NoS Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Yürüyüş yaparken arada görüyorum millet saat 11-12'ye kadar basketbol oynuyor Caddebostan sahilinde aranızda oynayan var mı kaça kadar devam ediyorlar bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 biz 10 11 gibi gidip 1 2 gibi çıkıyoruz ordan. 2 haftada 1 falan banko oynarız caddebostan'da. bide 2 3 tane hayvan potaları kırmasa çok daha güzel olucakta kendini tatmin edicek diye potalara asılan bu insanlık dışı varlıklar sürekli potaları kırıyolar. elleri kırılsın öküzlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 saat 1-2 gibi trolar kovalamıştı bizi orada aman dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 O değilde sahilde içip içip sızmayın, valla kayaların arasındaki köpek kadar sıçanlar yiyormuş milletin kulağını burnunu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Mokoko peki oynayanların seviye nasıl oluyor ? O hayvanlar zaten bütün basketbol potalarının kabusu anlamıyorum ne zevk alıyor hayvan herifler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 abi eski 2. lig oyuncuları falan oluyo bazen. onlar çok acayip parçalıyolar öle diyim oyunda :D onun dışında eğer sürekli basketbol oynayan bi adamsan öle deli gibi ezileceğin adam olmaz çok fazla. ztn eğer çok iyi oynayan adamlar varsa genelde kendi aralarında oynuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 bizde başlarız hafiften gitmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 pota bulunuyor mu bare? ben bulunmaz diye gitmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 30 dakika tek başıma basket oynadım hala kollarım ağrıyor nasıl bir hamlık bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 benim de bileğim daha yeni iyileşir gibi oldu o yüzden bu yaz oynayamayacağım diye çok korkuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 http://www.hawtcelebs.com/wp-content/uploads/2012/02/Jennifer-Lawrence-in-Tuight-Playing-Basketball-4.jpg açıyor muyuk sezonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 seni linç ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 bizim mahellede oynadım önce ilkokullu çocuklar geldi potayı trolledi, manyatür kala maç yapıp gönderdim, biraz oynadıktan sonra liseli ergenler geldi çift kale maça geçtiler ben de başka potaya geçtim zemin kaldırım taşı ama bürsürü pota dikmişler güzel bir top alayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 biz açmayı planlıyoruz ama cadde sahil de 2-3 pota var ve çok kalabalık. tenha, rahat yer lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ahali yarın ve salı caddebostan veya güzelbahçede basket atmak isteyen var mı? 2 kişiyiz, random tiplerle oynamak istemiyoruz şöyle güzel maç dönsün isteğindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Ben 1 haftadır başladım tekrar ama sol bacağımda aşırı kas ağrısı var. Eskiden potaların canını okurduk şimdi yerden yükselemiyorum doğru düzgün. /cry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 biz 2 kişi akabiliriz caddebostana mikael'le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Bugüm 3vs3 Nike Türkiye finaol four vardı, bizden gelen oldu mu benden başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 İstanbulun diger ucunda oturmasam bende gelirimde, yok mu avrupa yakasinda oynayanlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Sen ne zaman İstanbul`a geldin? Daha Avrupa tarafında toplayamadık, adam olursa en az 3 kişi ben de gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Burada toplaşıp oynayalım demiştik bi gün , baya bi insan olur demişti , sahaya gidip 'paticik?' diye sorduğum çocuk 'ney ney?' diye cevap verince utancımdan bi daha gidemedim o taraflara , o gün bugündür caddebostandan bile geçmiyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ahahahahahahah hayal edebiliyorum o durumu. paticik?? ney ney? ahjahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 1.5 sene oldu, artik yeniden istanbuldayim, aslinda yaz boyunca bostanci sahilede cok gittim ama basket icin degil, motorla rahat oluyoda simdi havalar sogudu git gel zor olur. avrupada kapali saha yokmu ayarlasak toplanip oynasak ? Parasi neyse versek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ben direk caddebostana taşındım lan. yıllardır oynamadım basket ama gelirim. sonuçta efes yıldızlardan çıkmayım. herkes akıllı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Sorma ya , nasıl bir cevap verebileceğimden de emin değildim. Hani adamın bizden olmadığını öğrendiğim zaman ne gibi bir cevap verebilirdim bilemedim kaldım öyle bi , sonra 'ahah yok yok önemli değil' diyerek uzaklaştım. Sonra mokoko gelmişti takılmıştık 1-2 kişi daha gelmişti sanırım ama onlar patiden değildi yanılmıyosam öyle 2vs2 atmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar