Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 http://store.steampowered.com/app/205590/?snr=1_4_4__100 sci fi bombardımanı var bu ara ohşş. buda turn based endless space e rakip sanırım dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ehueh aynen buda ayni kervandan..ama ben interface i begendmedim pek screenshotlardan gorundug kadari ile tirt duruyo..oha bide cok pahaciymis ya..rebellionu alirim kosarak o fiyata. Neyse ben Endless Space den mutluyum simdilik. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 bu sanki daha detayli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=14pWaXRpDZ8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Fragmanlardan birinin sonundaki "Forget your sins, be a legend" lafindan anladigim kadariyla Sins of A Solar Empire'a yakin bir tarzi olacak. Gerci bunda sadece savaslar real-time, gezegenleri yonetme kismi ise turn-based, Total War oyunlarindaki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 görmek lazım, endless space'in detayı tahmin etmedi. uzayda civ olmuş. space empires 5'i aşabilen oyun bulamıyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Bu turde bildigim en detayli oyun Distant Worlds. 2010 yapimi, ama sadece Matrix Games uzerinden satildigi icin pek bilinmez. Detayli yapisi sebebiyle oyunun kontrollerine alismak zor, ama daha derinligi olan bir 4X uzay stratejisi arayanlara tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Şunu seviyorum ben: http://store.steampowered.com/app/70900/?snr=1_7_suggest__13 Pek bilinmeyen bir indie oyun ama epey epey hoş. Oynadığım en epic X4. En son major yama (yamalar yeni özellikler filan da ekliyor hep) 2 ay önce filan çıktı. Gelişiyor hep. http://www.rockpapershotgun.com/2011/08/26/star-ruler-review-pc/ !!!Almayın oyunu, Windows 7 ile açılmıyormuş bazen. Demosunu deneyin önce kesin. Bende açılıyor ama forumlarda şikayet edenler var.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Su anda oldukca bugli gorunuyor. Campaignin basinda oyun kilitlendi. Yeniden acip autosave'i yukledim ama yuklendikten sonra ekranin ortasinda hala campaign secim ekrani gozukuyor. Oyunun forumlarina da baktim, benzer sorunlar yasayan cok kisi var. Duzgun oynayabilmek icin patchlenmesini beklemek gerekecek sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Bende iniyor hala ama bugün bakmam sanırım. Yorgumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Simdilik hic olumlu bir izlenimim yok. Irili ufakli buglar bir yana, oyunun temel konseptinde de begenmedigim seyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Yama çıktı bile. Sanırım bu ilk gün yamaları korsana karşı başka bir taktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 O yamanin oyunu bugsiz bir hale getirdigini saniyorsan cok yaniliyorsun. Bu oyunun duzelmesi icin daha epey bir yama gerekir. Mesela yukarida sozunu ettigim savegame ile ilgili sorun yamadan sonra hala var ve iki arkadasimin daha basina geldi. Yamanin sebebi taktik falan degil, oyun dupeduz erken piyasaya surulmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Bir ay sonra filan oynarım öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Kalypso will provide a free compensation in the course of next week. We do not know what it will be exactly but we will think of something nice. Yeni yama çıktı biraz önce. Biraz daha düzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 2 beleş oyun verdiler: http://forum.kalypsomedia.com/showthread.php?tid=16199 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Kaptim Patrician 4'u. Dungeons zaten vardi; ikincisini en azindan birine hediye yollarim diye ummustum, ama hediyeye donusmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar