Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Ardeth said: ansiklopedi miyim arkadaşım ben? ama öyle düşünmemiz hoşuna gidiyordu di mi lanet olsun sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Ardeth said: ben biraz daha yakından seviyorum sen sevişiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 şöyle konularda milliyet'ten link vermeyin abi. adamlar her hafta kansere çare buluyorlar, aids'i tokatlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 einstein değil de; ne bileyim, gauss olsa? olamz mı? olur bence. Gauss olmuyorsa ne azından bir Sophie Germain, bir Wİles oluer Ne demiş Naruto, istemek yeter, gerisi olur. Guts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Ardeth said: yav said: Ardeth said: baştan söyleyim bi fikrim yok boşuna beni çağırmayın hahaha, yesinler ne yesinler forumda trip atanlar bile oluyo bilim teknikte soru sordum neden cevap vermedin diye. ansiklopedi miyim arkadaşım ben? her bilimi seven einstein mı olmak zorunda?bababa havalara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 GERGE said: einstein değil de; ne bileyim, gauss olsa? olamz mı? olur bence. Gauss olmuyorsa ne azından bir Sophie Germain, bir Wİles oluer Ne demiş Naruto, istemek yeter, gerisi olur. Guts. gauss ne abi biri matematiğin ilahı diğeri fiziğin ilahı yani fark yok aralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ben sana einstein ol demedim, dostum ol dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 thanos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 yok, galactus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Cuce said: ben sana einstein ol demedim, dostum ol dedim. olcam ya tamam dur bi :/ buarada ben türkiyeye geldim bi ara çıkalım bişeyler yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Çıkın bilim yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 galactus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar