Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 turn time ne ya, ben yavaş yavaş oynamayı severim, satranç mı lan bu süreli falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 yok o end turn dedikten sonraki 117 diğer factionın kendi turnlerini bitirmesini beklediğin süre işte şurdan başka bi stream buldum ona bakıyorum şimdi http://www.twitch.tv/p0pc0rn_tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ayıptır sorması ai ne oluyor tam bilemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 yapay zeka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ha eyw tmmdır şimdi her şey oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Norak said: yok o end turn dedikten sonraki 117 diğer factionın kendi turnlerini bitirmesini beklediğin süre işte şurdan başka bi stream buldum ona bakıyorum şimdi http://www.twitch.tv/p0pc0rn_tv hepsi oynanabilirdir inşallah... dlc dlc satacaklarsa yandık ki ne yandık.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ben sadece rome olarak full map conquering oynayacağım için sadece onunla ilgili dlcleri alıcam şahsen, artık 200 turn mü sürer 400 turn mü sürer bilmem :p bide 1 turn 1 yıl ise mevsimler falan yalan oluyor? hmm ana haritada mevsimler yok sanırım, ama savaşlarda olcakmış bir şekilde dfs savaşa girip random weather görecez sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 mevsimleri şöyle demişlerdi sanırım, aynı yıl içinde bile olsa mekanda kar yağabilir veya günlük güneşlik olabilir gibi. tamamen random mı onu anlayamadım gerçi. eski sabit sistemi tercih ederdim şahsen ben de. bu ikinci stream'i kaçırdım ama ilk stream'de gördüklerim gayet olumlu ai turn'ün biraz uzun düşünmesi hariç ama o olay civ serisinden alışık olduğumuz birşey zaten. Makaryos said: hepsi oynanabilirdir inşallah... dlc dlc satacaklarsa yandık ki ne yandık.. asdf hayır değil, başta işte 8 tane filan var. bazılarını bedavaya, (seleucid) bazılarını da ücretli (iskitler) olarak açacaklar sonradan. gerçi aynı çatı altındaki faction'lar muhtemelen birbirine hayli yakın olacaktır roster olarak, alman kabilelerinin birbirinden çok çarpıcı farklara sahip olacağına fazla ihtimal vermiyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 8 nedir abi ya... 117 tane faction koyuyorsun 8 tanesini oynanabilir yapıyorsun. dlc abanacaklar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Yani, benimde izledigim kadari ile gayet iyi gozukuyor..Umarim grafikleri cok kismak zorunda kalmam. Golgelendirme nefis gozukuyor. 8 faction biraz pinti olmus, hani 117 tanede asiri fazla kacardi. DLC olarak basarlar, steam trading card satip aliriz...gerci o 8 taneye preorder bonus dahil olmayabilir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ya dediğim gibi 117 tane olması 117 tane birbirinden farklı faction olması anlamına gelmiyor. bastarnae ile getae oynamışsınız bir fark olmaz. eskiden bunların 110 tanesine rebel deyip geçerken şimdi sadece isim vermişler. komik görünüyordu sadece ve braindead idi rebel faction. olay bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 yunan-kartaca-roma dışındakiler mob zaten ekleseler nolucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 allah o rebeller ile hereticlerin cezasını versin. imanım gevriyordu mtw2'de. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 öyle deme ruhu incinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 preorder edenler icin 12 faction'mus http://wiki.totalwar.com/w/Factions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 _Rave said: yunan-kartaca-roma dışındakiler mob zaten ekleseler nolucak. hiç Europa Barbarorum oynamamış insanlar belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 said: I'm posting this from the show floor at PAX right now (come by and say hi if you're around!), so apologies if this is brief. Just to reassure you a bit, the AI is an area we constantly look at and all reviews/footage so far are taken from pre-release code. Our day one patch will fix some of the noted issues and we will continually work on other improvements. hmm pek sanmadim ama bekleyip goriciz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Cumartesi yada cuma idi, bir patch indirdi preload uzerine, onu diyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 hatta 13 çünkü seleucid de bedavaya eklenecek yamayla. ve başka bedava faction vereceklerini söylediler. iskit faction'ları 3 tane parayla şimdiye dek tek açıklanan. ya hala evren şubesinde gözüküyor oyun saat 3'ten beri, yola çıkmayacak mı bugün anlamadım. said: Arkadaşlar, ben evren şubesini aradım yarın yola çıkacak dendi yani bu gün gelme gibi bir düşünceniz olmasın yarında mesafelere göre gün sonuna kadar gelir. tw tr forumundan. perşembeye bırakacaklar bu kafayla meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bliksem said: _Rave said: yunan-kartaca-roma dışındakiler mob zaten ekleseler nolucak. hiç Europa Barbarorum oynamamış insanlar belli oldu. e yine de eletheroi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Benim kargo Bakırköy dağıtıma girmiş 2230 gibi. Bazılarını yolluyor, bazılarını yollamıyorlar mı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 http://www.totalwar-turkiye.com/twforum/index.php?topic=101526.0 said: Evlilik, insanoğlunun hayatını idame ettirdiği vetire içerisinde tadacağı mutlulukların en önemlilerinden birisidir. Anlaşabileceğin bir eş, baldan tatlı olan çocuklar ve diğer sosyal bağlar… Her şey çok güzel, öyle değil mi? Lakin yüzyıllar önce ortam böyle değildi. İskit kadınları, evlenmek istediklerinde kendilerini savaş meydanlarına atıyorlardı. Zira evliliğe hak kazanmak için yapmaları gereken zorunlu bir uygulama vardı. 3 düşman kellesini komutanına getirmeyen kadın evlenemiyordu o dönem… su girisler hep tr-gamer'dan gelme AHAHHAHAHA said: Son söz:2004’ten bu yana geliştirilen tüm oyunlar demo, Rome 2 ise satışa sunulan tam sürüm bir oyun… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 http://youtu.be/yzUdfvwq1L4 şu elemanın lets play'lerini izledim biraz, oyun çok keyifli yaaa. yarın nasıl işe gidicez ah ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Lancelion said: bliksem said: _Rave said: yunan-kartaca-roma dışındakiler mob zaten ekleseler nolucak. hiç Europa Barbarorum oynamamış insanlar belli oldu. e yine de eletheroi işte. abi rebellardan bahsetmiyorum ki sadece. EB'de her factionın kendine ait oyun stili, karakteri vardı. yunan-kartaca-roma haricindekiler mob degildi yani, onu demeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Sorieno said: Benim kargo Bakırköy dağıtıma girmiş 2230 gibi. Bazılarını yolluyor, bazılarını yollamıyorlar mı anlamadım. bakırköy aktarmaya geçmiş 23:48'de benimki de. http://i.imgur.com/5H0fQed.jpg ahah courtesy of mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar