kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 nedir bu abiler? birisi bir foto koyuyor bütün haber sitelerine düşüyor twiti salladı etti diye. mesela dün şu vardı bütün haber sitelerine düşmüş. nedir şimdi bu mu twitter? https://twitter.com/didem_soydan/status/219391151386525696 yararlı zamazingo bir bak kesin seveceksin dediler de 1-2 saat karıştırdım dün çözemedim pek. çok boş lakırtı var yahu. finans ve ekonomi gündemini an be an takip edersin falan demişti arkadaşım, bakalım uğraşıyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ibretlik paylaşım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 twitter olayı bana da komik geliyor da DAT ASS ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 yalnız güneş görmeyen yerlerin izi gözmeden kaçmadı değil sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bi yararı yok, sen "tuvalete gittim, tostumu yedim, şu an sahile karşı ayağımı uzattım, balık avlamanın inceliklerini öğreniyorum, dün akşam bara gittik fotoğraf çektirdik" gibi çok kısa mesajlar giriyorsun, insanlar da seni takip ediyor, "haaa, demek ki yeni bir kitap okumuş beğenmiş, hmmm demek ki haberlerde futbol şike olayından bahsediliyormuş" gibi yorumlar yapıyor. sevdiğin ünlülerin (aktör, game developer, yönetmen, yazar, tiyatrocu vs) twitlerini takip edersen en azından gelecek programlarını görmüş oluyorsun felan... onun dışında şu an kendimi captain obvious gibi hissettim, çünkü kesin bunları sen de biliyorsundur, fake üye felansındır, bilemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 maşallah. millet kendine yeni pazarlar yaratıyor. acaba fotoyu kim cekti =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 illet oluyorum bana ne ne halt ederse etsinler, hem soyunmayıda tam yapamıyorlar ne o öle soyunacaksada adam gibi soyunsunlar :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 erik erik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Bone said: onun dışında şu an kendimi captain obvious gibi hissettim, çünkü kesin bunları sen de biliyorsundur, fake üye felansındır, bilemedim... börekçi başlığını görmüş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 dat ass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 kızın yüzü çok çirkinmiş ama, diğer fotoğraflara bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ünlü biri mi fotoda ki ? bir de twitter sahibi ile popo sahibi aynı kişi mi ? sevabına benide takip edin laa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 magazinin yeni hali. kim kiminle napmış, kim g.tünü başını açmış vs.. hemen öğreniyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Daha yeni işler bunlar, insanlar hala saçmalama aşamasında. Benim de listemde var bir sürü arkadaş, bütün gün bir işe yaramaz şeyler yazıp duruyorlar. Ama bu demek değil ki mesafeli davranın, şimdiden mesafe alırsanız gelecekte dışarıda kalırsınız. Bu herkesi herşeyi takip edin, her köpeğin kedinin yemeğin instagram fotolarını koyun da demek değil :) Ölçülü ve akıllı bir biçimde bu işlerin içine girmek gerek. BU ablamızın şahane poposunun resmi içinse şu örneği vereyim, herhangi bir yerme amacım yok kesinlikle; mesela her gün Bulvar gazetesi de çıkıyor, Cumhuriyet gazetesi de değil mi? Anladınız siz :D edit: Bu resmi gördükten sonra bazı laflarımın üzerini çizmek zorunda kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 o surat fotoşop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 İlkokulda servisçi İrfan abi vardı, arayayım da bari temasa geçsin kayıp kızıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 @ozgeulusoynew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Esh said: maşallah. millet kendine yeni pazarlar yaratıyor. acaba fotoyu kim cekti =P esas soru budur.. twitter facebooktan daha güzel bence. 2saçma kelam et kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ayrılır mı gönül candan, türkiye azerbeycandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 göz yaşlarım sel oldu abi ağlıyorum biliyor musun? çok duygulandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 https://p.twimg.com/Av019VsCIAIVZkF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 abi siz yüzüyle mi yapıyosunuz işi .s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 kuşe kağıt ın tadı başka di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 kese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar