Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tablet sorusu, aciliyeti var gibi


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Kız kardeşime bir Transformer Prime alayım diyorum, küçük kardeş olmanın etkisiyle pek en iyi şeyleri kullanamadı, hazır derece yapıp Boğaziçi'ne de gitmişken kız...

Neyse, sorun şu:

Kız bunu sınıflardaki projeksiyon cihazlarına bağlayıp sunum yapabilir mi? Her sınıfta bilgisayar yokmuş ama öğrenciler kendi aletlerini götürüp sunum yapabiliyorlarmış, projeksiyon aleti varmış sınıfların hepsinde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Ben de öyle iyi bir Lenovo diyordum ama kız pili çok gitsin (10 saat artı gitsin direk), çok hafif olsun, klavyesi olsun, sunum yapabileyim, müzik dinleyebileyim diyor.

Notebooklar çok büyük diyor, netbook alıyordu son. Öyle en fazla 10" filan istiyor.

Transformer Prime iPad'den daha iyi göründü bana. Sunum hazırlerken filan, word processor kullanırken de kullanacak. Word processor olarak hep Corel WordPerfect kullandı zaten, ofis programlarım hep Corel'den ya da LibreOffice olduğu için benim kızın da Microsoft takınsı yok. Benim makinelerde Arch Linux filan kullanıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sunumu yapar da aletin üstünden yapar, sınıflardaki şeyler muhtemelen vga bağlantısı kullanıodur, onu tablete nasıl bağlarsınız bilmem. Onu geçtim, sunum hazırlamak da kolay iş değil tablette.

Şu lazımmış sana
http://www.asus.com/Peripherals_Accessories/Eee_Pad_Accessories/Micro_HDMI_to_VGA_cable/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Netbook kızın istediği kıstaslara uyuyor ama şaka gibi olur yani eline netbook vermek. Hiç anlamadığı için bu işlerden iyi görünüyor ona, performans yoksa berbat yani.

Normal notebook istemiyor işte, hep yanında taşımak istiyor, bir de yük olmasın olayı. Bilemiyorum işte. VGA olacağı kesin gibi bağlantının, onu baplamanın kesin bir olayı varsa olur yani. İlk senenin sonunda olmuyor derse adam bir notebook almayı kendisi de ister zaten.

Tablette hiç sunum hazırlamadım ama 10" netbook ekranında word processing en azından rahat. Google Drive kullanmayı da öğretirim zaten word processing için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

acer ultrabook'lar var çok güzel, onlardan alabilirsin. pil ömrüyle de akıyor. mac os seven biri olmadığını düşünerek ultrabook öneriyorum.

Corel'le ilgili her şeyi de yüklersin hem mis gibi kullanır.

ben bunu almayı düşünüyorum param olunca mesela. tam kız kardeşe uygun. hem büyük değil hem de şarj süreleri uzun bu cihazların

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/acer-as3951g-2464g34iss-as3951-core-i5-2467m-16ghz--4096mb-ddr3-320gb-133--max-intel--cam-bt--w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57428
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

asus ux21 ux31 ux32 filan benim onerim, netbook hic karistirmazdim ben olsam.
ipad bir yere kadar onla gunluk ihtiyaclarini karsilayamazsin anca yattigin yerden keyif yaparsin otobuste vapurda biseyler okursun o kadar
en basitinden ppt dosyasini bile duzgun acamiyolar pdf yapman lazim, bilgisayara 120 liralik kablo alip ancak goruntusunu verdirebiliyon her turlu bir laptop lazim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...