Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Rome 2

Komutan

Öne çıkan mesajlar

Norak said:

said:
5500 adamı 2500 kişiyle dövdüm

aslında şu olay barbarlarda mantıklı, ormanda yaşayan adamlardan full plate centurion tipli adam çıkması daha saçma olurdu bence üstelik binlerce, hani arada birkaç berserk birim falan olurda, düşük seviye birimleri sayı ile kapatıyorlar denebilir orda. zaten romanın barbarlara karşı olan savaşlarında genelde lejyonların 2-3 katı barbar var hemen her savaşta.

Bu zaten öyle, ben Almanlarla oynuyorum ve 150. tur olmuştur hala spear levy falan bazı ordularım, yani barbarlarda pek süper birim yok Roma kadar
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

hard oynuyorum da very hard açsaymışım keşke veya legendary, herkes ayağıma kapanıyor, kimse dalmıyor ki daha sadece italya + illyria'yı aldım. şu smaa yüzünden steam overlay çalışmaz oldu, ss koyacaktım yoksa. 2500 kişiyle 7500 kişiyi yokettim ama burada ai'ın komik ünite seçimleri maalesef etkin rol oynadı. adam bir full stack slinger çıkarmış.

bir de yapay zeka insan gibi upgrade binasını, veteran'ını filan iyi beceremiyor, 140 melee attack'lı praetorian guard ile levy adama dalınca tereyağı gibi eriyorlar. ama zaten maximus stack'leri yaptım şöyle:

10 legionary cohort
1 eagle cohort
1 praetorian cohort
2 legionary cavalry
1 praetorian cavalry
1 evocati general
4 ballista

tepenin üstüne kurdum ballista'ları, slinger'ların tepesine yanardönerli amforalar salladım ki o ne keyif heh

aslında yapay zeka benden ileride bina yapma teknolojisinde ama kullandığı birimler hep çöpçü paso. hoş gerçi slinger/skirmisher focus fire yaptılar mı acıtıyor ama üzerlerine yürüyüp dağıtıyorum. :p

bütün total war oyunlarında, yapay zekaya ortalığı adama boğ, millet katliyam yapsın diye talimat verilmiş galiba, ama adamlara da hak veriyorum, aksi olsa (bu oyunu karışık bulup oynamıyan) oyunu oynamaktan sıkılacak çok kişi olur. insan oğlunun bu yanına birazda abanıyorlar ama dediğim gibi shogun2 de adam yapmıştı, oyunu yukarıdan aşağı adam ediyordu...

very hard da oynuyorum sparta ile 75 turn deyim,

normandıya ya spy gönderdim, adamın 3 generali içinde 4er adamı var, kendi toprağında eriyor ordusu, etyopyaya indim orada deniz kıyısında tek bir şehir var, 9600 adam çıkardı, 5 de 3 spear, 5 de 2 si slinger

ya ni oyun içinde de denge yok ama çok ortalık yerde olanlar, fazla gelişemiyor galiba,
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Norak said:

said:
5500 adamı 2500 kişiyle dövdüm

aslında şu olay barbarlarda mantıklı, ormanda yaşayan adamlardan full plate centurion tipli adam çıkması daha saçma olurdu bence üstelik binlerce, hani arada birkaç berserk birim falan olurda, düşük seviye birimleri sayı ile kapatıyorlar denebilir orda. zaten romanın barbarlara karşı olan savaşlarında genelde lejyonların 2-3 katı barbar var hemen her savaşta.

Bu zaten öyle, ben Almanlarla oynuyorum ve 150. tur olmuştur hala spear levy falan bazı ordularım, yani barbarlarda pek süper birim yok Roma kadar

nası yok,?

arveni yeminli kılıçlısı, praetorianları rahat alıyordu, gerçi bunu bir daha test etek lazım, üstelik normal zorlukta

yalnız, sparta ve partlardan sonra fransa cennet gibi geldi bir ferahlık verdi bana arveniler, birde turnler daha hızlı geçiyor gibi gerçi daha başı ama
Sosyal ağlarda paylaş

Radious-AI-Mod-(Updated-8-9-2013)

Updated - 8.9.2013

Changes:

Changes to AI recruitment priorities - more balanced armies with less ranged units (this will be very hard to complete, first needed file for this change is edited, but AI modding is divided into many many files, not all can be modded yet, so dont expect super balanced armies yet, but it should have small effect on your game)
AI difficulty bonuses edited - normal difficulty and easier untouched. From Hard difficulty AI got several small bonuses to develope faster, maintain more and better armies. Bonuses will be rise with higher difficulties, none is extreme.
Recruitment slot for armies increased by 1 - global bonus for player and AI
AI will prefer slightly more military developement and construction.
Ai will try to keep less money and spend more on armies and construction.
AI preferences at war are military constructions and navy
AI will spend less money on and cultural building, wil lprefer more military and economic structures
AI will spend less money on agents, more on armies and navies
Addtional recruitment preferences, less archers, more cavalry and melee units.

Much more to come, much more testing needed.
Sosyal ağlarda paylaş

evet sitede yoğunluk var fakat time-out olmuyor beklerseniz açılıyor . yukarıda verdiğim mod'un yapımcısının ;

Radious Total War Mod (Updated 8.9.2013)

Radious Campaign Features Mod - http://www.twcenter.net/forums/showt...n-Features-Mod
Radious Battle Mod - http://www.twcenter.net/forums/showt...ous-Battle-Mod
Radious Economy and Research Mod - http://www.twcenter.net/forums/showt...-Buildings-Mod
Radious Graphics Mod - http://www.twcenter.net/forums/showt...s-Graphics-Mod
Radious AI Mod - http://www.twcenter.net/forums/showt...4#post13221084

toplama mod'u var hepsi tek mod'da indirmek isteyenler için link veriyroum sayfa açılmadığından dolayı.

link
Sosyal ağlarda paylaş

roma auxiliary binası bulunduğu bölgeye göre yerel birim recruit imkanı sağlıyor sanırım auxiliary cavalry ve infantry hariç, denemedim gerçi çünkü upgrade binaları çok slot kaplar başka yerde.

lejyoner barakaları zaten lejyoner/praetorian süvariye izin veriyor, workshop da ballista çıkarıyor ki resmen yokediyorlar uzaktan beraber duran birimleri. bir şehri öyle sadece 4 ballistayla garnizonunu shatter ederek aldım.

ama isteyen ansiklopediden bakabilir, girit, suriye okçuları, balear sapancıları filan tonla birim var auxiliary.
Sosyal ağlarda paylaş

bu blacksmith/armorsmith bonusları siege alet/edevatlarını etkilemio di mi?

ben belli şehirleri askeri üs şeklinde yaptım smith olsun training binası falan olsun hepsi bir arada ordan çıkan birim için.

generallerimden biride kargocu oldu oraya buraya asker taşımaktan lel
Sosyal ağlarda paylaş

piyade/süvari için olanlar etkilemiyor, sadece teknoloji ve tapınak bonusları işe yarıyor gördüğüm.

bu arada hem weaponsmith hem armorsmith yapıp gold/gold upgrade yapabiliyorsunuz. 50 turn filan bekleyip bütün final teknolojileri açtım ve binalarını yapıp, sonra eski 9 valorlu ordularımı silip baştan inşa ettim çünkü sword training binası filan sadece yeni recruit'lere veriyor bonusunu. şöyle diyeyim, 1 valorlu gelen yeni adamın attack'ı eski 9 valorludan fazla. :p

yeni praetorian'lar 9 valora ulaşınca 150+ melee attack ve moral olacak rahat. o yüzden her stack'e bir tane koydum lol

limit var mı bilmiyorum belki de o kadar az yaptım diye ulaşmamışımdır limite.

ramazan napim 2187617162 tane auxiliary var böyle 2-3 sayfa gidiyordu. :p
Sosyal ağlarda paylaş

her total war'da illa max upgrade kasarım gerçek fethe başlamadan, rome2 beni ihya etti bu kadar çok upgrade seçeneğini bir arada sunduğu için.

ama tabii sonra one punch man oluyor ordum, tek yumrukta bütün düşmanları yokettiğimden 1sn'den uzun dövecek adam bulamıyorum. :(
http://theglorioblog.files.wordpress.com/2013/01/img000019.jpg
ya tam kazanmak üzereyken çöküyor kartaca savaşı, adamlar iyice yamalamadan dokunmayacağım tarihi savaşlara bir daha anlaşıldı. hayır fps de yüksek yani herşeyi kıstım.
Sosyal ağlarda paylaş

o filin o işi yapması için, normalın altında oynamak lazım, misal ben 2 fil ile deniyorum, hepsi telef oluyor

bu arada, customdan gördüğüm kadarı ile söylüyorum, roma ve kartaca generaleri sade general galiba, misal roma tek kaldımı savaşı bırakıp kaçıyor direk

yine custom da, 3 royal sapartan, bir genral+9 hastatai yi rahat yeniyor,
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...