mono Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 dostum hype thread bu, mantikla gelme buraya bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Shamefur Dispray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 e işte gameplay videosu vs izledim zaten 9,5/10 duruyor. neyse çıksın bakalım artık. bu basın mount&blade'e 6/10 vermiş basın. on other news: said: Will it make sense if the Ottoman Empire will be in this game? New Message Armyboy5 User is Online May 19, 2013 2:30 pm GMT +3 I'm not much of an historian and wondered if there's a chance they will be a playable race. türk tarihi harici tarih okutmayan meb (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ne desek boş lan. mb'ye 6.5 verenler mi yoksa roma döneminde osmanlı isteyen mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Sam said: on other news: said: Will it make sense if the Ottoman Empire will be in this game? New Message Armyboy5 User is Online May 19, 2013 2:30 pm GMT +3 I'm not much of an historian and wondered if there's a chance they will be a playable race. türk tarihi harici tarih okutmayan meb (td) AHAHAHAA maximus plebius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 yalnız bu görsellerle ortaçağ da fena akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 shogundada buglar falan vardı ya sonradan düzeldi çoğu, zaten day 1 patch yaparlar bu reviewlere göre. düzelmeyenlerde vardı geçen 2. dlcyi bitirdikten sonra kalan shogun haritasını tümden ele geçirirken full ordulardan biri yapıştı kaldı gitmio hiçbi şekilde, her turn denedim, sora full orduyu öldürmek zorunda kaldımdı lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 iki 7/10 review okudum, biri buglar yüzünden puan kırmış, öbürü fazla derin olduğu için. kısacası rahat edin ehu devam ediyorum okumaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 pronoit said: yalnız bu görsellerle ortaçağ da fena akar Gol olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 mucizevi bir day 1 patch gelir ve duzeltirse, oh ne ala yoksa mod'culara kaldi isimiz. zaten long-term hep mod'cular sirtliyor oyunu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Sam said: iki 7/10 review okudum, biri buglar yüzünden puan kırmış, öbürü fazla derin olduğu için. kısacası rahat edin ehu devam ediyorum okumaya. Bugları çözerler zaten o sıkıntı olmaz, derin olması da daha iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Sam said: iki 7/10 review okudum, biri buglar yüzünden puan kırmış, öbürü fazla derin olduğu için. kısacası rahat edin ehu devam ediyorum okumaya. okuma izlene sunu ya http://www.twitch.tv/psponge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 aynen stream guzel gayet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 oyun çok derin diye niye puan kırıyosunuz. manyak mısınız. oyun sığ oluncada çok casual bu reröreöreöreöerö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 stream'i izliyorumda oyuna FP verenlere acidim ya. 66 tl cidden tam ederi oyunun euhehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 rps'yi de okudum, sağdan soldan şikayetlerini birleştirip kırmış notu gibi. da aralarında benim canım sıkan birşey göremedim doğrusu. stream'e bakıyorum ok. of stream yorumlarını kapayıp izlemek lazım tam facia "ATTACK BASHAR IN SYRIA!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110831160409/totalwar/images/e/e2/German_Screeching_Women.JPG http://i1051.photobucket.com/albums/s432/WarriorCat5/More%20Awesome%20Amazons/WarriorWoman_zps02393751.jpg~original http://i1051.photobucket.com/albums/s432/WarriorCat5/More%20Awesome%20Amazons/WarriorWoman1_zps2ae5c09c.jpg~original Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bir diğer 7/10 review turn'ler uzun ve savaş dışında yapacak şey yok diyor ve savaş ai eleştirisi. ordu limiti eleştirilmiş ama benim iyi bulduğum birşey şahsen. gene rps şehirlere giden fazla rota yok diyor ama gene bu da iyi şehirlerin ordularla korunabilmesi, ambush vs için. total war sevenlere özellikle kötü gelecek bir değişiklik veya en önemlisi, kötü tasarım gibi birşey görmüyorum hala. stream'de de agent action vs iyi görünüyor zaten fazla birşey olmadı auto-resolve ile gitti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 turn gerçek ten 1 yılda geçiyor, saatler-günler alacak bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 70 saniye bir turn sürüyor o ara bağantı gitti sayamadım devamını. 3,7 ghz işlemci, 8 gb ram dedi, ekran kartını anlayamadım. Empire total warı da bundan oynayamadım bekle bekle :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 stream'i turkler basti /vanish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 içine ettiler resmen stream chat'in, türkçe mürkçe oyun çıkarmasınlar bu millete. stream'de canımı sıkan birşey görmedim hala, gayet iyi görünüyor oyun. kuşatma haritası devasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 yahu total war işte abi puanlara ne bakiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mediaval Total War 3 çıkarmış seneye ölürüm heralde o zaman. asdf bu arada bu streamdeki eleman devlerden biri mi? nasıl erken oynayabiliyor? kaçırdım orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bu turn time cok can sıkıcı görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar