Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 MF set olayını kaldıracaklar birkaç patch sonra, ilk dev. blogda alternatifleri söyleyeceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 MF sete çok büyük ihtimalle süre gelecek bence, yani mf giydikten 2 dakika sonra aktif hale gelecek gibi. ya da mf giydikten sonra ilk alınan valor buffla aktif olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Kaldırsınlar tabi abi bir süre abuseladım set değiştirmeyi ama çok sıkıcı. E one click macrolarıda ban gelebilir muhabbetine tırstım bulaşmadım. 1m harcasan çok güzel mf gear statlı resli toplanıyo zaten (act1 için konuşuyorum) hem rahat oluo değiştirmede derdi yok falan ayrıca beyaz moblardanda güzel rareler düşebiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathdream Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 adamın dediği diablo steelseries mouse ile set değiştiriyosan np yoksa banlanabilir. steelseries farenin makro özelliği x7 farelerle aynı. bunların yaptığı script işlemi de klavyeye atayabileceğin otomasyonlardan farksız. banlayamazlar :) ha banlarlarsa steelseries farelerin kullanımını yasaklamaları lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 click makrosuyla set değiştiriyorum diye ban yersem bütün haber kanallarına ve gazetelere diablo oyunuyla çocuklar şeytana taptırılıyor diye mail yollarım, internet üzerinden vergisiz satış yapılıyor bu oyunda diye maliyeye başvururum, çocuklar şiddete yönlendiriliyor diye meclise dilekçe veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Magic Find'dan önce gerçek şans olacak. Dün sadece 2 kere Act1 farm yaptım. 1,5 ayda görmediğim goldu kazandım. :) NV ile 110 falan anca oluyor MF bende. Bir de itemlar çabuk satılsın diye piyasanın altında koydum AH'a. http://i.imgur.com/5uMeO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramafeyki Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 merak ediyodum nasıl insanlar piyasa fiyatının altına koyar diye. helal olsun KAAARŞİM yediğin yere çok iyi sıçmışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 aramafeyki said: merak ediyodum nasıl insanlar piyasa fiyatının altına koyar diye. helal olsun KAAARŞİM yediğin yere çok iyi sıçmışın. Haybeye sabah sabah tartışmak falan istemiyorum da, bu nasıl tabir böyle? Gerçekten biraz terbiye lazım bazılarına. Kimi ne ilgilendirir kaça sattığım, kaça koyduğum. Varsa goldun alır, daha pahalıya satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 http://www.mircindir.web.tr/wp-content/uploads/2012/06/turgut_ozal_yakin.jpg BENİM FARMERIM İŞİNİ BİLİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 aramafeyki said: merak ediyodum nasıl insanlar piyasa fiyatının altına koyar diye. helal olsun KAAARŞİM yediğin yere çok iyi sıçmışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Piyasa fiyatının altına koyup satmakta ne var gerizekalı insanlar gidip 100k lık itemi 800k ya koyuyor bu nasıl zihniyet az gidip bakın us serverlarına orda oynasanız heralde altınıza filan verirdiniz. EU da fiyatları çok şişiriyorlar hatta normalinden fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 buff sız mf 241 goblin farm yapıyorum.elle tutulur bişey düşmüyor. mf yüzde 202 ile ya bir bug oldu yada ölümüne bal diyelim. 1 saat içinde 3 ayrı goblinden 3 legendery düşürdüm. videosunu çeksem yeriydi ss almadığım için pişman oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 5x buffsız goblin farmdan birşey düşmez, ona gizli bir nerf geldi bence. 5x buffla sırt pırt 3-4 tane sarı atan goblin daha buffı toplamadan denk gelip kesince niyeyse paso mavi atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 bence de goblin farmı nerflendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Göz yaşı capimi doldurunca Andariel's Visage attı beyaz mob. Üstüne de dex + all resist rolledi. Şimdi bir hafta daha ağlamam lazım ki yine iyi bir şey düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 socketi de vara ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Yok ya socketsiz, olsa zaten dsfsh Gerçi baktım, rmah'ta falan 30 40 pounda socketli 170 dexlileri dizmiş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Zaten andarielin 1 tane random propu var hem resist hem soket çıkamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 bariz daha iyi rare çıkması muhtemel o zaman. gerçi bilemedim şimdi max as falan rollenirse nasıl olur kıyaslama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 http://us.battle.net/d3/en/item/andariels-visage 129 dex soket çıkabilir en iyi ihtimalle ya ya da yüksek dex çıkabilio dex rollüyo sanırım onda da 129un üstüne ekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Tek olayı AS işte ya, as olmasa çok daha iyi rareler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 goblin farm nerflendi diyorsunuz ama sabah bir goblinden 2 tane 63 level silah düştü.gayet de son tier itemlar düşüyor. ama hangi cins goblinden ne düştüğü hiç belli olmuyor. bazıları 63 level atarken bazılarıda 53-55 lvl itemlar atıyor en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 goblin baya random goblinin rengine gore baya degisiyor droplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 rengine göre sanırım gem/tome of secrets/bok/püsür atıyolar ya, eşyalar yine random. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 act 2 / act 3 goblinin drop listi bambaşka di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar