Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 160 turnde sadece 2 tane o tip event çıktı bende, onlarda problemsizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 easter egg herhalde rome ikilisi heh, başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Client state ve satrapy kullanan var mı? Bana çok gereksiz geldi, çok saçma oranlarda vergi veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 korumak için asker gerektirmiyorlar ve corruption vermiyorlar. yerine göre makul aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 >mfw rome is only 5 slots http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/545/162/a41.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 77 mb birşey indiriyor herhalde patch geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 oh empire olduk sonunda, vergileri en düşüğe alsam bile 10k para geliyor, yeni ordu yapıcam ama bizim aileden general yetişmio hiç ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 http://www.metacritic.com/game/pc/total-war-rome-ii 3.8 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 said: The second patch for ROME II (patch 7018.455411) is now live and will be automatically applied to your game on restarting the game. This patch includes optimisations for Campaign performance, AI round time improvements, adds additional options and guidance for players in tweaking the settings of their game and over 100 other changes and fixes. Patch 3 enters beta testing soon, with changes to battle gameplay and further improvements for specific hardware configurations. iyi iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Turnler hızlanmış, ai biraz daha adam olmuş, campaign mapdeki yavaşlık azalmış ama yine 4000 küsüre 2800 savaş yaptığım battle mape göre yavaş. Eskisine göre gelişme var. Birde patch öncesi lejyoner yapamıyordum sadece hestati ve princibes çıkararbiiyordum şimdi lejyoner de üretebiliyorum. Herhalde onada bir ayar çekmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Bende patch falan yüklemedi abi bugün. Beta2 yüklemiştim ondan mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bende de yüklemiyor, herhalde beta ile final arasında fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Yaa ama bende şey olmuştu, beta yükledikten sonra savaş ekranı bildiğin kare kare ilerlemeye başladı adamlar ben de asıl patch'te düzelir demiştim. Puf oyunu açınca edit: oh sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 o dediğin gate kırılınca oluyor, ben gate kırmıyorum şimdilik. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 verify yapın beta 2 olmasın arağmen 112mb yükleme yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 abi oyunda 70. turnden sonra bir ordular gelmeye başladı herkes kombin kalabalik süper oldu yunan topraklarına girdim roma ile turnde 6-7 bin makedon kesiyorum ve adamlar tek tip değil. ama bu sefer de işte moralleri daha da yüksek olsa keşke diyor insan. ama resmen oyundan keyif aldım. aferim olimposun çocuklarına direniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 garip bi şekilde en etkili deniz savaşının mancınık gemisiyle yapıldığını buldum speed boost şeyi açılana kadar atış yapıp sora hızlanıp güm diye ramming, hiç adam falan indirip bindirmeden manevrasız, düşmanın yarısı falan batıyor ilk seferde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 hoplite phalanx tamamen anlamsız mı yoksa ben mi yanlış oynuyorum? teketek attırıyorum spartalılarla almanlara, phalanx yaparsam yokediyorlar, yapmazsam ben yokediyorum. nedir sırrı? pike phalanx'ı da beceremedim direkt yokoluyor adamlar yürüyerek ilerlemelerine rağmen. düşmanın içine yürümeye devam ediyorlar, melee'ye girince de eriyorlar 5sn'de filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Campagin ekranı yine olmamış :( gelecek patchlere bakacağız artık. 82. turn italya ve sicilyayı almış, kuzeye kaptırmış bir halde yardım attım rome ile :). 10k dinar turn başı gelire kavuştum herkesle ticaret antlaşması yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 yani teke tek için bişi diyemeceğim ama kendi sparta campaing'imde çok başarililardı. gerçi sonra roma ile oynayınca fark ettim ki eski phalanx kadar efektif değiller. yalnız sam birliklerinin adam derinliği kaç? phalanxta ikili üçlü pek iyi olmuyor. Bir de şu var hucum ederken phalanxı bozuyorlar dikkat etmezsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ya standart birimleri kapıştıramıyorum illa general istediği için ama olan şu. hoplite phalanx: fix derinlik, sword master'lar dövüşe dövüşe arkasını sardı phalanx'ın ve eritti bitirdi. pike phalanx: ön sıra temas edene kadar yürütüyorum. temas ediyorlar, uzun bir süre sonra ilk sırasını eritiyorlar pasif sword master'ların. sonra sadece bir çıt ileri hareket ettiriyorum ve sword master'ların içine girmeye başlıyorlar pikelar hala vurmaya devam ettiği halde. sonra anında eriyorlar sword master'lar yakın dövüşe girdiği için. eski rome'daki gibi temas ettiğiyle dövüşen bir formasyon yaratamıyorum. yürümeyi bırakmıyorlar dövüşe başlayınca. tek birimi beceremiyorsam bütün orduyu becermem mümkün değil. hoş gerçi bütün orduyla da denemiştim onda da yokolmuştu pikeman formasyonları. ilk oyundaki gibi dövüştüremiyorum adamları. üç sıradan derin yaparsam bu sefer yandan çeviriyorlar mutlaka, yana illa kayıyor düşman otomatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bildiğim kadariyla forumlarda da bu pike konusu baya tartişilmiş biraz olay derinliği korumada-bilinçli yapıldıysa güzel bişi bu tabi- ama kesin birşey diyemeceğim. ama bazi ünitlerin melee defensı yüksek onlar rahatça phalanx'ın içine girebiliyor -mesala bu trakyalı tipler vardı ya oathswornlar gibi- o tip ünitlere karşı yapabileceğin tek şey morallerine yüklenmek. valla ben spartanın birimlerle melee de hep rahat ilerledim ama şunu söyliyeyim cok fiks bildiğin bişidir ama menzil ünitlerle kollamak lazım phalanxları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 hoplite phalanx eskidi gibi değil, daha tarihi olarak doğru calısıyo, bracing için anlamlı daha cok, bide daha yoğun durduğu ıcın adamlar daha az surface areada daha cok contactı oluyo phalanxtakinin. pike phalanx biraz garip evet, ama ciddi hasar veriyolar, eskidi gibi herseyi uzakta tutma yok pek ama cok gerekmiyoda, ilerletme derken yon tuslarıyla veya drag and move falan deil direk sağ tıklatıp saldırıyosun dimi? eğer öle yapıyosan garip, bende aynısını yapıyorum, hemde baya levy pikelarla falan ciddi cok güclüler. sagdan soldan bıkac adamın gırmesı kacması cok deiştirmiyo önleridne vurucak adam oldukca, o kadar hızlı öldürüyoalrki moral kaybına dayanamıyo üniteler genelde. bitek sole bişi var, ilk günlerdede yazmıstım. pike phalanxlarda bir sorun var. mesela 5 sıra dizdin, 4 sıranın pikeı aasagıda saldrabiliyo ya, öndekiler ölünce arkadakiler indirmiyo pike'ını sacma bi sekidle, öle havada bekliyo önünde 1 kişi bile olsa, arada bi right clicklemek gerekiyo düsmana, tekra bi düzene giriyo saldırtınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Sam said: hoplite phalanx tamamen anlamsız mı yoksa ben mi yanlış oynuyorum? teketek attırıyorum spartalılarla almanlara, phalanx yaparsam yokediyorlar, yapmazsam ben yokediyorum. nedir sırrı? pike phalanx'ı da beceremedim direkt yokoluyor adamlar yürüyerek ilerlemelerine rağmen. düşmanın içine yürümeye devam ediyorlar, melee'ye girince de eriyorlar 5sn'de filan. ha bide saldırıda phalanx direk yalan zaten cıkıyolar içinden, hoplite phalanxı sey gibi düşün abi. defend toggle'ı vardıay eskiden biraz öle bişi. hanı hodl the line edebiliyosun ama charge'ı karsılama dısında iyi değil o kadar. ha ama bend ekendi denmelerimde, direk karsıdan girersem, heroes of sparta oathsworn'u uber lejonu döverken, yandan grince dağılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 yok sağ tıklatmıyorum, öyle yaparsam phalanx'ı bozup çakılarla dalıyorlar filan. shift ve ok tuşlarıyla yürütüyorum düşmana doğru, ama tam ince ayar yok adamların içine yürümeye çalışıyorlar ve direkt eriyorlar yakın dövüş başlayınca. rematch ile değişik denedim birkaç türlü ama neyse, sağ klikle saldırmak lazım diyorsan öyle denerim. hoş gerçi zaten ofansif olarak saldırabilmek istiyorum zaten çünkü düşmanın bana saldırmasını beklemek seçenek değil çünkü büyük ihtimalle ben saldıran ordu olacağım zaten çoğunlukla campaign'de. bir de tabii her yer skirmisher ve slinger kaynarken bekleyemem çünkü adamların ammo bitmeden rahatlıkla yokedebilirler ordumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar