Narius Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 S-H said: suBzer0 said: Oruç tutanlar ve ramazanla dalga geçenlerin , ramazanda oruç tutmayanları dövenlerden bir farkının olduğunu düşünmüyorum... niye ki ? tutanlar da dövmek yerine tutmayanlarla dalga geçse ya ? dövünce x2 sevap point alıyorlar ayrıca yaptıkları kombolara göre ekstra sevapta cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Düz kaslarının yerini çizgili kaslar alımış. Olur o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 "nutella yerim" said: kiymaliborek said: "nutella yerim" said: şimdiden parselleyim konuyu sonra açıldı mı açılmadı mı tereddüt ediyorum,ara dur sonra forumda yeniyim de hep senin mesajlarını görüyorum iktidara, cemaata karşı vs. :) abi gerçekten boşver çık gez hayatını yaşa. tüketme üzme bu kadar kendini vallahi. tamam ok kib bye cidden bak uğraşma. nefesini tüketme. bu kadar bunaldıysan bu işlerden yurtdışına çık benim gibi. en temizi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 yeni taktikte bu heralde babacan yaklaşmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 fede said: abi bu kadar kafa yorma bu işler piskolojin bozulur, erir gidersin. parkta dağda bayırda gez biraz nutella iyi kafa yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 feto bey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Lan umrumda değil AKP'si CHP'si. Güncelde nutella yerimin postları hep dikkat çekiyordu o yüzden söyledim geçtim cemaatci olduk ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ne ara dedim la cemaatci ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 suBzer0 said: Oruç tutanlar ve ramazanla dalga geçenlerin , ramazanda oruç tutmayanları dövenlerden bir farkının olduğunu düşünmüyorum... bak soyle diyeyim birinde sadece canin sıkılıyor. digerinde agzin burnun kaniyor yeterince baside indirgeyebildim umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 http://ucuncuadam.files.wordpress.com/2012/02/hulusi-kentmen2.jpg?w=500&h=338 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 oruç ve ramazanı.kısaca dini dalga geçilesi yapanlar ztn oruç tutmadı diye birilerini dövenler vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 "nutella yerim" said: ne ara dedim la cemaatci ahah Teodor'a idi o. Araya post girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 dasaaa said: ahmedinejad said: günlerin uzunluğu sorun değil sıcak sorun. sıcak olmasa 20 saat de durulur. sıcak değil de nem biliyon mu... nem olmasa hiç dokunmuyor. mesela erzurum çok soğuk ama nem yok, dayanıyorsun.istanbulda içine işliyor o soğuk. sonra çöl de sıcak. ama nem yok ya, işte o nemsiz diye rahatça yürüyorsun develerle falan. ama istanbulda deve ile yürünmez. neden? çünkü trafik var, kural var. hep nem anlayacağın. sahili olan şehirlerden nefret ettim zaten bu yüzden. gözünü seviyim ankara'nın. havası süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ankaranın denizi de çok nemli öyle deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 said: sahili olan şehirlerden nefret ettim zaten bu yüzden. gözünü seviyim ankara'nın. havası süper. kafam başka şeye takılıp sinirlendi de. BU NE LAN! beni denizi olmayan şehre bağlasan, orada yaşamayı redderim, zincirimi kırar kaçarım olm. büyük şehir=medeniyet=deniz kenarı gibi bi yaklaşımım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 abi böyle yabış yabış. anca akşam serinliğinde seviyorum sahili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 deniz kenari = nem dir kardes NŞA da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 deniz kenarı=huzur dur abi NŞA'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 huzur isyanda arkadasim ne deniz kenarisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 abi ramazanda toplanıp nutella yerim'i dövelim diyorum ne dersiniz? ilk sahurda ezan okunur okunmaz dalalım? GELEN VAR MI??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 dayagi yedi mi akli basina gelir. zam isteyen utanmaz memurlar ve bedava egitim isteyen terorist ogrenciler gibi. destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ben gelirim ama elim sürçüp sana da dalabilirim tıroyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ben geliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 dur beraber gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 http://yasamatlasi.files.wordpress.com/2011/08/433.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar