Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/80220/besmele-cektiren-konusan-bardak Her eve lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 sübhanallah kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 rakı içerim lan ben bunda sonra çarpılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Bizim bir tanıdık zamanında televizyon her açıldığında bismillah dese keşke demişti, dumur olmuştuk. Bu çok daha süpersonik bir icat, söyleyeyim alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 içine ne konduğunu da anlıyosa tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 crapgadget diye engadget a mı sunsak bunu asdfsa ama çarpılırız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bende bir rakı bardağı var, her yudumdan sonra "yarasın" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Allah diyen tirbison daha bi samimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 batının teknolojisini almışlar işte mis gibi bardak evinize gelene kadar cenabet çinliler tarafından üretiliyor, kullanmadan önce abdestini aldırınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 üretim merkezine gidip orada bir kaç küçük değişiklik yapsan komik olur aslında. çine bilet alalım ergonomik ne abi, alt tarafı kulbu var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Oyunculuklar Swips temizleyici ile kapışacak nitelikte (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 allahım cıldırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 seigen said: Bizim bir tanıdık zamanında televizyon her açıldığında bismillah dese keşke demişti, dumur olmuştuk. Bu çok daha süpersonik bir icat, söyleyeyim alsın. bizim macintosh vardi sundan olmasi lazim her acilista igrenc bi ses tonuyla bismillahirrahmanirrahim diyodu. dini butun mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 said: 02 Temmuz 2012 - 12:24 Facebook Twitter bardak yıkanırken: niyet ettim allah'tan gusül abdesti almaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 iarwain said: rakı içerim lan ben bunda sonra çarpılırım hiç fena yorum değil elhamdürillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 abi. MUHTEŞEM AHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bardaktan ziyade cocugun beyninin yıkandıgı sahneler enteresan,klon yetiştirmede trojen görevi üstlenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bence çok güzel bir icat Allah yapan kişiden razı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 lan nası türkiyede ilk şasldfk ben 5 yaşımdayken vardı benim böle bi bardağım ama besmele yerine şarkı çalıyodu yerden kaldırdıkça... çok pis hava atıyodum lan anaokulunad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 adamın ofisi İNANILMAZ edit: DEDENİN BEYAZLAR İÇİNDE OMLASDIASFKJLASDLSAKD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar