Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2012-2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cons said:

benjani said:

machester forumunda paylaşmışlar.bu nasıl bir kasıtlı adam atmadır
http://www.youtube.com/watch?v=2GVZs3IuDh8

http://www.youtube.com/watch?v=5x_K6b3jcik

çünkü o zaman ki kırmızı kart kuralları ile şimdikiler bir değil. Hiç mi takip etmiyorlar kararları, gelişmeleri filan. Nasıl kafalar yani..
Mesaj tarihi:
Gerçekten merak ediyorum artık MANU bu kadar sert tepki vermesinden ötürü herhangi bir ceza bişe alacak mı? Ferguson açıkça küfretmiş mesela, eminim başka şeyler de kayda geçmiştir sahada ve resmi sitelerinde falan.
Mesaj tarihi:
ne ağladılar arkadaş ya. tv de canlı izlerken aha kırmızı yedi şimdi angut dediydik. bildiğin uçan tekme attı sığır, hala daha hakem hakem diye ağlıyor manu taraftarı. 2-3 maç ceza da alır, iyice kapak olur.
Mesaj tarihi:
NTV'nin sitesinden şimdi yeniden izledim özeti, kırmızıdan sonra manu o kadar çok net gol pozisyonuna girmiş ki adamlar aslında kaçırdıklarına ayar olup faturayı hakeme kesmişler :)

Şu maç 1-2'den sonra bile dönebilirmiş rahatça...
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

bu çok iyi ya ahahah

AHAHAH

o diil de uefa hakem komitesi ayarı verdi bütün dünyaya.

içimizdeki collinalara sahip çıktı.
Mesaj tarihi:
Manu bu sezon sadece 5 maç falan hakem kararlarıyla açık açık kazandı. O kadar alıştılar ki Newcastle maçı mıydı Tottenham maçı mıydı neydi, 2 dakika daha uzatma vermediği için hakemlere sataşmış ve kötü yönetim demişlerdi.

Uzatma verilmediği için zırlamaya alışan adamların böyle aşırı tepkiler vermesi kolay. Sir Alex büyük adam vs. diyoruz tamam ama huysuz ve dengesiz bir ihtiyar olduğunu da kabul etmek gerekiyor.

Mourinho umarım o yaşlara geldiğinde onun kadar çekilmez olmaz.
Mesaj tarihi:
Adam havada yön değiştirmiş bildiğin sdf. Kırmızı haklı baya.

Her ne kadar ingiliz takımlarını desteklesem de yok yani.

Ayrıca önceden Dejong'un videosu verilmişte, o maçta hatırlıyorum, Dejong'un öyle bir hareket yapacağı bariz belliydi. Topa bakıyordu, karşıdan gelen adamı görmedi diye birşey yok. Ne zaman ultiyi koyacak diye beklemiştik maç boyunca zaten.
Mesaj tarihi:
abi adam karta kadar inanılmaz maç yönetirken, karttan sonra cok cok kötüleşti, karttan sonra verilmeyen 2 tane penalti,sert hareketler var,

cogu zaman türkiye'de de yaptgı sey,verdiği kararların etkisinde kalıp sacmaliyor
Mesaj tarihi:
Adamı (Cüneyt Çakırı) sanal ortamda öldürmekten falan bile bahsetmişler holiganlar. UEFA acaba sanal ortamda yazılan çizilenler bizi bağlamaz mı der bu işe? Artık sadece saha içindeki olaylar bağlar diyemeyeceğine göre...
  • Yeni Oluştur...