyor üstüne üstlük. haa simdi hatirladim bunu söyleyem nami-diyar iri memeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 İri memeli olarak bahsi geçen arkadaş güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar