Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legends of Pegasus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehueh aynen buda ayni kervandan..ama ben interface i begendmedim pek screenshotlardan gorundug kadari ile tirt duruyo..oha bide cok pahaciymis ya..rebellionu alirim kosarak o fiyata. Neyse ben Endless Space den mutluyum simdilik. :D
Mesaj tarihi:
Fragmanlardan birinin sonundaki "Forget your sins, be a legend" lafindan anladigim kadariyla Sins of A Solar Empire'a yakin bir tarzi olacak. Gerci bunda sadece savaslar real-time, gezegenleri yonetme kismi ise turn-based, Total War oyunlarindaki gibi.
Mesaj tarihi:
Bu turde bildigim en detayli oyun Distant Worlds. 2010 yapimi, ama sadece Matrix Games uzerinden satildigi icin pek bilinmez.

Detayli yapisi sebebiyle oyunun kontrollerine alismak zor, ama daha derinligi olan bir 4X uzay stratejisi arayanlara tavsiye ederim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Şunu seviyorum ben: http://store.steampowered.com/app/70900/?snr=1_7_suggest__13

Pek bilinmeyen bir indie oyun ama epey epey hoş. Oynadığım en epic X4. En son major yama (yamalar yeni özellikler filan da ekliyor hep) 2 ay önce filan çıktı. Gelişiyor hep.

http://www.rockpapershotgun.com/2011/08/26/star-ruler-review-pc/

!!!Almayın oyunu, Windows 7 ile açılmıyormuş bazen. Demosunu deneyin önce kesin. Bende açılıyor ama forumlarda şikayet edenler var.!!!
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Su anda oldukca bugli gorunuyor.

Campaignin basinda oyun kilitlendi. Yeniden acip autosave'i yukledim ama yuklendikten sonra ekranin ortasinda hala campaign secim ekrani gozukuyor.

Oyunun forumlarina da baktim, benzer sorunlar yasayan cok kisi var. Duzgun oynayabilmek icin patchlenmesini beklemek gerekecek sanirim.
Mesaj tarihi:
O yamanin oyunu bugsiz bir hale getirdigini saniyorsan cok yaniliyorsun. Bu oyunun duzelmesi icin daha epey bir yama gerekir. Mesela yukarida sozunu ettigim savegame ile ilgili sorun yamadan sonra hala var ve iki arkadasimin daha basina geldi.

Yamanin sebebi taktik falan degil, oyun dupeduz erken piyasaya surulmus.
  • Yeni Oluştur...