Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiliz öğretmenlere 'öğrenciye dayak' izni!


fenn

Öne çıkan mesajlar

Devlet okullarında şiddetin önüne geçemeyen İngiltere bir yönetmelik yayınlayarak, öğrenciye 'makul dayağın' önünü açtı. Yönetmeliğe göre okulun tek hakimi öğretmen olacak.

http://www.abbasguclu.com.tr/egitim/ingiliz_ogretmenlere_ogrenciye_dayak_izni.html
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kamyonculuk yaptığı devirde travestilerle ilişkiye giren, kimya öğretmeni bir askerlik arkadaşım vardı kısa dönem tertip. bizim tosunlar sihişeeerler fışkıriyy ehe diye konuşurdu. Gardaş şimdi o konu başge biz eski gomünistek ama o gonuyu teeris olunca konuşek amariga dinlyo olabili falan derdi. Sohbet ederken onunla o da öğrenci dövmeyi savunuyordu. O da aynı bunlar gibi kararında dövmek faydalıdır diyordu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Yalan haber. Ogretmenin ogrenciyi dovme hakki ne be? Cocuk annesinden tokat yediginde bile polis cagirip goz altina aldirabiliyor.

Telegraph dan almislar haberi diye yaziyor. Telegraph sayfasinda News>Education diye girdiginde son gunlerde o alanda yapilan haberleri listele. abbasguclu.com editoru kimse artik yaziyi siteye 18 Haziran'da eklemis. Telegraph sitesinde 18 haziran ve onceki haberlere bak. Benzer bir konu uzerine yapilan haber su:

http://www.telegraph.co.uk/education/educationnews/9359601/Violent-young-pupils-unfit-for-school-behaviour-tsar-says.html

Bazi sorunlu ogrenciler okulda okumalari problem teskil ediyor deniyor kisaca. Kontrol edilemeyen ogrenciler var bunlara da aileleri yeterli disiplini vermeleri gerekiyor, ogretmenler caresiz diyor.

Ogretmenin dayak atmasina izin verdik diye bir sey gormedim ki oyle bir izin cikmaz Ingiltere'de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslında dayak değil ama yerinde atılan bir tokat cidden çok iş görüyor. ama tabi bunu kural olarak koymak aptalca. Sonuçta bu işin tartısı yok koyup tartasın miktarını belirleyesin. Biri vardır ayarında atar tokat diğeri gider kulak zarı patlatır.

Ortaokul edebiyat öğretmenimiz vardı bayan. Çok iyi bir insan ve gerçekten çok iyi bir eğitimciydi mesela. Öğrenciye karşı ne şiddet uygulardı , ne hakaret ederdi. Bizim dönemde O'nun öğrencisi olan her çocuk cidden kendisini şu anda minnetle anıyor çok etkisi oldu üzerimizde. Bir gün beden dersi öncesi sınıfta erkekler olarak giyiniyoruz işte. Tabi bokunu çıkardık, laubalilik yapıyoruz. Kızlar bekliyor dışarda. Hoca geldi uyardı 2-3 kere çabuk bitirin çıkın diye. Laf dinlenmedi tabi. Açtı kapıyı kapıda nöbet tutan arkadaş vardı bastı tokadı gitti. Atılan o tokat hepimizde patladı resmen. Başlar öne eğik çıktık sınıftan anında. İşte bazen laf dinlemeyince insan o yerinde atılan tokat verilecek birçok cezadan daha çok iş görüyor. Orda 2-3 kişiyi disipline verse bu sefer belki 20 kişinin suçu 2-3 kişiye kalacak. Bazıları anne , baba faktöründen yırtacak, şansız olanların siciline yazılacak vs.

Tabi bu verdiğim örnek milyon da bir. Bunu genele yaymak imkansız ve kontrolsüz. Aşırıya kaçan öğrenciler genelden izole edilip, özel eğitim verilen, daha disiplinli , bu iş üzerinde uzmanlaşmış kişilerin elinde eğitilmeli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dayağın izni diye bişi yok tabi de.izne ihtiyaçta yok ahah

olay yine iyi eğitimcide bitiyor.orta 1 de müdür yardımcısı bana elinin tersiyle çarptıydı bi tane.ama haksız oldugum için ses etmemiştim.işin dozajı eğitimcide bitiyor

devlet okulunda ise kopya çektiği için tekme tokat hocadan dayak yiyen arkadaşlarımız oldu.aynı şekilde hocalarında çok dayak yediğini gördüm

öğretmenler de biraz polisler gibi.çok azı öğretmen oldugunun bilincinde.hep bi tehditkar tripler havalar kompleks.işin eğitim kısmında değiiler.

iyi hoca buldun mu kaçırmıcan ztn sömürüceksin ne kaparsan kar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...