Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Kız kardeşime bir Transformer Prime alayım diyorum, küçük kardeş olmanın etkisiyle pek en iyi şeyleri kullanamadı, hazır derece yapıp Boğaziçi'ne de gitmişken kız... Neyse, sorun şu: Kız bunu sınıflardaki projeksiyon cihazlarına bağlayıp sunum yapabilir mi? Her sınıfta bilgisayar yokmuş ama öğrenciler kendi aletlerini götürüp sunum yapabiliyorlarmış, projeksiyon aleti varmış sınıfların hepsinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Ben olsam Win8'li tabletleri beklerim, tam koordinasyon sunacak sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 ipad en iyisi. hele kız kullanacaksa 2x boaziçindeyse macbook bilem olur aslında. ayıp lan alın bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 eğer ünviersite için almayı düşünüyorsan adam gibi bir dizüstü alın derim. tabletle bir yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 http://www.tablet-net.com/img/gsi-quality-apple-ipad-dock-connector-to-vga-cable-adapter-enjoy-ipad-video-and-audio-on-big-tv-screen-or-projector_4771_500.jpg şöyle bişey bulman lazım, bu apple ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 tablet iyi hoş da bilgisayar olsa 10kat daha rahat eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 cak bi mekbuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Ben de öyle iyi bir Lenovo diyordum ama kız pili çok gitsin (10 saat artı gitsin direk), çok hafif olsun, klavyesi olsun, sunum yapabileyim, müzik dinleyebileyim diyor. Notebooklar çok büyük diyor, netbook alıyordu son. Öyle en fazla 10" filan istiyor. Transformer Prime iPad'den daha iyi göründü bana. Sunum hazırlerken filan, word processor kullanırken de kullanacak. Word processor olarak hep Corel WordPerfect kullandı zaten, ofis programlarım hep Corel'den ya da LibreOffice olduğu için benim kızın da Microsoft takınsı yok. Benim makinelerde Arch Linux filan kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 11.6" MacBook Air var mı? 4000TL biraz bütçe üstü ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 12-13" net/note/book al sony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Sunumu yapar da aletin üstünden yapar, sınıflardaki şeyler muhtemelen vga bağlantısı kullanıodur, onu tablete nasıl bağlarsınız bilmem. Onu geçtim, sunum hazırlamak da kolay iş değil tablette. Şu lazımmış sana http://www.asus.com/Peripherals_Accessories/Eee_Pad_Accessories/Micro_HDMI_to_VGA_cable/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Netbook kızın istediği kıstaslara uyuyor ama şaka gibi olur yani eline netbook vermek. Hiç anlamadığı için bu işlerden iyi görünüyor ona, performans yoksa berbat yani. Normal notebook istemiyor işte, hep yanında taşımak istiyor, bir de yük olmasın olayı. Bilemiyorum işte. VGA olacağı kesin gibi bağlantının, onu baplamanın kesin bir olayı varsa olur yani. İlk senenin sonunda olmuyor derse adam bir notebook almayı kendisi de ister zaten. Tablette hiç sunum hazırlamadım ama 10" netbook ekranında word processing en azından rahat. Google Drive kullanmayı da öğretirim zaten word processing için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 ultrabook al o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 macbook air tasvir etmiş kız. eski nesil 1.500 liraya air bulunur gayet, bence riske girmeyın alın air geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 şunlar apple ın gene galiba http://www.ecoustics.com/electronics/products/new/570842.jpg iphone ipod varsa bunu al kasma http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/561869236/Overhead_Mobile_Projector_USB_Cable_AV_Cable.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 hdmi to vga iyiymiş. macbook air çok iyi ama kıza ikinci el vermek istemiyorum. babama söyleyeyim ben bu airları, 11.6 air iyi olur. 2200TL'ymiş Bimeks'de som 11.6 modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 sıfır elde kalan mallar da oluyo, sahibindene bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 macbook air alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 denmemiş, macbook air alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 mekbuk air yok daha pro bişi alcam diyorsan lenovo x220 illa tablet diyorsa new ipad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 laptop i yoksa tablet alma, tablet tamamlayici bi urun sadece, hic bi kosulda bilgisayar yerine gecmiyo. ben de olsam surface beklerim bi, tam alet yani gidecek. olmadi ultrabook ya da mac air Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Macbook Air al kıza, 11.6 inç atsın çantaya takılsın. Ama günlük hayatta boyun fıtığı olur, o yüzden 13.3 ister misin canım diye bi seçenek sunmanı tavsiye ederim. Sahibinden'de 3000 lira civarına 256 gb'lıkları bile bulunuyor, 2. el almana gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 http://www.google.com/intl/en/chrome/devices/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 acer ultrabook'lar var çok güzel, onlardan alabilirsin. pil ömrüyle de akıyor. mac os seven biri olmadığını düşünerek ultrabook öneriyorum. Corel'le ilgili her şeyi de yüklersin hem mis gibi kullanır. ben bunu almayı düşünüyorum param olunca mesela. tam kız kardeşe uygun. hem büyük değil hem de şarj süreleri uzun bu cihazların http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/acer-as3951g-2464g34iss-as3951-core-i5-2467m-16ghz--4096mb-ddr3-320gb-133--max-intel--cam-bt--w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57428 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 asus ux21 ux31 ux32 filan benim onerim, netbook hic karistirmazdim ben olsam. ipad bir yere kadar onla gunluk ihtiyaclarini karsilayamazsin anca yattigin yerden keyif yaparsin otobuste vapurda biseyler okursun o kadar en basitinden ppt dosyasini bile duzgun acamiyolar pdf yapman lazim, bilgisayara 120 liralik kablo alip ancak goruntusunu verdirebiliyon her turlu bir laptop lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar