clifff Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 600tl. 900den almıştım. 2 kere binebildim, acil taşınmamız gerekti. 24 vites. Schimano göbek dinamosu. Yol ve off-road için modern hibrid bisiklet. Çatal ve süspansiyon seatpost.. V-fren kaliper fren ön ve arka. Işıkları ve otomatik fonksiyonu ile aydınlatma. Rahat bir sürüş deneyimi için ergonomik tasarımlı gidon ve saplar. Çizilmeye karşı dayanıklı parlak toz boya ile. Beyaz. Çerçeve yüksekliği 45 cm (17.7 inç) Ağırlığı 17 kg İzin verilen yük 25 kg bagaj taşıyıcı Yaklaşık 71 cm pervane çapı (28 inç) İzin verilen toplam yük 120 kg Her görenin hayranlık duyduğu bir bisiklettir. Çok az binebildim, taşındığım yerde binemiyorum. Şahsen ben erkek olarak kullanıyorum, unisex alet. daha fazla bilgiye ve resimlere buradan bakılabilir. http://www.tchibo.ch/Damen-Trekking-Rad-p200023609.html Isteyen Ankaradaki evime gelip, direk kullanıp deneyebilir :) Hayran kalacağınıza eminim. tel: 535 076 19 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 bacak kaslarınızı geliştirir hımbıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 bayan bisikletii bayan mısığıınn :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 bayan değil kız diyeceksin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 bayansan ankaraya bilet alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 sonunda cevap yazıldı ilana. böyle hit yapcaksa bayandan satılık bisiklet beyler kaçırmayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 17kg agir baya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 upupupup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 clifff said: Isteyen Ankaradaki evime gelip, direk kullanıp deneyebilir :) Hayran kalacağınıza eminim. güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 kız bisikleti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Evet seni taşımaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathdream Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 takas düşünüyon mu :) sana battlenet accountumu vereyim. içinde bol 85 karakterli wow(warrior,dk,priest,hunter,mage lvl 85), d2, d3(monk act2,demon hunter act3, wizard barb act1 inferno farmlayan karakterler ve 7m falan goldla 10m civarı malzeme var) üstüne de birşeyler anlaşırız :) sen kilo alırsın ben kilo veririm. kız olsaydın kilo almaman için 1 paket de mısır gevreği ile light süt hediye ederdim. bu bisikletin öndeki amortisörü kitlenebiliyo mu, yoksa düz yolda da giderken vıcık vıcık ederekten tüm gücü emip bacak kaslarını gereksiz yere fazladan yoruyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 takas düşünmüyorum gereksiz yere yormuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 yeni muhitte bisiklet sürecek yer mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 yeni taşındığım yer en üst kat, asansör yok. çok zor oluyor, pek bisiklette sürülmez burada zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 bisiklet toplamda ne kadar sürüldü ve hangi ağırlıktaki insanlar sürdüler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 eskiden mal bi espri yaparlardi bisana kac kisi biner diye, o aklima geldi o cocuklari face den bulayimda doviyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 yalarım bu bisikleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Teodor said: bisiklet toplamda ne kadar sürüldü ve hangi ağırlıktaki insanlar sürdüler? ben sürdüm 79 kiloyum. en fazla toplam 2 saat sürülmüştür. gıcır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 500tl oldu son fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Bizim mahallenin apaçilerine 100 kaat versem gecede 5 bisiklet garanti.İstersen bubi tuzağı kur hiç farketmez 2 el çabukluğu hop bmx gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar