Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Az önce izledim ve birşeye hayret ettim. Herşey bittikten sonra Daily Planet'in ofis düzeltilirken Clark Louis'in odasına giremeden evvel, arka planda sarı fon üstüne kırmızı renkte yazılmış bir sticker vardı camda. Üstünde "Daya iyi olamaz" yazıyordu. Bunu sonradan yapmış olamazlar değilmi ? Çoğu çekimde vardı ve uzaktanda görünüyordu sürekli. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 29 Ekim 2004 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 olabilirler[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 İmkansız ya. Yani ayıptır söylemesi benimde özel bir yeteneğim var, televizyonda bilgisayar efektlerini hemen anlıyorum. Ama bu gördüğüm öyle bişi deildi. Yani kazma methodu bütün frameleri el ile yazmaları gerek o kadar gerçekçi görünmesi için.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 lol ben de sadece sonunu seyrettim ve biz de babamla muhabbetini yaptık iki dakika "olur mu olamaz mı ne iş" diye.. :-p "DAHA İYİ OLAMAZ" yazıyordu böyle 70'lerin beyaz eşya reklam afişleri fontuyla, altında ne olduğunu görünmedi maalesef.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Ayrıca nie uraşsınlarki o kadar. Şaşırdım valla.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 dogru gorulmus. beko diyorum. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 anlamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Catscratch, 29 Ekim 2004 23:02 tarihinde demiş ki: Az önce izledim ve birşeye hayret ettim. Herşey bittikten sonra Daily Planet'in ofis düzeltilirken Clark Louis'in odasına giremeden evvel, arka planda sarı fon üstüne kırmızı renkte yazılmış bir sticker vardı camda. Üstünde "Daya iyi olamaz" yazıyordu. Bunu sonradan yapmış olamazlar değilmi ? Çoğu çekimde vardı ve uzaktanda görünüyordu sürekli. harbi neydi o öyle bende farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 30 Ekim 2004 15:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Bu arada bu yeni cıkan dimi nasi guselmi seyredekmi?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Yeni çıkan deil beah. Eski Superman 2 işte. Christopher Reeve'in çektiği filmlerden. Zaten topu topu 4 tane çekti.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ya bari bi SS falan alında gösterin burda.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ya öle film oynatan programlarda media player dahil ss alınmıyor ya böle copy paste edince resme tıklıyorsunuz resmi mouse ile oynatabiliyorsunuz salak saçma bişey oluo..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Evet evet o yazıyı ben de farkettim. Şaşırdım. Ayrıca sonradan yapılmış bişe deil o. Belki de film turkiyede çekilmiştir :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 film türkiye'de çekilecek te bizim haberimiz olmucak :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Belkide arkada çalışan işçilerin yapıştırdığı bişidir. Belki türk vardır içlerinde. Belkide türk bir firmanın reklamıdır. Olamaz deil olabilir ama ilk defa farkettiğim için şaşırdım.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Anaaaaaaaaaaaaaaaa http://us.vdc.imdb.com/title/tt0081573/trivia Hakikaten gerçekmiş.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Towards the end of the movie, when Clark Kent enters Daily Planet floor to talk to Lois for the last time, there is a sign in the background on the white board that reads "Daha iyisi olamaz". It is in Turkish and means "There is nothing better". lol imdb gene yönetmiş ama onlar bile tespit edememeiş neyin nesidir.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 yonetmen filmi cok begendi ester egg hesabi bir sey koyayim bari dedi . olabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar