mono Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ehuh bende forumlarin birinde denk geldim.20+ saat yatiran review'lar vermis zaten 9/10 u. nvidia560ti ile extreme setting'de oynanabiliyormus, ama yakina zoomlayinca kanirttigi icin, ultra, yada high setting iyiymis... neyse ya, 7 saat kalmis surda heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 12/08/2013 te vermişim siparişi hala hazırlanıyor diyor sitede ya bu gidişle 3-5 gün gelmez bizim oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 siparis numaranla, kargo sorgulamasi yap aralin sitesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ahahaah review yapanların achievementları çok iyimiş, icadından bu yana ilk kez bi işe yarayacak heralde şu achi. şeysi artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Şimdi kargoyla görüştüm, bugün benim elime ulaşmış oalcak sanırım, öğleden sonra. Province: Aydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Arkadaşlar selamlar, daha önceden yazıldıysa eğer görmedim kusura bakmayın, oyun kaçta açılacak steam de ona göre iş yerinden erken kaçmayı planlıyorumda bir mazeret uydurup :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 10.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 umarim su day 1 patch AI birazda olsa duzeltir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 http://saysaga.com/wp-content/uploads/2013/01/Passion.jpg alla alla allla allalalalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 http://www.saber-scorpion.com/lego/images/greco-roman/roman_legion.png http://www.youtube.com/watch?v=IKGO6AWoFXk - http://www.youtube.com/watch?v=zO90LGTT-fo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 "unpacking" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 hazirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 beyler bayanlar oyun açılınca hemen dalmayın tamam mı akşam oynayabilecekleri unutmayın arada anlatın lan tamam mı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 oho dün 16:00 da kargoya verilmişti. Daha yeni Bakırköy'den çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 lucretia85 said: oho dün 16:00 da kargoya verilmişti. Daha yeni Bakırköy'den çıkıyor. Güncellememişlerdir daha. Kargo şubesinden öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 benim oyun halatedarik sürecinde allah cezanı versin DnR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Yok mu hiç Steam'den alıp başlayan? Patch büyüklüğü ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 sabaha karşı pre-load a bir patch geldi. Biraz önce unpacking yaptı 19024mb yer kaplıyacak şekilde açtı kendini. Onun dışında bir patch yayımlanmadı daha. edit:10:41 itibariyle 11.8mb lık bir patch geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Arkadaşlar oyunu ingilizceye çevirmek için 1gb dosya indirmek gerekiyormuş doğrumu ? birde nasıl çeviriyoruz ingilizceye oyunu ? oyunu henüz kurmadım bilgisayara malum iş yerinde olduğum için , ön bilgi almaya çalışıyorumda en kısa zamanda oyunu kurup oynayabilmek için eve gittiğim zaman :) tabi bir mazeret uydurup kaçmam lazım işyerinden , onun içinde bir mazeret düşünüyorum şu an dur bakalım birşeyler yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 hmm bayaaa çok çeşit bina var, misal bi liman için 4 farklı tree izleyebiliyoruz falan. 5-6 tree olan binalar var. encyclopedia ciddi yavaş sanki, detaylar falan bisürü menülerde vb daha alışamadım tam shogundan sonra :p bakıyorum daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Az önce geldi paket, MNG iş yerinde kapıya teslim edip gitmiş. İyi neyse hızlı oldu, böyle pepsi bok püsür indirim olursa araldan oyun alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 uhh..uyuya kalmisim, ehueh kosimde unpackinge basliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Dnr dan alamiyormuyuz bunu an itibari ile yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar