NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Uzun zamandır telefonla işim gücüm olmadı çok geri kaldı telefon yenisini alayım diyorum 1k bütçem var. Htcler samimi geliyor gözüme açıkcası olmazsa samsung yada iphonenun eski modelleride olabilir diye düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 sıfır alırım diyosan biraz daha ver s3 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 birazcık daha dediğin 2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 samsung veya ayfon eskisi alınmaz. değmez verdiğin paraya. sony belki alınır. veya taahhütlü almak lazım. mesela avea da şey vardı, ilk 12 ayı kredi kartından alıyorlar, gerisini faturaya yansıtıyorlar falan. böyle kampanyalar bulunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ikinci el iphone 4 al üste para bile kalabilir 5 çıkınca 5 alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 s3 bildiğin malzeme fakiri telefon 2milyar plastik bir telefona verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 zamanla telefonun teknik özellikleri değerini yitiriyor ve yerini yazılıma bırakıyor onun için hangi yazılım araştırması yap derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?7,6353897 meh ben hatuna bundan aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Galaxy Note al. O fiyata alınabilecek en güzel telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 senko said: s3 bildiğin malzeme fakiri telefon 2milyar plastik bir telefona verilmez. O buyuklukteki telefonu demir mi yapacaksin adssda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Yurtdisindan gelme Note al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Telefonda okur dinlerim diyorsan temiz bir yurtdışı HTC Sensation XL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Nexus al, daha iyisi yok bence. GG'de bulursun o fiyata. Telefon sırf donanım değildir, Samsung'un kendi telefonlarında yaptığı şeyleri hiç beğenmiyorum ben. Ya da S3 al ama Cyanogen filan at içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 iphone al değer kaybetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Yeni iphone'a kadar idare edicek mid-class bi telefon al. Hatta bana da lazim boyle bisi. Bilenler onersin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Samsung'a her ne kadar antipati duysam da mid-class olaraktan Samsung Galaxy Gio iş görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 DareJedi said: Yurtdisindan gelme Note al. (tu) Aldım memnunum 1.3 K TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 ben de sorayım o zaman ben de smartphone istiyorum max 2k para vericem s3 mü alayim iphone4s mi aliim ne aliim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 yüzyılın sorusu şimdi bu. en mantıklı cevap ekim gibi ip5 çıkacak diyorlar. zamanın varsa onu bekle karşılaştır. ben şimdi alacak olsam 4s alırım ve aldım, çok çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 peki böle turkcelle 24 ay taahütlü mü alınması daha mantıklı yoksa makianyı alıp sonra ayrı tarife almak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 turkcell'in yeni kampanyası var, sen tarifeyi seçiyorsun, üstüne telefonun fiyatını ekstra ekliyor. böylece 2 sene aynı tarifeye mahkum olmuyorsun. peşin para varsa peşin daha ucuza gelir tabi de böyle tarifeli falan da iyi. mesela ben zaten avea'ya 80 90 lira fatura veriyordum. telefonu aldım 150 lira veriyorum aynı tarife. 60 lira aylık taksitle telefon almış gibi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ahmedinejad said: yüzyılın sorusu şimdi bu. en mantıklı cevap ekim gibi ip5 çıkacak diyorlar. zamanın varsa onu bekle karşılaştır. ben şimdi alacak olsam 4s alırım ve aldım, çok çok memnunum. bu ekimde çıkacak olan arkadas aynı hızla TR sınırına giriyormu,yoksa 1 2 ayda gelmesi icin bekleyecekmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ben de öyle çok telefondan anlayan birisi değilimdir. iphone 4 almayı düşünüyorum, 5in çıkması şahsen beni çok etkilemez. benim için asıl sorun 4 ve 4s farkı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 4s ile 4 arasında baya fark var. bir sınıf fark var hatta. 5 çıkar çıkmaz gelir türkiye'ye. en fazla 2-3 hafta gecikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ben beklerim ağa o zaman.kac sene sonra hallendim ayfon almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar