Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 daha parlak daha ışımsı böle kocaman başka bişeyin arkasına saklanmıştır belki. yada galactus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 antimaddefixddark matter ile ilgili bir sunum vardi burada bir yerde, okursaniz kabaca izah ediyor bilmemkac isik yili uzaktaki seylerin yaydigi sey direk gozumuze duz cizgi seklinde gelmiyor o kisma dair bize gelen bilgi araya giren biseyler yuzunden goremuiyor olabiliriz, kayboldu anaa diyip kesmisler mi haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 "lan artık şuraları da toplamanın zamanı geldi.. ben bu yeni yaptığım evreni nereye koymuştum? 2gün de emek harcamıştım ona yahu. şimdi otur baştan yap, 6günde yarat her şeyi... üfff" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 yaşlandırma tekniğiyle buluruz, merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 cok kurcalamasın, save file corrupt olcuak hepimiz yan basıcaz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Cuce said: cok kurcalamasın, save file corrupt olcuak hepimiz yan basıcaz sonra. "ya snmı sorcam slk!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Fly said: antimadde ile ilgili bir sunum vardi burada bir yerde, okursaniz kabaca izah ediyor bilmemkac isik yili uzaktaki seylerin yaydigi sey direk gozumuze duz cizgi seklinde gelmiyor o kisma dair bize gelen bilgi araya giren biseyler yuzunden goremuiyor olabiliriz, kayboldu anaa diyip kesmisler mi haberi Antimadde değil de karanlık madde. Bi dark matter yoğunluğu aradaki uzay zamanı büktüyse ışık farklı yoldan gider, şilideki gözlemevi artık o toz bulutunu göremez. Gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 dogru, sacmalamisim orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ben bunun neden olduğunu biliyorum ama şimdi anlatıp da içinizi karartmak istemem. zaten şunun şurasında 6 ayınız kalmış. doya doya yaşayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Athesits: 0 Theists: +9999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Ben araştırdım, gezengenlere bir şey olmuyormuş. Yine iyiyiz. Şu gif'de anlatıldığı gibi oldu diyor bir gavur üniversitesi: http://www.gemini.edu/images/pio/press_release/2012/pr2012-5/clear_disk_loop.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 İYİ BAK YA NEREYE KOYDUYSAN ORDADIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Bence yaşlı bir teyzeyi uzaya yollamışlar uzay üssünü temizlesin diye, teyze hızını alamamış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ah be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 facebook almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Ardeth said: baştan söyleyim bi fikrim yok boşuna beni çağırmayın hahaha, yesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 lan hala allaha inanmayıp atayist atayist dolaşıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 backup almadinizmi lan, evren raid5 zannediyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 enron, worldcom, freddie mac, fannie mae, royal bank of scotland... şimdi de uzayın bir kısmı huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Chaotic said: bi gün inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 yav said: Ardeth said: baştan söyleyim bi fikrim yok boşuna beni çağırmayın hahaha, yesinler ne yesinler forumda trip atanlar bile oluyo bilim teknikte soru sordum neden cevap vermedin diye. ansiklopedi miyim arkadaşım ben? her bilimi seven einstein mı olmak zorunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 biz de bilimi seviyoruz ama uzaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ben biraz daha yakından seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar