knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Feamer said: http://www.youtube.com/watch?v=wZthalx7bnQ Ramming, hic gercekci degil.. hani ne bilim gemilere hasar olussa, insanlar havada ucussa filan o esnada! hayal kirikligi su video ya.. birde o gemiler nasil o kadar hizli hareket edebiliyor, kurekle olucak is degil o hiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 ram ın kuvveti çok abartı olmuş gemiler resmen patlıyor,hafif veya ağır hasar alıp yavaşça batsa daha iyi olurdu, onun dışında, gördüğüm kadarı ile yeterli gibi gözüküyor, tabi rise of samurai da ki gibi ise çook bayık olur o ayrı bu arada internete bir yerde ve osprey serisinde antik gemi külliyatı ve tahmini hızları var anlayan bir bakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 abartılı deil aslında nromal ama adam gibi caprtığı yerden kırılsaymsı veya gobenken dık acıyla gelince kırılmasaymsı falan. böle contakt anında dmg lıo gibi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 onu diyorum bende, böyle komik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 dinamik zarar alması herhalde teknik olarak zor bir iş, birkaç yerden kırılma şeklinde yapmışlardır. bugün hala environmental dmg dedikleri sabit belli yerlerde modelin değişmesinden ibaret olan az sayıda oyunda bile. gayet iyi ya bence deniz savaşları, ramming olayı arada çok boy farkı yoksa gemiyi parçalayamıyor belli ki. makul. empire ve napoleon'daki o yelkenli/rüzgar eziyetinden sonra kürekli gemilerin elini ayağını öpeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 patlama efektini fall of samuraidaki gibi yapsalarmış en azından o da kabuldü onun dışında deniz savaşları ve gemiler, benim gibi antik greek gemilerinin hastası olan biri için şahane gerçi hms warrior u alıp 10-15 geminin arasına tek dalmakta ayrı bir zevkti o da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 empire napoleon deniz savasları cok güzel, hani harbiden hissiyatı yakalamıslar büyük ölcüden. top galantlar, dismastedlar vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 onları oynamadım ama fall of samurai de güzel di, tam istediğim gibi, zaten o yüzden almıştım o oynu gerçi biraz basitleştirmişler galiba, rüzgar olaylarını falan yoksa deniz savaşları çok ayrıntılı ve usandırıcı olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 gameplay için 1:40: http://www.youtube.com/watch?v=fwWrDtkJdTs diğer rally pointler için: http://www.youtube.com/playlist?list=PLFCCC8F6335D64288 aralarda gameplayler var içinde. başka bir videoda arada bi yerde shogun2 deki en büyük şehir boyutu burda en ufak olan gibi birşey diyor bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 100k+ on siparis var diyorlar, birileri satmak icin mi aliyor nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 su aral pepsi 66 tl muhabbeti hala var mı? varmıs elinde kampanya kodu olan var mı ya da hangi pepsiden alıyoruz bu kodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 kampanya devam ediyor, hangi kapak olayina gelince sanirim hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 gecenlerde pepsi gelmnisti subway ile keske saklasaymısım simdi bi tane daha mı alcaz bu pepsiden =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 knox said: Feamer said: http://www.youtube.com/watch?v=wZthalx7bnQ Ramming, hic gercekci degil.. hani ne bilim gemilere hasar olussa, insanlar havada ucussa filan o esnada! hayal kirikligi su video ya.. birde o gemiler nasil o kadar hizli hareket edebiliyor, kurekle olucak is degil o hiz.. Patlıyor falan diye çemkirmişsinizde patlayan şey gemilere bağlı barut çömlekleri değilmi? Gemilerin kenarında asılı duruyor video da onşar patlıyor çok normal yani o patlayıp hull breach yaptığında inanılmaz hızlı batar gemi e tabii bir bruckheimer efekti beklememek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 >barut Wut pot o sekil patlamaz. kirilir icinde ki likit yanar, buda bir patlamaya neden olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ateşli okla da bişi kolay kolay alev almaz da işte napacan efekt. kafayı sağa sola çevirince dünyada bişinin blur olmaması gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 fall of samurai deki patlama efekti veya yarılıp batma efektleri iyiydi, gerçi o kadar fark eden bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 pronoit said: ateşli okla da bişi kolay kolay alev almaz da işte napacan efekt. kafayı sağa sola çevirince dünyada bişinin blur olmaması gibi Ateşli okla yangın çıkarma olayı yalanmış zaten, belgeselde denemişlerdi sönüyor yani yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 yelkeni falan yakabilir ıslatılmadıysa yelken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 kaç senedir total war oynarım, ateşli ok kullandığım sayı bütün seride 10 u geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Feamer said: kaç senedir total war oynarım, ateşli ok kullandığım sayı bütün seride 10 u geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ee gerek yok test etmedim ama isabet oranını ve atış hızını düşür diye aklımda kalmış taaa ilk shogundan beri, bir iki test etmiştim sonra atmayı bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Gerçek dünyada ne kadar etkililerdi bilmiyorum, ama Total War oyunlarında tahta herhangi bir şeye saldırırken(tahta duvar, kuşatma silahı, gemi) alevli oklar yangın çıkarabildikleri için çok işe yarıyor. Bunun haricinde ağır zırhlı birimlere daha kolay zarar vermesi ve moral düşürmesi nedeniyle de duruma göre normal oklardan daha iyi bir seçim olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ateş etme hızını mı düşürüyordu birşey vardı, duruma göre kullanılan veya tercih edilmeyen birşeyi evet. garanti yangın çıkaracak diye birşey yok burada da, yüzlerce ok atınca bir tanesi çıkarabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 benim denediğim kadarı ile -en son zorluk düzeyinde- moralleri düşürdüğü pek görmedim, -üst seviye adamlar için konuşuyorum, orta ve alt seviye adamlara ok harcamıyorum genelde zaten ölüyorlar- şöyle diyeyim, yaklaşmak da olan düşmanın en önemli adamı seçip onu okluyorum ve amacım az zamanda çok fazla adamı oklayarak savaş dışı bırakmak en iyisi eb veya surrectum da kanatlara iki tane slinger ortaya bir tane okçu koymak ve 1 e 1 e giren askere yandan veya arkadan slinger la saldırma hesinden daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar