Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 sahi gerçekte kaç adam öldürmüştür hitler acaba, ynai elleriyle başkasına yaptırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 nerde onda o göt ya. anca köpek sevsin, resim yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 12,5 falan. cephede hepsi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 senko said: Haklı gerekçeleri vardı. Öyle desene o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Suark said: adamı kediye çevirip öldürsünler mi diosn :p İyice bir dovsunler diyorum. Bu tur suclarda aile bile cezalandirilmali. Not: misirda karadan kilometrelerce uzaklikta dalisa gidiyorum ve internet var. Ne guzel birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Her gün biz yüzlerce hayvan bitki öldürüyoruz çıt yok. samimiyetsizlik bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Trias said: Suark said: adamı kediye çevirip öldürsünler mi diosn :p İyice bir dovsunler diyorum. Bu tur suclarda aile bile cezalandirilmali. Not: misirda karadan kilometrelerce uzaklikta dalisa gidiyorum ve internet var. Ne guzel birsey Çok alışma, yakında gidicek o internet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Suark said: Her gün biz yüzlerce hayvan bitki öldürüyoruz çıt yok. samimiyetsizlik bre abi iyi de senin dediğin endüstriyel hayvan katli, hani mezbahalarda ne inekler ne tavuklar kesiliyor mantığı. otobanda ezilen gariban kedilere de ağıtlar yakmıyoruz ama bir de amaçsızca öldürmek var. bari onu yapmayalım. öldürdükten sonra yese neyse (?!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 senko said: Ceza gereksiz olmuş. attention whore 10/10 waste of oxygen 10/10 trolling success 10/10 seç beğen al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Suark said: Her gün biz yüzlerce hayvan bitki öldürüyoruz çıt yok. samimiyetsizlik bre videoyu izledin mi bilmiyorum ama izlediğin halde cidden bunu düşünüyorsan üzüldüm senin adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Suark said: Her gün biz yüzlerce hayvan bitki öldürüyoruz çıt yok. samimiyetsizlik bre Ardeth said: senko said: Kedi öldürmek suçsa arı öldürmekte.suç olmalı Şu arkadaşı kedileri zevk için ya da psikopatlıktan öldüren adamlarla bir sene aynı eve koyun da görsün niye böyle insanlara ceza verilmesi gerektiğini. buna common sense deniyor, şeytanın avukatlığını yapcam derken kaybediyorsunuz bazen hehe. Sanki bütün yasaları belirleyen evrensel objektif gerçekler varmış gibi o zaman arı öldürmek de suç olsun diyorsunuz hehe. Arı öldürmekle kedi öldürmek arasındaki farkı çizen şey toplumsal kabuller zaten, matematiksel denklem mi istiyorsunuz ikisinin neden eşit olmadığını gösteren? Nasıl ki normal insan cinayetlerinde motivasyon ve toplumsal normlara, bilimsel kabullere vs göre belirlenen bazı anlayışlar önem kazanıyorsa (mesela cinnet geçirmek, tahrik edilmiş olmak, deli olmak, nefsi müdafa vb) bu tarz olaylarda da dikkat edilmesi gereken detaylar var. mesela kediyi ne amaçla öldürmüş zevk için mi psikopatlıktan mı, sahibi var mıymış kedinin bunların hepsi suçun ağırlığını belirleyen şeyler. Şahsen sinir krizine girip de ya da psikopatlıktan kediyi tekmeleyerek öldüren kişinin toplumdan ceza olarak uzaklaştırılması bana normal geliyor. sana anormal gelmiyorsa buccaneers dende hep beraber mutlu mesut yaşayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 arkadaşlar kediyi böcekle falan bir tutmuş gereksiz tespitlerde bulunmuş. şimdi hepimiz yüzü olan bize daha çok benzeyen canlılarla empati kuruyoruz ki bu yüzden de onlara daha çok üzülüyoruz. işte arkadaşlar ağaçla ve böcekle kediyi bir tutulmayışının nedeni bu. kediyi öyle öldüren biri pekala insanı da öldürebilir. empati eksikliği yani psikopatlık nedenli bir durum. özet: ceza mantıklı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Ceza az bile olmuş daha yaratıcı cezalar geliştirmek lazım böyle psikopatlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Başlık da anlamsızlıktan yıkılıyo bu arada. Kedi öldürmüş, cezayı da üniversiteli çocuğa kesmişler WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 copry said: Ceza az bile olmuş daha yaratıcı cezalar geliştirmek lazım böyle psikopatlara hayvan barınağında 3 ay hayvanlara baktıracaksın olacak. ayrıca başlık failatun failatun failun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 abi kedilere versinler elemanı dise dis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Barajda Ölen İşçilerin Ailelerinden İhmal Tepkisi Adana'nın Kozan ilçesinde Gökdere barajında kaybolan işçiler için arama kurtarma çalışmaları devam ederken aramalarda cesedine ulaşılan Eyüp Altıntaş (28) ve Cumali Değirmenci (28)'in cesedi Kozan Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. yukarıda gördüğünüz ölümler şuç değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 kedili baslik kardes burasi yanlis gelmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 kediye diyet mama verdileri için sinirlenip barajdaki vanaları açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 ya yüklenilmiş burda yok adam psiokpat falna diye de, bizde öle deil miyiz? zevk için hayvan öldürüp giyiyoruz ihtiyacımızdan fazla et tüketip günde fazladan binlerce hayvan öldürüyorz hemde vahşice. Aynı şeyi bitkilere de yapıyoruz. Sonra bu olay gözümüzün önünde olunca , aman adamı yakalım ceza verelim hapse atalım vs vs. sizin bu yaptığınız kendinizi haklı çıkarmaktan başka bişey değil. Üzgünüm, vahşetin sınırını siz değil gerçekler çiziyor ve hiçbirimizin o adamdan çokta bi farkı yok. Şu adamın, ava çıkıp silahla kuş avlayan, zibilyonlarca balığı dinamitle patlatan veya ağa takan, kendini ısırmayacak böceğin kafasına raidi basan bi adamdan pek bi farkı yok. Hele ki günde 180-200gr ( artık ihtiyacın neyse ) et tüketen biri iseniz, ve doymanın ötesinde ot yiyorsanız hiç konuşmayın. sırf size daha çok benziyor diye bir canlıyı diğerlerinden kayırmak iki yüzlülüktür. Ben vidyoyu izlerken tabiki sinirim bozuldu, ama gözünüm önümde olmayan gerçeğe de açığım ben.Ha adam psikopattır, bunu yapıoken zevk almıştır o zaman ruh ve sinir hastalığı tedavisi görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 suark afrikadaki cocukları söylemeyi unutmuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 kediyi öldürüp yedi mi adam da aynı kategoriye koyuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 ihtiyacindan fazla et yiyenle sokaktaki kediyi olduren manyak ayni mi yuh "kendini ısırmayacak böceğin kafasına raidi basan bi adam" ahah neyse bisey demiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 hapis çok gereksiz piskolojik tedavi kesinlikle şart bide adamda sosyal dışlanmışlık var o çok fena metroda gösterdiler bana bunu herkes eliyle işaret edip bişiler fısıldıyor lan bundan ağır cezamı olur.kesinlikle geri kazanılması lazım topluma 3 ay 10 gün hiçbirşey değiştirmeyecek,cezanında çok caydırıcı bir özelliği yok bu arada petleri gidipte arıyla inekle kıyaslamayın bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 zevki için öldürdü. Ben de iki gün önce et sote yedim zevkim için, halbuki çok daha azı bana yeterliydi. Ben de zevkim için öldürdüm. Kendinizi haklı çıkarmak için ürettiğiniz bahaneler bunlar =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar