kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 http://webtv.hurriyet.com.tr/2/34745/20922964/1/taksim-meydani-nda-ciplak-eylemciye-linc-girisimi.aspx :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 atatürkün üstüne çıkılırmı la çıplak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 banyo tozumu lan yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 banyo tuzu o bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 oha toz mu gelmiş, apocalypse has begun ! edit : ramazan da ne zombisi ya, kötü oldu bu şimdi. normalde aç olan insanlar zombie olunca crit vuracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 bu toplum ne kafasında arkadaş ya. bakarsın çıplak eylem var. ararsın polisi uzaklaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 linç etmek isteyenlerin çok büyük bir kısmı atatürk'ün heykeline çıplak çıktı diye değilde karısının kızının gözü kayar, namusları gider çük görünce gibi düşüncelerle hareket etmişler o değilde; tazrikli suyu bir vurucaktın ona *zbam* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Adam cileden nasil cikmissa artik soyunup tirmanmis, geri kalan it surusu de "lan milleti delirtiyorlar" diye degil de "nasil ciplak cikarsin" diye saldirmis. Neron gibi bir deli ciksa da tek tek yaksa alayini yine mustehak. Serefsiz evlatlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 küfretmiş galiba sağa sola. hayır aynı kafalar oraya çıkan çıplak kadın olsa hiçbirşey yapmayacaklar. kadınların elinden çıplak erkek eylemci seyretme hakkını neden alıyorsunuz be hırbolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Adamin malk mulk saglammis, ona bozulmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 1:42 AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Topige hatun ümidi ile girdim ama saplı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 adam kafayi yiyip soyunmus, heykele tirmanmis. mazereti de uyusturucu. diger hayvanlarin mazeretleri ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Revangelis said: 1:42 AHAHAH ikinci bir "gavga hatalı sollamadan" vakası sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 tövbe tövbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Marty said: adam kafayi yiyip soyunmus, heykele tirmanmis. mazereti de uyusturucu. diger hayvanlarin mazeretleri ne? ya haberleri izlerken 1 dk gözüm kaydı bu habere pek umursamadım da ama uyuşturucu nası bi mazeret ya aahah akli dengesi bozuk olsa yada bunalımda olsa neyse de. diğer "hayvanlar" da uyuşturucu alıp dövsünler adamı bi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 niye kardeşim olamaz mı adam uyuşturucu alıp soyunup heykele çıkıyor yani gel koçum deyip alcaksın kolundan terapiye götüreceksin en kötüsü yani neden bu kadar anlayışsızsınız saçmalığa bak herkes ahlak bekçisi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Marty said: adam kafayi yiyip soyunmus, heykele tirmanmis. mazereti de uyusturucu. diger hayvanlarin mazeretleri ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Osuran_boğa said: Marty said: adam kafayi yiyip soyunmus, heykele tirmanmis. mazereti de uyusturucu. diger hayvanlarin mazeretleri ne? ya haberleri izlerken 1 dk gözüm kaydı bu habere pek umursamadım da ama uyuşturucu nası bi mazeret ya aahah akli dengesi bozuk olsa yada bunalımda olsa neyse de. diğer "hayvanlar" da uyuşturucu alıp dövsünler adamı bi güzel uyusturucu soyle bi mazeret, adam o hale geldigine gore belli ki bagimli. tedaviye ihtiyaci var. diger hayvanlarin normal hali bu. zaten biraksa polis linc edicekler adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ya ben uyuşturucu kullananlardan nefret ettiğim için tarafsız olamayabilirim orda da yazdım başka bi sorunu varsa eyvallah ben kaç defa çıplak adam gördüm sokakta koşan dur şunu sopalayım diye aklımdan hiç geçmedi adamlar delirmiş belli. habere göz ucuyla baktım dedim zaten adamı (dövmüşlerse eğer) dövmeleri tabiki yanlış ama "ya adam uyuşturucu almış soyunmuş çıkmış ne dövüyonuz" iyi bi savunma değil idda ediyorum o adamı dövenlerin yarısının kafası iyidir o an. zaten memlekette kullanmayan kaç kişi kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Osuran_boğa said: zaten memlekette kullanmayan kaç kişi kaldı dafuq did i just read :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 o değilde bu linç etmeye çalışanlar neyin kafasını yaşıyo acaba hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Sypro said: Osuran_boğa said: zaten memlekette kullanmayan kaç kişi kaldı dafuq did i just read :/ HEPİMİZ İYİ DEĞİL MİYİZ BELYER HOBBAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 bence seriat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Videonun başında bi gazla tırmanana çok güldüm ya. Seslerde sürekli bir "atekee" bişi var ama anlamadım kim ne diyo. hatun olsa ordaki bütün saplar dalgaları çıkartıp yıkarlardı hatunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar