screamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Ewt iyi oynayacaksa alınsın evladımız diye alınmasın ki bu evlat dönektir.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 real madrid macinda yaptigi 2 asist; ikisinde de kaleye sut atti defansa carpti jardele pas oldu.. 2 senedir Fenerbahce de ofansif olarak bir arti olayini gormedim. defans olarakta ole cok iyi degildi, galatasarayli olmasi ayri bir konu.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 fatihinde tek oynadigi macdir o tamam dunyanin en kotu topcusu degil.. ama bayagi yakin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Fatih bence o kadar da kötü adam değil. Ama oynatmaya oynatmaya bitirdiler adamı o ayrı. FB zaten futbolcu katliamı yapıyor. Gelen adamın hayatı bitiyor, yerli yabancı farketmez... Bilmiyorum, çok daha iyi alternatifler var tabii ama yerli olarak biz alsak iyi olur gibi. En azından bir Cihan'dan iyi oynayacağı kesin. Takımda sağ tarafta oynayacak Sabri dışında tek futbolcu yok ne orta sahada ne defansta...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Farkında mısın yalnız Cihan şu an takımda en fazla süre alan oyuncu Mondragon ve Song ile beraber o yüzden Fatih alınsa bile kesemez[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Rewendor, 28 Ekim 2004 23:43 tarihinde demiş ki: FB zaten futbolcu katliamı yapıyor. Gelen adamın hayatı bitiyor, yerli yabancı farketmez... FB türk futbolunun yüz karası.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm [Bu mesaj Holyman tarafından 28 Ekim 2004 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Bence Fatihin Fenere katkısı sadece Avrupada olabilirdi oda Galatasaraydan oturu kazanmıs oldugu tecrubesi idi ama verilen sansı degerlendiremedi. Zaten pek oynatılmmıordu kulubede oturup erken emekli edilcegine sozlesmesinin fes edilmesi cok daha iyi olmus galatasaray yada besiktas'da zaman zaman oynayabilcek bir futbolcu kolay harcanmamali die dusunuorum.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Holyman, 28 Ekim 2004 23:47 tarihinde demiş ki: FB türk futbolunun yüz karası. Öyle bir şey demedim ama şu ana kadar FB'ye gelip biten yıldızlar ortada, benim hafızam Tarık'a kadar gidiyor daha gerisini hatırlamıyorum...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 yahu yetiştirdiğimiz adamların sayısıda gayet fazla. Şimdi sen fatih'i tartışırken "fb gelenin geçenin futbol hayatını bitiriyor" diyorsun ondan sonra konular sapınca niye saptı acaba? diyoruz.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 fatih mukemmel bir oyuncuydu da biz bitirdik, hagi zamaninda hagi, emre, hakan, popescu gibi adamlarin sayesinde iyi gozuktu diger kazmalar gibi. adam 3 sene oynadi fenerde 1 tane guzel oynadigi mac yok fener nasi yok edior bu adami? tarik iyi bir oyuncu degil ki fenerbahce kotu etsin, medyanin gaziyla alinmis bir futbolcu, selcuk da ayni sekilde medya bi yazdi tugayin veliahti die hemen alindi, neymis konfederasyon kupasinda iyiymis, yedigimiz butun gollerde selcugun hatasi var, acin izleyin. kemal, oynadigi zaman hic bi zaman kotu oynamadi cok iyi isler yapior, adamin ayagi kirildi neden oynamio al iste fb yine yedi adami, herseyi medya yapio ama kimse on yargisindan kurtulamio kor ve koyun oldugumuz icin. bole ornekleri cogaltiriz ve ayni zamanda diger takimlarin alip bisi yapamadigi adamlar da vardir ama ona bakarak digerlerini degerlendirmek gibi sacma dusunceler icine girmemek gerekir.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Galatasaray Gecen Fatih Terim'li sezonda (1.5 yıldı galiba) 32 tane oyuncu alıp satıor.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 allah kahretsin! Fatih'e yeşil ışık! Hagi, camiada tartışmalara neden olan Fatih Akyel konusunda ilginç açıklamalar yaptı Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Fenerbahçe ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Fatih Akyel'in zor bir dönem geçirdiğini ve herkesin ona yardımcı olması gerektiğini söyledi. Hagi, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe ile ilişkisini bitiren ve adı Galatasaray ile anılan Fatih için şunları söyledi: "Fatih çok iyi ve tecrübeli bir oyuncu. Galatasaray'da yetişti, ama anladığım kadarıyla bir hata yaptı. Hepimiz insanız ve hata yaparız. Kişisel olarak benim beğendiğim bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim. İçinde bulunduğu sıkıntılı dönemde herkes kendisine yardımcı olmalı. Yine kişisel fikrim, Milli Takım'ın da ona ihtiyacı olabileceğine inanıyorum." Gheorghe Hagi, şimdiden devre arası ile ilgili transfer haberlerinin yapıldığını ve gazetelerde bazı oyuncuların gönderilerek bazı oyuncuların alındığını vurgulayarak, "İçinde bulunduğumuz durumda transfer konuşmanın kesinlikle zamanı değil. Bu tür görüşmeler olsa bile devre arasına kadar kesinlikle içimizde saklanmalı" dedi. Adı, gönderilecek futbolcular arasında gösterilen Conçeicao ile ilgili olarak da Hagi, "Bu oyuncu 1 aydır sakat, herkes bunu biliyor. Eski formuna kavuşmasını bekliyorum. Kendisi benim oyuncumdur. Ancak orta sahadaki tercih sayımın fazla olması tabii ki bazılarını yedek veya kadro dışı olarak bırakabiliyor" diye konuştu. "Kadro kurmakta zorlanıyorum" Akçaabat Sebatspor ile yarın yapacakları lig maçı öncesi takımda hiçbir eksik oyuncunun bulunmadığını anlatan Rumen çalıştırıcı, bu durumun kendisinde sıkıntı yarattığını söyledi. Hagi, maç kadrolarına sadece 18 kişi alabildiğini, ancak tüm oyuncuların antrenmanlarda büyük gayret gösterdiğini dile getirerek, "Tercih yapmakta zorlanıyorum. Hangi oyuncuları kadroya alacağım dahi yarın netlik kazanacak. Tabii ki bir oyuncu için kadroya alınmak kolay değil. Ama yalnızca 18 kişiyi kadroya alacağımızı onlar da biliyor. Ayrıca prensip olarak, kazanan bir kadro içinde değişiklik yapmak taraftarı kesinlikle değilim" dedi. "Rakibi hafife almamalıyız" Hagi, Akçaabat Sebatspor maçında tek korkusunun oyuncularının rakibi hafife alması olduğunu ifade etti. Dışardan bakıldığında Akçaabat Sebatspor maçının kolay bir karşılaşma gibi değerlendirilebileceğini, ama kendisi için tüm karşılaşmaların önemli olduğunu dile getiren Hagi, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yarın iyi konsantre olarak maça çıkıp, hata yapmadan iyi bir skorla mücadeleyi bitirmeliyiz. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Çok iyi bir dönemdeyiz. Bu performansımızı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Tüm çabam bu form durumumuzu daha da uzatabilmek. Takımımdan memnunum ama her şey çok iyi diyemem. Bunu söyleyebilmem için lider olmamız gerekiyordu. Ümit ediyorum ki Trabzonspor deplasmanında elde ettiğimiz galibiyet sonrası, taraftarımız yarın da bizi yalnız bırakmaz." Hagi son olarak, bu akşam Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yapılacak derbi maçıyla ilgili bir soruya da "Bu maçın sonucu beni kesinlikle ilgilendirmiyor. Ben sadece kendi takımıma ve kendi maçıma bakarım" karşılığını verdi.[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 fatih evladımız diye alınamayacak 2 futbolcudan biridir(2.si de okan buruk)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bence birincisi Okan Buruk. O adam gittikten sonra aynen şunları söyledi bilmiyorum ultrAslan sitesini iyi takip edenler biliyordur: "Galatasaray'la işim olmaz.". Ben bu adamı ne yapayım inşallah sakatlanır maçta da futbol hayatı biter şimdi ne lakap taksam azdır.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ohhhh. FAtih Akyel'e destek vermek gerek diyo ama transfer etmeyiz diyo ohhh bi rahatladım anlatamam. Gerçi inşallah devre arası bi yaramazlık yapmazlar..[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luzax- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 kesin biz aliriz:)[signature][hline]---est sularus oth mitas--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 isallah galatasaraya gider.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 gese almaz onu hagi istiyom diyo fakat yönetim bakmıyo.[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 hagi istiyor çünkü sağda oynayan adam oranın adamı değil. biz çok daha iyilerine layık olduğumuz ve allahtan bu kişilere ihtiyacımız olmadığı için şanslıyız.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Oranı adamı değildi ama artık oranın adamı olduğunu kanıtladı Cihan[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar