Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Rome 2

Komutan

Öne çıkan mesajlar

bliksem said:

abi ilk linke baktın mı

said:
Quote Originally Posted by CraigTW

We have no plans regarding the Total War series on consoles, and if we did we certainly wouldn't do it at the detriment of the PC series.

The radial system was something our designers were playing around with, nothing else. We decided against using it in the end.
Sosyal ağlarda paylaş

bu deniz savaşları beni çıldırtacak ama, bordalamak bu kadar mı kabızca zor olur. gemim adamın DİBİNDE duruyor ama çıkmıyor askerler inatla, sonra gelsin AN ENTAYA YÜNNİT HEZ PERİŞT. e arkadaşım 15cm ötedeki adamı 10 klikte bordalmıyorsunuz. bug mıdır nedir anlamadım ki.

klavyeyi kırıyordum az daha şimdi çıldırmak işten değil. auto-battle yapıcam transport gemilerine karşı bir sonraki campaign'de kesin. auto-resolve ile ezmem gereken adama yenilmek üzereyim şu anda sırf bordolamadığı için gemilerim. 10 tanesi filan öyle battı.

bastım alt f4'ü böyle saçmalık olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

"Rome 2 Going Console?"

http://forums.totalwar.com/showthread.php/88992-Rome-2-GOING-CONSOLE!!!-CONFIRM-IN-GAME-FILES

"SEGA considering porting Total War & strategy line-up to PS4 & Xbox One"

http://www.videogamer.com/pc/rome_ii_total_war/news/sega_considering_porting_total_war_and_strategy_line-up_to_ps4_and_xbox_one.html

lel

Creative Assembly'den cevap geldi:

http://forums.totalwar.com/showthread.php/88992-Rome-2-Going-Console/page23?s=ef9b5940081b6e04b53f0c1874e04aee

"We have no plans regarding the Total War series on consoles, and if we did we certainly wouldn't do it at the detriment of the PC series.

The radial system was something our designers were playing around with, nothing else. We decided against using it in the end.
"
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

ya bu oyun ssd'me ne yapıyor, son bir haftada 256gb yazmış diske. ben normalde 64gb'yi asla geçmiyorum.

sırf savegame yüzünden o kadar olamaz ya mümkün değil. turn başı 5 kere save etsem gene olamaz o kadar.

oyun normal diske installed iken mi SSD ye yazıyor, yoksa zaten SSD ye mi kurulu?
Sosyal ağlarda paylaş

evet mümkün değil, oyunu oynarken task manager'ı açık tutuyorum. alt+tab'ledim baktım c'yi kullanmıyor oynarken filan hiç.
Namessar said:

oyun normal diske installed iken mi SSD ye yazıyor, yoksa zaten SSD ye mi kurulu?

yok oyunlarım normal hdd'ye kurulu ssd kapasitesi ancak windows vs'yi aldığı için, save'leri zorla c'de tutuyor. acayip bir durum.
Sosyal ağlarda paylaş

Zubadam said:

benim bir sorum olucak, 3gb ram, ati radeon hd 5470, i5 2,67'lik bir lap top ım var, sizce ne kadar randımanlı oynarım?
eğer hüsran olursa hiç girmeyeyim bu işe, ne dersiniz?

HD 7670m var bende grafikler lowda fps 28 falan geziniyor, 5470in kaldıracağını, kaldırsa bile 5-6 fpsden yukarı alacağını sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

Angry Joe'da gösteriyordu abi, aynen dediğin gibi. Kafayı yedi eleman gemiye çıkarma yapacağım diye, Kartaca'nın titanyum gemileri tıkır tıkır indirdi donanmayı.

Adamın o videosunu izledim süper anlatmış hele o tribden tribe giren ai devoloper ne öyle :).
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...