Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Suark said: bilgisayarımda çalışırmı çalışmazmı nerden görürüm http://www.systemrequirementslab.com/cyri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Feamer said: mısırlılar baya dengeli ve güzel birimlere sahip, yer itibari, iki eyaleti ve wonderları falan güçlü bir ülke ama daha 15 turnde topu atıyorlar, o bedeviler öyle anlamsız kalabalıklar çıkratıyorlar ki tek şehir ile... Kalabalık ama kuru kalabalık, dandik mızraklı ve slinger bütün orduları, Mısırlıların ise erkenden sağlam baltalı ve kılıçlı üniteleri var, onlardan 2-3 ordu kurarsan Tunustan Sudana ordan Kudüse yayılıyorsun rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 pontusla oynuyorum bende, pozisyonu keyifli istediğin cesit adamla kapısma imkanı tanıyo, ama pontic pentast dısında tır vırı uniteleri, bide tertain ve mercenarty tharacian cavalaryler nasıl ökzü dmg veriyo öle, tıkır tıkır temizliyo hoplitelarımı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 berserkerlar ne iyiymiş la, woodenazların arkasından sağlı sollu sokuyorum azmanları, ne varsa doğruyorlar. gerçi kaçan düşmanların peşine takılıyorlar arada, bu sapıklar yüzünden canlı düşman ele geçiremez oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 kacarken yakladığın adamları capture etmiyomu oyun? öldürüyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 "Tatar Ramazan" said: Feamer said: mısırlılar baya dengeli ve güzel birimlere sahip, yer itibari, iki eyaleti ve wonderları falan güçlü bir ülke ama daha 15 turnde topu atıyorlar, o bedeviler öyle anlamsız kalabalıklar çıkratıyorlar ki tek şehir ile... Kalabalık ama kuru kalabalık, dandik mızraklı ve slinger bütün orduları, Mısırlıların ise erkenden sağlam baltalı ve kılıçlı üniteleri var, onlardan 2-3 ordu kurarsan Tunustan Sudana ordan Kudüse yayılıyorsun rahatça. ben oynamadım daha mısırla, ai için diyorum, o misir nasıl dayanmaz da çerez olur millete enteresan, kardeşim onadı mısırla kolay diyor ki, kolaydır zaten birde her oyunun must kabileleri var, traklar, ermeniler... ineci miydi neydi britonlar onlarda kafadan gidiyor üstelik eyalet başkenti ile başlıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Cuce said: pontusla oynuyorum bende, pozisyonu keyifli istediğin cesit adamla kapısma imkanı tanıyo, ama pontic pentast dısında tır vırı uniteleri, bide tertain ve mercenarty tharacian cavalaryler nasıl ökzü dmg veriyo öle, tıkır tıkır temizliyo hoplitelarımı adamlar. çok fenalar, trakları oynanabilir yaparlarsa çok laf döner kaçan adamların peşinden köpek salan var mı? yaptım ama daha kısmet olmadı, birde bu atlı okçuya falan köpek salan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Rome ile içsavaşı atlattım, 5 tane ordu ile geldiler, hepsinde 12 şer tane birim. Başkentde çıkar sandım ama kel ala biryerden spawn oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 5 yine az gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Hah evet şanslıydım :). Normal zorluk seviyesinde oynuyorum ilgisi olabilir. Bir arkadaşa daha aldırmaya çalışıyorum, co-op iki yanyana ülke alıp, savaşlarda birbirimiz destekleyerek battle mapda yan yana savaşmak keyifli olur. 38 saat gameplayim olmuş şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ya sımdı yenı laptop geldı intel hd 4000 var içinde göremiorm başka detay elleşemiormda çalıştırırmı yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 hmm http://www.youtube.com/watch?v=UMhHVLIH6h8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bence en dengeli ordu Makedonlarda. Ön saflarda pike, kenarlara royal peltast ( isim peltast ama statları preatorian gibi oluyor) atlı olarak companionlar cok güçlü zati. charge bonusu 100 ü buluyor, direk önüne geleni ezebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Suark said: ya sımdı yenı laptop geldı intel hd 4000 var içinde göremiorm başka detay elleşemiormda çalıştırırmı yaw gpu'dan çok cpu'ya yükleniyor oyun ama yine de az gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar