marksman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 abi AHAHHAHAHHHH bonzi titlesi verilecek sanıyordum. bi sonra ki sayfa da o verilen titleyi görünce kahkaha attım :D:D kim olsa hak eder yani ben böyle yapsam ağzıma terlikle vurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ne konu kaçırmışım ya. fuck this shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 topici tamamladım. ZaugnaKhaldun said: Seele said: yetolugum neymis bir anlatsan. Naif bir türk genci olarak olaylardan ter termiz siyrildim. Evet belki IMK ile bir aktion bir adrenalin olanbilirdi. Ki onu tanisaniz kisilik olarak ne kadar igrenc bir insan oldugunu anlarsiniz. Memeleri büyük ve güzel diye ona kazandirdigi bu arti onun tüm eksilerini silmez silmemeli. Aksamki ickili oyunda yanima oturup icki kadehine uzanicam diye memelerini dizlerimi sürttürmesi, oyun geregi kulagimi yalayip kulak mememi isirma, bizim ne örf ne adetlerimize uyar. Hollanda gibi bir yerde alkol ve uyusturucudan uzak durdum. Tamam alkol aldim cayir cayir yanacam cehennemde ama hani kendimi kaybetmedim. hem IMK olsun hem N olsun yada diger kizlar olsun oyuna gelmedim. Bu baglamda kendimi sansli ve iradeli buluyorum. o title geri alinsin lütfen. ERKEK KEZBANLARA NE DENİYORDU? zaugna'nın boldladığı yerlerde psikolojik olarak çöktüm. gratz; http://i.imgur.com/jZKby.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 İMK nın fotosu gelmedi hala dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 gelse bu kadar olay dönmezdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Seele said: N'ye gidip benlede sevismezsen olanlari anlatirim diyebilirim sfdsdfadfsf. o title'ın kalkması için bu şart. ayrıca gerçekleşmesi durumunda pics or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Abi N'yi gördün mü? seni zorlasak sevişmezsin N ile.. yapmayın etmeyin. adam chaff attı,flare attı diyorlar ama. IMK'da memeli falan değil diyorlar. imk olayına açıklık getirirse olay çözülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 pm istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 şu dk dan sonra n ile sevişilirse o title çocuklara dahi aktarılır. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 dasaaa said: Abi N'yi gördün mü? seni zorlasak sevişmezsin N ile.. yapmayın etmeyin. adam chaff attı,flare attı diyorlar ama. IMK'da memeli falan değil diyorlar. imk olayına açıklık getirirse olay çözülebilir. abi bence atabileceği en kötü görüntüyü atmış ya. ben hala güzel şeyler düşünüyorum. belki allah belden yukarıya vermiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 N http://img217.imageshack.us/img217/3476/38984443.jpg http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/14546/yesilcam-kliseleri-gozlerim-gorebilecek-mi-doktor-bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 AA kaçırmışım ben burayı nereden itibaren okuyoruz hemen bi özet geçin nolmuş nolmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ölmüş lan bu http://i.imgur.com/XOSdu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 abi bu kızda göğüs var mı? yağ kütlesi var sanırım sadece. chubby dedik ekstra large cıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 kıyıya vurmuş balina gibi yavrum, vinç çağırıp anavatanı olan okyanuslara bırakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 pride and prejudice gibi başlık açmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 İnsan spoya alır ya sabah sabah gözlerim kanadı tekrardan :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 fede said: gideri olmadığı için böyle zaten. gider koymayı unutmuşlar öm gitsin diye alıntılıyorum o ayrı ama posta bakacak olursak: AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 abi o kız benden şişman ya. şununla yatan adam rulman da sever, damacana da sever, maden suyu şişesine de oturur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 N ye atlayacağıma SKF rulman kataloğuna atlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Frantic said: yer hollanda ve iri memeli almanla sevisilmeden bi gece gecirilmis. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 goldbären said: abi o kız benden şişman ya. şununla yatan adam rulman da sever, damacana da sever, maden suyu şişesine de oturur yani hala mı lan, o kadar askere gittin geldin zayıflamışsındır biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 imk'nin fotosu cekildi. dasaaa gördü fotoyu. Sunu diyim sadece adam memeye doydu. Bosuna mesaj felan atmayin resmi public etmeyecek kimseyede göstermeyecek. dasaaa baskilara dayannn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 msnden harass lıyım hemen dasaaa reyizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 beyler imk gerçek. fotoyu sadece bir göğüs eksperi olarak değerlendirmek amacı ile aldığım için profesyonel iş anlayışı ile paylaşmayacağım. özür diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar