Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Caddebostan Basketbol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yürüyüş yaparken arada görüyorum millet saat 11-12'ye kadar basketbol oynuyor Caddebostan sahilinde aranızda oynayan var mı kaça kadar devam ediyorlar bilgisi olan var mı ?
Mesaj tarihi:
biz 10 11 gibi gidip 1 2 gibi çıkıyoruz ordan. 2 haftada 1 falan banko oynarız caddebostan'da. bide 2 3 tane hayvan potaları kırmasa çok daha güzel olucakta kendini tatmin edicek diye potalara asılan bu insanlık dışı varlıklar sürekli potaları kırıyolar. elleri kırılsın öküzlerin.
Mesaj tarihi:
Mokoko peki oynayanların seviye nasıl oluyor ? O hayvanlar zaten bütün basketbol potalarının kabusu anlamıyorum ne zevk alıyor hayvan herifler .
Mesaj tarihi:
abi eski 2. lig oyuncuları falan oluyo bazen. onlar çok acayip parçalıyolar öle diyim oyunda :D onun dışında eğer sürekli basketbol oynayan bi adamsan öle deli gibi ezileceğin adam olmaz çok fazla. ztn eğer çok iyi oynayan adamlar varsa genelde kendi aralarında oynuyolar.
  • 8 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bizim mahellede oynadım
önce ilkokullu çocuklar geldi potayı trolledi, manyatür kala maç yapıp gönderdim, biraz oynadıktan sonra
liseli ergenler geldi çift kale maça geçtiler
ben de başka potaya geçtim
zemin kaldırım taşı ama bürsürü pota dikmişler
güzel bir top alayım ben
  • 3 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Burada toplaşıp oynayalım demiştik bi gün , baya bi insan olur demişti , sahaya gidip 'paticik?' diye sorduğum çocuk 'ney ney?' diye cevap verince utancımdan bi daha gidemedim o taraflara , o gün bugündür caddebostandan bile geçmiyor olabilirim.
Mesaj tarihi:
1.5 sene oldu, artik yeniden istanbuldayim, aslinda yaz boyunca bostanci sahilede cok gittim ama basket icin degil, motorla rahat oluyoda simdi havalar sogudu git gel zor olur. avrupada kapali saha yokmu ayarlasak toplanip oynasak ? Parasi neyse versek ?
Mesaj tarihi:
Sorma ya , nasıl bir cevap verebileceğimden de emin değildim. Hani adamın bizden olmadığını öğrendiğim zaman ne gibi bir cevap verebilirdim bilemedim kaldım öyle bi , sonra 'ahah yok yok önemli değil' diyerek uzaklaştım.

Sonra mokoko gelmişti takılmıştık 1-2 kişi daha gelmişti sanırım ama onlar patiden değildi yanılmıyosam öyle 2vs2 atmıştık.
  • Yeni Oluştur...