Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Warhero said: F2P oyunlar retail olarak satılan oyunlardan daha kaliteli ve zevkli oluyor. nasıl ya
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesela denediğim F2P'lerin bir çoğu Counter-Strike ve Call Of Duty'den daha iyiler. Özellikle TF2 > Call Of Duty'nin tüm oyunları.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 tf2 f2p sayma zaten orange boxa 80 tl verdiydim ben zamaninda ayrica vcod ve cod2 ezer o hat simulatorunu. saskin chocuk daha eglenceli olabilir f2pler senin icin kisisel zevk ama daha kaliteli diyosan gulerler lel
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 5 dakika bakar silerim düşüncesiyle indirdim. Fakat (beklediğiniz cümle gelmeyecek). patch in 2 saatde %1 olduğunu görünce aynen kapattım. Netde bakındım bir dünya insanda aynı problem varmış. Oyunu yeniden indirecekmişim asdfklşifgdghfsdfgasdfdfgfgghsfd. Ya zaten bu firma o kadar tırtki. Market için kafa patlatmaktan, launcher sorununu düzeltmemişler :P ek: sildim (netde manual patch felan filan geyikler var ama onuda 1.0 dan 1.1 e diye koymuşlar, sonrasındada yeniden patch yapacak sanırım. Yine aynı nane. Üstelik patch boyutuda 2.5gb). 8.5gb boşa indirdim, olmayacak şey için birde 2.5 daha indirecemde felanda. Bu devirde bozuk launcher kaldımı ya. Peh!. Ne kadar dandik ne kadar illet bir firma bu perfect world!
herifz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Denedim ancak sarmadı onun yerine Renaissance Heroes oynuyorum. :)
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 bir ara deneyip ısınamamıştım. son birkaç gündür canım fena fps çekiyor. 2-3 oyun denedikten sonra en son bunu denedim. fast-pace en iyi f2p fps bu sanırım. stabil, mm düzgün, customization baya geniş. modlar güzel. alışması en az 2-3 saat alıyor ama. oynayan var mı hala patide? öyle çerez arada sırada girip çıkıyorum. titanfall alacaktım, öyle aman aman oynamayacağım için hiç parayı çarçur etmeyim dedim. fix niyetine 2-3 hafta götürse yeter.
Öne çıkan mesajlar