Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 20 tane birimi gamepad'le realtime hareket ettirebilen varsa buyursun oynasın heh. 5 kişiye filan satarlar. ya bu radial dediği önceki oyunlardaki ileri/geri yürütme, sağa/sola çevirme arabirimi değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 mouse falan konusunda bir gelişme olmazsa zor total warların konsolda oynanması. bir de konsol mantığına ters oyun. ateş etme yok ziplamak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 hmm gladiator iyimiş ya, hem lejyondan önce ilk damage ı alıyorlar üstlerine, hem de ability açınca kim varsa kesiyorlar önlerinde, sonra geri çek ballistaları falan korusun, kaçan düşmanları yesin, açılış birimi gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 total war ve konsol ne alaka ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 niye çıplak adamları önden yolluyorsun ki ehu, lejyoner kalkan & zırh terfileriyle beraber zaten alevli javelin filan hariç pek dmg almıyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bliksem said: abi ilk linke baktın mı said: Quote Originally Posted by CraigTW We have no plans regarding the Total War series on consoles, and if we did we certainly wouldn't do it at the detriment of the PC series. The radial system was something our designers were playing around with, nothing else. We decided against using it in the end. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 işte çeşitlik olsun azcık, hep lejyon lejyon :p bide kazara telef olursa asıl orduya koymaz. dün mesela duvarı deldim girdim şehre hop adamın tüm ordusu duvarın dibindeymiş 1000 kişi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 işte öyle bir durum olunca 1000 kişiyi yardırıp geçiyorsun ehu. lejyonerlerin bayağı çeşidi var gene ya, o kadar çok heavy infantry çeşidi kimsede yok oyunda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bu deniz savaşları beni çıldırtacak ama, bordalamak bu kadar mı kabızca zor olur. gemim adamın DİBİNDE duruyor ama çıkmıyor askerler inatla, sonra gelsin AN ENTAYA YÜNNİT HEZ PERİŞT. e arkadaşım 15cm ötedeki adamı 10 klikte bordalmıyorsunuz. bug mıdır nedir anlamadım ki. klavyeyi kırıyordum az daha şimdi çıldırmak işten değil. auto-battle yapıcam transport gemilerine karşı bir sonraki campaign'de kesin. auto-resolve ile ezmem gereken adama yenilmek üzereyim şu anda sırf bordolamadığı için gemilerim. 10 tanesi filan öyle battı. bastım alt f4'ü böyle saçmalık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Angry Joe'da gösteriyordu abi, aynen dediğin gibi. Kafayı yedi eleman gemiye çıkarma yapacağım diye, Kartaca'nın titanyum gemileri tıkır tıkır indirdi donanmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bliksem said: "Rome 2 Going Console?" http://forums.totalwar.com/showthread.php/88992-Rome-2-GOING-CONSOLE!!!-CONFIRM-IN-GAME-FILES "SEGA considering porting Total War & strategy line-up to PS4 & Xbox One" http://www.videogamer.com/pc/rome_ii_total_war/news/sega_considering_porting_total_war_and_strategy_line-up_to_ps4_and_xbox_one.html lel Creative Assembly'den cevap geldi: http://forums.totalwar.com/showthread.php/88992-Rome-2-Going-Console/page23?s=ef9b5940081b6e04b53f0c1874e04aee "We have no plans regarding the Total War series on consoles, and if we did we certainly wouldn't do it at the detriment of the PC series. The radial system was something our designers were playing around with, nothing else. We decided against using it in the end. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ya bu oyun ssd'me ne yapıyor, son bir haftada 256gb yazmış diske. ben normalde 64gb'yi asla geçmiyorum. sırf savegame yüzünden o kadar olamaz ya mümkün değil. turn başı 5 kere save etsem gene olamaz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Sam said: ya bu oyun ssd'me ne yapıyor, son bir haftada 256gb yazmış diske. ben normalde 64gb'yi asla geçmiyorum. sırf savegame yüzünden o kadar olamaz ya mümkün değil. turn başı 5 kere save etsem gene olamaz o kadar. oyun normal diske installed iken mi SSD ye yazıyor, yoksa zaten SSD ye mi kurulu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 mod falan çıkmış ya deneyen oldu mu değiştiriyo mu bişeyler? biraz uzak kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 yok saveler falan 40mb bişi tutuyor normalde (5-6 tane saveim var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 evet mümkün değil, oyunu oynarken task manager'ı açık tutuyorum. alt+tab'ledim baktım c'yi kullanmıyor oynarken filan hiç. Namessar said: oyun normal diske installed iken mi SSD ye yazıyor, yoksa zaten SSD ye mi kurulu? yok oyunlarım normal hdd'ye kurulu ssd kapasitesi ancak windows vs'yi aldığı için, save'leri zorla c'de tutuyor. acayip bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Şöyle de ilginç bir durum var; ayın 5inden önceki bütün save dosyalarım 977 kb net. Sonrakiler 5 ile 6 mb arasında değişiyor. Patchlerden birinde bişe yapmışlar bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 benim bir sorum olucak, 3gb ram, ati radeon hd 5470, i5 2,67'lik bir lap top ım var, sizce ne kadar randımanlı oynarım? eğer hüsran olursa hiç girmeyeyim bu işe, ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Zubadam said: benim bir sorum olucak, 3gb ram, ati radeon hd 5470, i5 2,67'lik bir lap top ım var, sizce ne kadar randımanlı oynarım? eğer hüsran olursa hiç girmeyeyim bu işe, ne dersiniz? HD 7670m var bende grafikler lowda fps 28 falan geziniyor, 5470in kaldıracağını, kaldırsa bile 5-6 fpsden yukarı alacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Ben de öyle düşünmüştüm :,( , neyse zaten ilerde indirime de girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Asteroth said: Angry Joe'da gösteriyordu abi, aynen dediğin gibi. Kafayı yedi eleman gemiye çıkarma yapacağım diye, Kartaca'nın titanyum gemileri tıkır tıkır indirdi donanmayı. Adamın o videosunu izledim süper anlatmış hele o tribden tribe giren ai devoloper ne öyle :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 yenı patchmi geldi? patch notes bulamadım varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 radious mod yükleyen var mı? deneyeyim dedim de pack dosyasını data klasörüne atıyorum hiçbir şey olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bende yuklu battle modu ve calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 a.i düzgün kombin edilmiş ordu basiyor mu o modda öyleyse yüklim de aksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar