-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 selam, sc 2'ye yeni başladım. youtube'da falan birkaç tane channel önerisi alabilir miyim ? birkaç tane de güzel guide linki alabilirsem sevinirim. hardcore oynamayı düşünmüyorum, tek rakibim koreliler.
pintipanda Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 yabanci kaynak olarak day9 ve dApollo aratırsan ulaşırsın yerli kaynak olarak starcraftturkiye ve pintipanda tv mevcut dostum. gl & hf
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 http://www.youtube.com/user/dignitasApollo bu arkadasin tutolari guzel
do9uz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Selam, Yeni konu açmayayım dedim. Campaign i yeni bitirmiş ve hiç multiplayer oynamamış birine hangi race i önerirsiniz. Daha önce SC 1 de sadece 2 maç yapmışımdır. Yaştan dolayı refleksler ve el ayak koordinasyonu yerlerde :) Amaç Alzheimer'a yakalanmayayım ayrıca Korelileri yeneyim :P
Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 3 ırkla da oynayıp kendine yakışanı giymeni öneririm. En az apm isteyen ırk Protoss.
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 abi terran ve protoss u dene oynama stilleri farklı terran daha droplu early game pushlu protoss biraz daha deathball yapalım teche dönelim tadında
baybety Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Zerg oyna Zerg baştan ağlarsında öğrenince sefasını sürersin.
reampage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 do9uz said: Selam, Yeni konu açmayayım dedim. Campaign i yeni bitirmiş ve hiç multiplayer oynamamış birine hangi race i önerirsiniz. Daha önce SC 1 de sadece 2 maç yapmışımdır. Yaştan dolayı refleksler ve el ayak koordinasyonu yerlerde :) Amaç Alzheimer'a yakalanmayayım ayrıca Korelileri yeneyim :P Bende aynı şekildeyim sc1 i çok izledim az oynadım sc2yide çok izliorum very hardda kıçım çıkıo yenecem die beraber oynayabiliriz. SC çok güzel oyun lan dünyaya bida gelsem bi messi olmak değil bi boxer(sc1deki) olma isterdim
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 reampage said: SC çok güzel oyun lan dünyaya bida gelsem bi messi olmak değil bi boxer(sc1deki) olma isterdim Şu forumda okuduğum en güzel cümle lan ! :)-D
mastere Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 do9uz said: Selam, Yeni konu açmayayım dedim. Campaign i yeni bitirmiş ve hiç multiplayer oynamamış birine hangi race i önerirsiniz. Daha önce SC 1 de sadece 2 maç yapmışımdır. Yaştan dolayı refleksler ve el ayak koordinasyonu yerlerde :) Amaç Alzheimer'a yakalanmayayım ayrıca Korelileri yeneyim :P Bronze lig ne güne duruyor :D
loop Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Heart of the Spawn ile ilgili bir başlık göremedim de, benim sorum şu olacaktı. Ben SC2 nin sadece arcade oyunlarını oynuyorum. Hatta iki aydır wow u bıraktım, aynı oyunu oynayıp duruyorum arcade de. Heart of the Spawn ı satın almazsam, dumumu ne olur ? Yine oynamaya devam edermiyim yoksa bütün oyunlar yeni expaniona mı uygun olur ?
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 loop said: Heart of the Spawn swarm sorunun cevabı belirsiz. oynadığın haritayı yapan adam, map editorun hots ile gelecek versiyonunu kullanırsa alman gerekir senin de. wol takılmaya devam ederse sorun olmaz; ama elemanın güncel versiyonla yoluna devam edeceği %99 ihtimal.
reampage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 beyler bu bronz lig hakketen en yetolarin yeri dimi simdi gidip ezilince bronze bile deilsin git campaigni tekrar oyna felan demesinler
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 orada oynayan birisinin sana onları söyleyebilmesi için bildiğin yüzsüz, serseri, aşağılık bir karakteri olması lazım. söylerlerse bile dikkate alma yani.
mastere Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 reampage said: beyler bu bronz lig hakketen en yetolarin yeri dimi simdi gidip ezilince bronze bile deilsin git campaigni tekrar oyna felan demesinler Bence böyle şeylere takılmamak gerekiyor.Sonuçta önemli olan oyundan aldığın zevktir kimin ne dediği değil.
reampage Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Benim orda demek istediğim en temel taktikleri bile bilmeyen adamın gidip oyayabileceği bir ligmi yani, her ne kadar terranla 3-5 bişi yapabilsemde micro olayı bende yok denecek kadar az onu geliştirebileceğim arcade modlar varmı ? yada direk düz oynayıp kasmak mı lazım
Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 reampage said: Benim orda demek istediğim en temel taktikleri bile bilmeyen adamın gidip oyayabileceği bir ligmi yani, her ne kadar terranla 3-5 bişi yapabilsemde micro olayı bende yok denecek kadar az onu geliştirebileceğim arcade modlar varmı ? yada direk düz oynayıp kasmak mı lazım Bronze lig battle.net'in Starcraft 2 ladder sistemindeki en dip noktadır üstad. Git campaign'i bir daha oyna demezler :) Yani daha aşağı düşemezsin. Makro geliştirmek için harita var mı bilmiyorum ama mikro geliştirmek için bayağı bir harita var. Mesela pimp my micro adlı haritayı deneyebilirsin. Starcraft master ise bir başka seçenek. Bu haritaları arcade kısmından bulabilirsin. Konu kendini geliştirmekse kaybettiğin oyunların replaylerini izlemen, neden kaybettiğini anlamaya çalışman sandığından çok daha yararlı olur.
scorch Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Yanlış Dirt league var bronze altinda Speşıl rank elemanlari aliyolar sadece
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 reampage said: beyler bu bronz lig hakketen en yetolarin yeri dimi simdi gidip ezilince bronze bile deilsin git campaigni tekrar oyna felan demesinler derler abi diceklerde hatta ana bacıda küfretcekler dalgada geççekler multiplayer oyun bu ama geçseler nolcak ki? hane takım oyunu olsa takım arkadaşların adına üzülürsün sıkılırsın belkide 1 vs 1 oyun ezilsende ezsende kaybettiğin tek şey zaman
Öne çıkan mesajlar