Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 tinu said: yahu yokmu bilen biz 4 kısı neden birbirimizi göremiyoruz, aynı party deyız aynı yerdeyiz , bu gerizekalılar sakın ınstance mantığı yaptı demeyın bana instance var. farklı instance dakilerin party kurup buluşması için yapacaklardı bir şey, bilemiyorum naptılar en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 asurayı hiç sevmedim. bu arada optimizasyon olayını baya düzeltmişler gibi. en büyük artı eskiden low-high falan fark etmiyordu şuan deli gibi fark ediyor ayarlar. güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 abi asura rezalet yahu. ilk 2 quest golemlere tıklamaca falan. öeh. winterfell gibisi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 nordlydian said: combat akıcılıgını beğenmedim yine bir mmo'da ya da ben cok wow oynuyorum. kütük gibi geldi fightlar.. yanılmışım sadece female'lerde var sanırım o sorun özellikle norn hatunları kutuk gıbı yuruyor , dovusuyor. male karakterler daha akıcı.. elementalist ve engineer hosuma gitti. ranged sevidiğimden herhalde. asura'yı bende begenemedım. en guzeli nornlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 engineerin skilleri güzel de thiefden sonra oynanışı pek zevkli gelmedi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Myshkin said: asurayı hiç sevmedim. Ele. en hoşuma giden oldu. Ele devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 tinu said: ya bız 4 kısı party kurduk ben bı arkadası goruyorum ama dıger 2 sı sıyah gozukuyor party de ve aynı yerde olmamıza ragmen bırbırımızı goremıyoruz neden böyle oluyor? sag tıklayıp birbirinize join dieceksnz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Asuraları bu kadar kötü modellenmiş beklemiyordum sanki biraz üstün körü geldi ayrıca sylvani başlangıç alanındaki ( pirinç tarlalarındaki vb ) su efektide çok kötü ,su efektinden ziyade buz havası veriyor .Norm başlangıç bölgesi çok iyiydi halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 evet bazı sıkıntılar vardı pvp maplerin dolu olması, oyundan düşmeler vb ama saat: 22.30 da guild olarak 20-25 kişi eternal battlegroundda yardırdık, ilk defa beta oynayan arkadasları tebrik ederim gayet iyi oynadılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 pfff savas hissi diye bir sey hala yok, oyle harala gurele vuruyormuyum vurmuyormuyum ne efekt ne bir sey. bunu neden cozmemisler hala, animasyonlarda da bir gariplik var ucar gonul seklinde kosmalar falan. allahtan beles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 sebze adamları beğenmedim pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Myshkin said: tinu said: yahu yokmu bilen biz 4 kısı neden birbirimizi göremiyoruz, aynı party deyız aynı yerdeyiz , bu gerizekalılar sakın ınstance mantığı yaptı demeyın bana instance var. farklı instance dakilerin party kurup buluşması için yapacaklardı bir şey, bilemiyorum naptılar en son. pvp yerine ışınlanın menuden sonra istediğini haritaya geçin ordan. aynı partydeki aynı instance a atıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Asura Warrior oynadım level 11 e kadar şimdilik. Geçen ay Norn Engineer oynamıştım 15'e kadar da, Engineer daha keyifli gelmişti. Warrior da iyi de sanki daha rahat dövüosun herkesi, engineer daha az dpsli daha survive etmek için kastığın bi karakter olduğu için belki de eğlenceli geldi, atlayıp zıplayıp patlatmak push back yapmak vs. Asura mekanı fena değil de bi Norn mekanı gibi de değil. Şimdi warriorı bırakıp başka bi class açiim diorum da ne tavsiye ediosunuz eğlenceli combat vs bakımından melee veya range farketmez. Bir de ırk söleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Eğer pvp'ye gireceksen thief oyna kesinlikle. pve için warriordan sonra sıkabilir biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 asura animasyonları çok iyi olmuş, mekan karışık geliyor en başta ama güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Suyun altında bir süre durup akabinde sudan çıkınca ekranda olan su efekti daha gerçekçi ve hoş bir görünüme sahipti bir önceki betada. Şuanda daha farklı görünüyor, burada bir değişiklik mi olmuş yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 serverlar fena failliyo şu an wvw de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 banada sylvari ana şehri mekanları fln karışık geliyor ya. Necro acmaya karar verdim suanda ırk düşünüyorum sylvari'nin race skilleri necroya güzel gider gibi geldi ama şu 4 katlı saçma şehiri yüzünden bırakabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 mesela warrior açıcaksan race skillerine göre charr en iyisi bence yada engi,thief için asura iyi gibi duruyor ama necro için hangisi karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 ben release de ne char olursa olsun norn açıcam ya. mekanlar çok hoşuma gidiyor karlı winterfell hesabı. şu an sylvari ele oynuyorum. asura hoşuma gitmedi şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 ulan herkesde bir winterfell lafı dolanıyor, diziden önce kar yoktu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 winterfell den yola çıktı yiğitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 beta'nın başlamasına 4 saat kala sokağımızdaki fiber optik çalışması sırasında apartmanın telefon ve internet kabloları kopartıldı, az önce tekrar kablo çekildi. gw 2 betasını beklediğin için teşekkürler ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 hahahaha bedevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar