Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Rome 2

Komutan

Öne çıkan mesajlar

Feamer said:

mısırlılar baya dengeli ve güzel birimlere sahip, yer itibari, iki eyaleti ve wonderları falan güçlü bir ülke ama daha 15 turnde topu atıyorlar, o bedeviler öyle anlamsız kalabalıklar çıkratıyorlar ki tek şehir ile...

Kalabalık ama kuru kalabalık, dandik mızraklı ve slinger bütün orduları, Mısırlıların ise erkenden sağlam baltalı ve kılıçlı üniteleri var, onlardan 2-3 ordu kurarsan Tunustan Sudana ordan Kudüse yayılıyorsun rahatça.
Sosyal ağlarda paylaş

pontusla oynuyorum bende, pozisyonu keyifli istediğin cesit adamla kapısma imkanı tanıyo, ama pontic pentast dısında tır vırı uniteleri,

bide tertain ve mercenarty tharacian cavalaryler nasıl ökzü dmg veriyo öle, tıkır tıkır temizliyo hoplitelarımı adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Feamer said:

mısırlılar baya dengeli ve güzel birimlere sahip, yer itibari, iki eyaleti ve wonderları falan güçlü bir ülke ama daha 15 turnde topu atıyorlar, o bedeviler öyle anlamsız kalabalıklar çıkratıyorlar ki tek şehir ile...

Kalabalık ama kuru kalabalık, dandik mızraklı ve slinger bütün orduları, Mısırlıların ise erkenden sağlam baltalı ve kılıçlı üniteleri var, onlardan 2-3 ordu kurarsan Tunustan Sudana ordan Kudüse yayılıyorsun rahatça.

ben oynamadım daha mısırla, ai için diyorum, o misir nasıl dayanmaz da çerez olur millete enteresan, kardeşim onadı mısırla kolay diyor ki, kolaydır zaten

birde her oyunun must kabileleri var, traklar, ermeniler... ineci miydi neydi britonlar onlarda kafadan gidiyor üstelik eyalet başkenti ile başlıyolar
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

pontusla oynuyorum bende, pozisyonu keyifli istediğin cesit adamla kapısma imkanı tanıyo, ama pontic pentast dısında tır vırı uniteleri,

bide tertain ve mercenarty tharacian cavalaryler nasıl ökzü dmg veriyo öle, tıkır tıkır temizliyo hoplitelarımı adamlar.

çok fenalar, trakları oynanabilir yaparlarsa çok laf döner

kaçan adamların peşinden köpek salan var mı? yaptım ama daha kısmet olmadı, birde bu atlı okçuya falan köpek salan varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

Hah evet şanslıydım :). Normal zorluk seviyesinde oynuyorum ilgisi olabilir.

Bir arkadaşa daha aldırmaya çalışıyorum, co-op iki yanyana ülke alıp, savaşlarda birbirimiz destekleyerek battle mapda yan yana savaşmak keyifli olur. 38 saat gameplayim olmuş şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...