Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Masticore said: toz ? bana baya faydası olmuştu kuvvetli bir elektrikli süpürgeyle içini temizlemek Bilgisayar donanımı itinayla nasıl bozulur 101 Elektrik süpürgesi sokmayın kasaya yazık edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Selam, 50-55°C'nin üstünde zaten elini fazla tutamazsın. Hele ki >100°C gibi sıcaklıklarda 2s bile fazla uzun bir süre. Elsa'nın GeForce 256 kartı ilk çıktığında almıştım. kartın yazılımı paso alarm verip aşırı sıcaklıktan ötürü uyarıyordu. Tayfun Bey'i arayıp durumu sorduğumda "takma kafana, sensör hatasıdır; yanarsa yenisini veririm" demişti. Emekli edene kadar kullandım, yanmadı :P >80°C zaten kritik eşik değer. Eğer 120°C değerlerde çalışmaya devam ediyorsa bırak çalışsın :) Ben IR uzaktan sıcaklık ölçme aleti ile kartın yüzey sıcaklığını ölçmüştüm ve gayet normal değerlerde çıkmıştı onca alarma rağmen. Olmadı NTC'li basit bir termostat alıp yüzeye dokundurup sıcaklığı kontrol et. Not: PCB'nin ve lehimin dayanma sıcaklığı ne? Ayrıca o sıcaklıklarda GPU'nun hafiften sapıtması gerekmiyor mu? Sonuçta çekirdek ısı daha yüksek olacaktır. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bi çok terimi anlamadım ama o ısıdan sonra çat diye kapanıyo zaten pc. açılana kadar ısı 100 dereceye kadar falan düşüyo işte. sonra tekrar aynı şeyler. kaldırdım koydum kartı zaten kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 direk hatali uretim falandir abi o ne ya sdfg benim kart 65i gecince aa isindi diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ztn 90 falan görünce kapanması lazım pcnin hacı napıyorsun sen diye sdfs gerçi kimse söylememiş ama ; diablo 3 konusunda vardı bununla ilgili bi sıkıntı başlığı sanırım patch ile ilgili bi sorun baya bi kişi yaşıyor buna benzer sorunlar hatta starcraft 2 beta da da olmuştu aynı şey. http://forum.paticik.com/read.php?85,6317232 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 yeni kart da diablo full + full iken 70 derece oluyo mesela. kasayla, yeriyle ve havayla alakalı bi durum heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 link veriodum editleyip arkada kalmış sdfs http://forum.paticik.com/read.php?85,6317232 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 FromTheHell said: yeni kart da diablo full + full iken 70 derece oluyo mesela. kasayla, yeriyle ve havayla alakalı bi durum heralde kasa degil abi kartta sorun varmis iste direk. aynisinin sapphire i normaldi diyosun =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 kasa halinin ustunde falan durmuyo demi ? bizimde yerler haliflex ama kasanin bulundugu yere 2x fayans dosedim + kasada 2x dandik fan var ama yerleri iyi, saglam sulikasyon var biri on alt digeri ust arka ayrica kasa balkon kapisina donuk, bu dediklerimi uygularsan belki birseyler elde edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 kasıntı oyunlarda 78-80'i nadir görse de furmarkta %100 stres altında 86 gördü diye endişeleniyorum. 120'yi görsem kasayı duşa sokardım heralde. kasayı geçip evi düşünmeye başlardım artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 benım 4870 bosta 92 derece, oyun oynarken (oyun fark etmıyor her oyunda) 109 derece. 1 senedır bole. pasa pasa calısıyor hatta. en son bı drıver guncellemesınde sonra bole oldu. onceden bosta 60 derece falandı. oyun oynarken 80. sımdı 90 altına ınmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 sensör fln bozuk olma ihtimali de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 3 senelık kart, sensor cortlamıs olabılır :) calısmaya. gayet sorunsuz calısıyor. buyuk ıhtımal sensor hatası ama yoksa 30 kere yanması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 sensör cortlamış da olsa bendekinde, kapanıp duruyodu diabloda. diğerlerinde alev saçarak da olsa çalışmayı sürdürüyodu ama diablo gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ilk nesil 4850lerde sorun var ayrica stok fanlari cok dandik sen temizledim diyosun ama petekleri arasinda halen toz vardir onun hava akimini engelliyor, bence karti at cope gitsin yeni fan almaya degmez yeni gpu al cok eskidi zaten 4 serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar