Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Fede nin post bombaymis gercekten. Dur bakalim daha neler cikacak bu topicten:) 2012 in en eglenceli topiclerinden birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 küheylan said: Fistan said: bu topigin eglencesi bi turlu artmadi ya 18. sayfada bunu gördüm ve topicin geleceğinin de farklı olmayanı düşünüyorum. aralarda çok efsane paragraflar çıktıysa bi özelden şeyediverin. Kesinlikle katılmıyorum, topik sonuna kadar teslim etmeye devam ediyor. N'nin resmini koyduktan sonra "oyununa gelmedim" demek de nedir? Ya iddalar doğru alakasız bi chubby resmini flare olarak ortaya attı, ya da chubby chaser ve İMK dediği kız da aslında yalnızca bir İK. Yalanan kulaklar, birbirine sürten vucudlar N'nin resmini gördükten sonra eski hareketliliği yaşatmıyor bizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 olm gidin kitap falan yazın ya israf etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Beyler toplanin son 10 yilimi yaziyorum Chubby seven seele Ysk gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 abi imk gerçek mi? sen onu söyle. sonra da resmini koy vur masaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Baski altindayim cevap veremem bu soruya Adam evimi biliyo yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 tamamdır beyler imk yalan n şişman z midesiz the end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Deme oyle belki dogrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Laorx said: Seele said: yetolugum neymis bir anlatsan. Naif bir türk genci olarak olaylardan ter termiz siyrildim. Evet belki IMK ile bir aktion bir adrenalin olanbilirdi. Ki onu tanisaniz kisilik olarak ne kadar igrenc bir insan oldugunu anlarsiniz. Memeleri büyük ve güzel diye ona kazandirdigi bu arti onun tüm eksilerini silmez silmemeli. Aksamki ickili oyunda yanima oturup icki kadehine uzanicam diye memelerini dizlerimi sürttürmesi, oyun geregi kulagimi yalayip kulak mememi isirma, bizim ne örf ne adetlerimize uyar. Hollanda gibi bir yerde alkol ve uyusturucudan uzak durdum. Tamam alkol aldim cayir cayir yanacam cehennemde ama hani kendimi kaybetmedim. hem IMK olsun hem N olsun yada diger kizlar olsun oyuna gelmedim. Bu baglamda kendimi sansli ve iradeli buluyorum. o title geri alinsin lütfen. http://i.imgur.com/tfGwi.gif of su son post çok feci yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 mulgear6 said: Baski altindayim cevap veremem bu soruya Adam evimi biliyo yani :/ gelirim ve siddet uygularim. arasira oraya semilere geliyorum biliyorsun. imk yalan degil. evet n sismam ve z gercekten midesiz. m magdur olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 yok abi imk resmi gelmediği sürece yalan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ,O' ise olaya seyirci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 dasaaa said: tamamdır beyler imk yalan n şişman z midesiz the end böyle bitemez yıa http://i.imgur.com/LEP4V.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 N'nin fotoyu tekrar koyun buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 küheylan said: N'nin fotoyu tekrar koyun buraya. Bunu gerçekten istemezdin. Bir daha düşün, sonra 25. sayfalara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Seele'den de bu beklenir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 http://www.capsverlan.com/bloggaleri/galeri/buyuk_resim/640x480_3021yigit_ozgur_karikaturleri_1382.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Seele said: yetolugum neymis bir anlatsan. Naif bir türk genci olarak olaylardan ter termiz siyrildim. Evet belki IMK ile bir aktion bir adrenalin olanbilirdi. Ki onu tanisaniz kisilik olarak ne kadar igrenc bir insan oldugunu anlarsiniz. Memeleri büyük ve güzel diye ona kazandirdigi bu arti onun tüm eksilerini silmez silmemeli. Aksamki ickili oyunda yanima oturup icki kadehine uzanicam diye memelerini dizlerimi sürttürmesi, oyun geregi kulagimi yalayip kulak mememi isirma, bizim ne örf ne adetlerimize uyar. Hollanda gibi bir yerde alkol ve uyusturucudan uzak durdum. Tamam alkol aldim cayir cayir yanacam cehennemde ama hani kendimi kaybetmedim. hem IMK olsun hem N olsun yada diger kizlar olsun oyuna gelmedim. Bu baglamda kendimi sansli ve iradeli buluyorum. o title geri alinsin lütfen. nabıyon aga hollandada? ara sokakta esnaf lokantasına mı gidiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Seele said: yetolugum neymis bir anlatsan. Naif bir türk genci olarak olaylardan ter termiz siyrildim. Evet belki IMK ile bir aktion bir adrenalin olanbilirdi. Ki onu tanisaniz kisilik olarak ne kadar igrenc bir insan oldugunu anlarsiniz. Memeleri büyük ve güzel diye ona kazandirdigi bu arti onun tüm eksilerini silmez silmemeli. Aksamki ickili oyunda yanima oturup icki kadehine uzanicam diye memelerini dizlerimi sürttürmesi, oyun geregi kulagimi yalayip kulak mememi isirma, bizim ne örf ne adetlerimize uyar. Hollanda gibi bir yerde alkol ve uyusturucudan uzak durdum. Tamam alkol aldim cayir cayir yanacam cehennemde ama hani kendimi kaybetmedim. hem IMK olsun hem N olsun yada diger kizlar olsun oyuna gelmedim. Bu baglamda kendimi sansli ve iradeli buluyorum. o title geri alinsin lütfen. medal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Off son girdiğim zaman bırakmalıydım topiği, N gecemi kararttı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 oha gece eğlencesi çıktı. okuyayım baştan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 o fotoyu koyulmamis sayiyorum...benim hayalimde olaylar boyle vuku buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 abi allah aşkına şuraya bi iki kadın resmi koyun n'den sonra ellerim titriyor, başım dönüyor, gözlerim kusmaya başladı. bildiğim tüm kadın isimlerini unuttum şu an kafamda kadın nedir onu canlandıramıyorum, lütfen yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 14 Temmuz 2012, saat 5:40 ve bu thread'i daha yeni keşfettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 aynen 37 sayfa olmuş oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar