Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'min bilirkişi raporları

Editor

Öne çıkan mesajlar

Artık bilirkişi(akıl dışı) raporlarını bunadan sonra burada toparlamaya karar verdim.
Çünkü okadar çok oluyor ki bugünlerde böyle bilirkişi raporları akıl sır erdiremiyorum.
örnek: Dayak atan polislerin elleri incildi raporu.

Şuan Gördüğüm ile başlayayım:

Yeni bilirkişi raporuna göre Milli Sporcumuz Aslı suçlu.
Çünkü düşmesini bilmiyormuş Aslı bilirkişi Yrd.Doç.Dr. Orcan Mızrak a göre...

dafug ?

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20920991.asp
Sosyal ağlarda paylaş

Sana o yrd. doç. ünvanı verenin ben taa ..... ya nedesem az birader kedi öldüren haberinden sonra buraya geldim sinirler yine nirvana yaptı.

Offf böyle cehaletin beyinlerin kültürün.

Almanya ,avusturya türk takımlarına ceza verdi az bile.

Bundan 11 sene önce nette oyun oynarken danimarkalı bir çocuk barbar demişti yüzdeyüz haklı.

AKP de saolsun cehalet son 8 yıldır iyi gelişti.
Sosyal ağlarda paylaş

satılık bilirkişi ilanları görmeye başlıycaz etrafta yakında

ülkede hukukun temel çarklarını oluşturması gereken insanlar şerefsiz olunca işte halk dişlilerin arasında eziliyor. ifadesi ağırlıklı olan polisler olsun, bilirkişi raporu yazanlar olsun, tıbbi raporlar yazanlar olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
evet diye biliyorum..

B. BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER :

1-Başvuru Formu, (01/10/2015 tarihinden itibaren ilanın alt kısmındaki ilgili butona tıklanarak eksiksiz bir şekilde başvuru formu ve formun yazılı olan bilirkişi adres beyanı kısmınında doldurulmuş şekliyle çıktısı alınacak)
2-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için T.C. Kimlik numarasını gösterir resmi makamlarca verilen belge (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport vs.), yabancılar (Yönetmelik Gereği Sadece Hukuk Bilirkişi Listesine Başvurabilirler) için pasaport ve çalışma iznini gösteren belge,
3-Uzmanlık alanına ilişkin diploma, ruhsatname, sertifika veya yetki belgesi gibi belgelerin; bu belgeleri veren kurum, kuruluş veya Komisyonca onaylı örneği, (onaysız belgelerin, aslı görülmek suretiyle işlem yapılacaktır.)
4- 2 adet fotoğraf (Ceza Bilirkişi Listesine kayıt olmak isteyenler için geçerli)
5-Mesleğini icra edebilmek için herhangi bir meslek kuruluşuna kayıtlı olmak zorunda olanlar için, meslek kuruluşuna üye olduğuna dair son bir ay içerisinde alınmış oda faaliyet belgesi veya oda kayıt belgesi,
6-Bilirkişilik yapacağı uzmanlık alanında en az 3 yıllık mesleki deneyime sahip olduğunu gösteren belge, (Bu maddede; uzmanlık alanına ilişkin diploma, sertifika vb. belgelerin üzerindeki belgenin veriliş tarihi itibariyle en az 3 yıllık zaman dilimi kastedilmemekte olup, uzmanlık alanına ilişkin fiilen ezan 3 yıllık mesleki deneyime sahip olunduğunu gösteren belge istenmektedir.)
7-Disiplin yönünden meslekten ya da memuriyetten çıkarılma cezası almadığına ve sanat icrasından geçici olarak yasaklı durumda olmadığına dair kayıtlı olduğu meslek kuruluşu ya da çalıştığı kurum veya kuruluştan alacağı belge,
8-Tüzel kişi başvurularında; şirketler için ticari sicil memurluğundan alınacak ticaret sicil tasdiknamesi, diğer tüzel kişiler için halen faaliyetine devam ettiğini gösterir resmi belge istenmektedir. Tüzel kişiler adına incelemeyi yapacak olan gerçek kişi ya da kişilerin ilk 7 maddede sayılan bireysel başvuru evraklarını eklemek suretiyle yapmaları, yapılan bireysel başvuru sırasında düzenlenen başvuru formundan bir suretin de tüzel kişi başvuru formunun altına eklenmesi gerekmektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
5-Mesleğini icra edebilmek için herhangi bir meslek kuruluşuna kayıtlı olmak zorunda olanlar için, meslek kuruluşuna üye olduğuna dair son bir ay içerisinde alınmış oda faaliyet belgesi veya oda kayıt belgesi,

şundan dolayı sordum
meslek odasının yönetmeliğinde adliye başvuruları için atıf yapılmamış
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...