Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Rome 2

Komutan

Öne çıkan mesajlar

moonfall said:

metacritic te user review 6.4. millet ya 10 vermiş ya 0 lol. simcity den sonra bir başka bitmemiş oyun vakası mı oldu ne diyorsunuz? en çok bu konuda eleştiri var.

hehe yok ya simcity oynanmiyordu bile, hatat kac ay sonra gecende Mac icin cikarmislar gene ayni durum yasanmis heuhe..bu gayet oynaniyor fakat optimizasyon cok fena..grafikler kafasina gore takiliyor birde..ama dun 9 saat mi ne oynamisim, gayet zevk aldim ben.

1 Championu ana orduya katmak baya iyi geliyor..Sefere ciktigimda Leonidas'ida aldim, hem deli gibi xp veriyor, hemde olasi Spy yaklasirsa orduya, uniteden cikarip hallediyorum.

Onun disinda farkettigim birsey oldu, Spy/Champion/Diligent rakibin agentini persuade vs etmeye calistiginda aptal bir "Random Seed" var...Xcom gibi...%95 ile pursuade edemedim, load ettim, gene edemedim, edemedim edemedim....sonra ust uste load etmeden 3 turn denedim 3cusunde etti...Bazen %50 ile tek seferde ediyor, ama random degil...aptal bir seed var Xcom gibi...Posion/slaughter etc gibi secenekler de ayni sey varmi bilmiyorum dikkat etmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni oyun ekleme kismina girmeyi dene.

Ha birde bir bolgeyi komple ele gecirirseniz, 3 sehir ile, o bolgeye yonetim bonusu seciyorsunuz, Sam'in dedigi gibi dogru binalar yapip yonetim bonusu ile iyi combo cekilebiliyor..Tarim/Askeri vs...

Kendi oyunumda Military Victory kovalayacagim Sparta ile, 2/5 bolgeyi alabildim...de bundan sonrasi zor, o Roma aldi basini buyudu, anlasmaya da gelmiyor..fena kan cikacak ileride eheh..Gladiator'leri salacak uzerime valla.
Sosyal ağlarda paylaş

5000+ ordularda üstüne bide yagmur sis duman falan eklenince yavaşlıyor baya ehuehu

ilk görevleri falanda bitirdim para geldi iyi oldu baya, kartacaya yazık oldu gerçi asd

trade agreement yapmıyorlarsa birbirimize saldırmayacağız anlaşması var bi tane ilk onu deneyin birazda para verin üstüne.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

BUYERS REMORSE GENERAL

yaktin sam beni ehahahaha, oyun inatla DVD den yuklemiyor, 9gb cekicek sabrim yok duzeltsinler oyunu ole oynarim anca ki shogunda patch diye 2 kere bastan cektirmisti essekler

ingilizce seçince son 1,5gb'yi steam'den yüklüyor language pack, %85'de filan kalmıştı benim de. onun haricinde bir sıkıntı olmaması lazım. disk çizikse bilemem tabii ehue
Sirat said:

şimdi oyun güzel de birşeyler eksik ya da ben bulamadım nasıl yapılacağını, bilen varsa bi el atsın pls:

1) Generalleri gorebildigimiz bi ekran var, peki spy, champion vsvs yi gorebildigimiz bi ekran yok mu? Nerden bilecem assasin nerede kaldı, bi generali secip tek tek next diyebiliyoruz ama sankı daha kısa bi yolu olmalı diğer TW lerde oldugu gibi.

2) Vergi "global" mi? :S Sparta ile oynuyorum simdi atina civarini vergi manyagi yapsam da sorun degil fakat diyelim ki gittik roma yi aldik orada vergi almamak lazim 3-4 turn nasil ayarlayacagiz o isi?

3) Trade olayi nasil oluyor? Sadece Atina ile trade yapabiliyorum onlarla da zaten oyunun basinda direk ticaret yapiliyor ben hic bir sey yapmasamda. Mısıra nasıl mermer / şarap satacağız mesela? Yunanistanin bati seridini aldim taa yukariya kadar, italyanin dogusu da hep roma ama ticaret falan yapamiyoruz, varsa yoksa atinaya şarap / mermer ticareti. Trade rights ı nasıl alacagız yav.

4) Başkent.... Nasıl değiştirecegiz biz bunu? :)
Sparta ufacık köy, makedonya ya falan taşısak çok iyi çok da güzel olacak.

1- ben de aradım ama henüz bulamadım, eksikliğini hissettim evet.
2- global ama region details'den vergi muafiyeti seçebiliyorsun tickbox.
3- anlaşma yapmak gerekiyor trade agreement.
4- bunu da bilmiyorum henüz, iyi bir soru.
BlackRose said:

Benim için "kızgın kumlardan" serin sulara dalar gibi oldu mesela, anlamışsındır ne demek istediğimi ;)

nihayet adam akıllı oyun oynayabilir olduğum zamana denk geldi bunun çıkışı, dediğin gibi de umut verdi içerik zenginliğiyle...

anladım, evet zaman gerektiren bir oyun kesinlikle. :)
Cuce said:
bu arada cok kötü bü encylopedianın ayrı olması, rahat deil kesinlikle

oyunla ilgili en büyük şikayetim bu ama shogun2'den kalma aslında bu şikayet, orada başlatmışlardı bu yanlışı. o sunucular 10 yıla patlar gider ve şu anda bile istediğim içeriği görmem birkaç sn alıyor her defasında ki benim gibi sağ klik spamleyip herşeyi okuyan, tekrar tekrar ünite, bina ağacı kıyaslayan birisi için tam eziyet oldu online doğası ansiklopedinin.

ama metacritic bombing'le sıfır basanlar bir yürüyüp gitsin, mis gibi oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Sirat said:

1) Generalleri gorebildigimiz bi ekran var, peki spy, champion vsvs yi gorebildigimiz bi ekran yok mu? Nerden bilecem assasin nerede kaldı, bi generali secip tek tek next diyebiliyoruz ama sankı daha kısa bi yolu olmalı diğer TW lerde oldugu gibi.

minimap üzerinde "forces" düğmesi var, ona basınca bir pencere açılıyor ordu, filo, ajan vs'nin listelendiği.

yalnız başlangıç filosuyla troop transportlara dalınca autoresolve ile 20 adam kaybedip bütün filolarını yokediyorum, manuel savaş yapınca onlar gemi kaybetmeden ben yokoluyorum lol. autobattle yapmak da istemiyorum ama kararsız kaldım ahah

ehu norak :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

spy, champion vsvs yi gorebildigimiz bi ekran

haritanın üstündeki 2. düğme Forces, burdan sort by type diyince agent vb de orda gözüküyor düzenli şekilde hatta level atladıysa oda gözüküyor orda. bide ok işaretiyle tık tık geçiliyor gene eskiden olduğu gibi ajanlar arasında

edit: lol
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...