Karea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 sonuna kadar hakedilmiş bir title Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 yakışmış ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Seele said: yetolugum neymis bir anlatsan. Naif bir türk genci olarak olaylardan ter termiz siyrildim. Evet belki IMK ile bir aktion bir adrenalin olanbilirdi. Ki onu tanisaniz kisilik olarak ne kadar igrenc bir insan oldugunu anlarsiniz. Memeleri büyük ve güzel diye ona kazandirdigi bu arti onun tüm eksilerini silmez silmemeli. Aksamki ickili oyunda yanima oturup icki kadehine uzanicam diye memelerini dizlerimi sürttürmesi, oyun geregi kulagimi yalayip kulak mememi isirma, bizim ne örf ne adetlerimize uyar. Hollanda gibi bir yerde alkol ve uyusturucudan uzak durdum. Tamam alkol aldim cayir cayir yanacam cehennemde ama hani kendimi kaybetmedim. hem IMK olsun hem N olsun yada diger kizlar olsun oyuna gelmedim. Bu baglamda kendimi sansli ve iradeli buluyorum. o title geri alinsin lütfen. ERKEK KEZBANLARA NE DENİYORDU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 son posta o title az bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 o son postu hiç okumak istemezdim. Seele avrupada mı yaşıyorsun sen? yoksa erasmus ayağına falan mı gittin. kız karakter olarak ne kadar dandik olursa olsun ne olacak abi sanki kızla evleneceksin ya da kız hayatını sana zindan edecekmiş gibi konuşmuşsun. ha inançlarından dolayı böyle bişe yapıyosan saygı duyarız tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 seele, gerçekte sen Z den hoşlanıyor olabilir misin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 seele iyi çocuk la. leş gibi kızlara yazmamış diye mi kızıyorsunuz adama. helal olsun arkandanım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 baska bir avrupa ulkesinde onikinci ayima girerken ben neden dibimin dustugu tek bir insan goremedim derken yalniz olmadigimi gosterdigi icin tesekkur ediyorum seele arkadasimiza ya da vazgectim gormez olaydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ben sözümü geri alıyorum ya, N ile ne olsa sevişilmez. imk yı göremedik ama adam kötü diyorsa... doğru yoldasın abi aslında biraz vodka içseydin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 tersine les gibi kizi bir de tehdit etmeyi dusunup yatmaya mi zorlasam fikri olmasi fena. yoksa suana kadar hatali bir adim atmamis. ha bir de cok bi alingan cikti ha. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Belki adam da sisman ve cirkin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 2012 en kötü topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 abi İMK'nın fotosunu koyarsa o title gider, silinir bence.. seele'nin faillığı da unutulur hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 fotoyu koyarsa nefsine ne kadar hakim ne kadar mükemmel bir insan olduğunu görürüz ve taktir ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ya da daha beter olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Pandoranin kutusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 şıröderin kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 schindlerin listesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 pan'in labirenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 anamın sıcak böreği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 fadimenin düğünü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 donumun lastiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Seele said: yetolugum neymis bir anlatsan. Naif bir türk genci olarak olaylardan ter termiz siyrildim. Evet belki IMK ile bir aktion bir adrenalin olanbilirdi. Ki onu tanisaniz kisilik olarak ne kadar igrenc bir insan oldugunu anlarsiniz. Memeleri büyük ve güzel diye ona kazandirdigi bu arti onun tüm eksilerini silmez silmemeli. Aksamki ickili oyunda yanima oturup icki kadehine uzanicam diye memelerini dizlerimi sürttürmesi, oyun geregi kulagimi yalayip kulak mememi isirma, bizim ne örf ne adetlerimize uyar. Hollanda gibi bir yerde alkol ve uyusturucudan uzak durdum. Tamam alkol aldim cayir cayir yanacam cehennemde ama hani kendimi kaybetmedim. hem IMK olsun hem N olsun yada diger kizlar olsun oyuna gelmedim. Bu baglamda kendimi sansli ve iradeli buluyorum. o title geri alinsin lütfen. http://i.imgur.com/tfGwi.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Fistan said: bu topigin eglencesi bi turlu artmadi ya 18. sayfada bunu gördüm ve topicin geleceğinin de farklı olmayanı düşünüyorum. aralarda çok efsane paragraflar çıktıysa bi özelden şeyediverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Seele haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar