forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 eyyam yok muydu kırmızı kart doğru da penaltıların linki yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 escape said: Cuneyt cakir maci hatasiz yonetti Hatası var. Kırmızı karttan sonra manu kalesine giden topu koluyla kesen herifi de kırmızıyla atıp penaltı vermesi lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 said: His name is Cunt, says it all şu yoruma çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ntvspor un son 15 senedir futbolla alakalı hic bisey yapmayan acunu aramasını dogal karsılamayan bitek ben mi varım? Kendi calıstırdıgın adamın mı yok oraya yollayıp bu macı takip ettirdigin? yani ahmet abiyi arasa da cok farkı yok gozumde. EVET HUSEYIN AMCAM ANLATIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 serdar tatlı acun falan. biraz kıllı bir herif olsam cüneyt çakır'a komplo kurmuşlar dicem fdsghdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Enough Demirören enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Kırmızı hatalıydı bence. Aynı pozisyon Messi, Ronaldo ve Xavi'ye olsa kart bile çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 kırmızı kartların doğruluğu süperstarlara çalınabiliritelikleriyle (oha kelimeye gel) mi ölçülüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 hayir abi pozisyona göre ölculuyor, o adamin kıcında gözü olmadgna göre o pozisyon sari kart, rovasata atan adama kafa soktuklari tekmeyi kafaya yediklerinde kırmızı cıkıyor mu ? sari bile cıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 said: Cakir recent red cards: Tonight: Nani Dec 2012: Cahill (Chelsea) vs Corninthians Fifa club world cup final Sept 2012: Gerrard (England) vs Ukraina FIFA World Cup Qualifier Apr 2012: Terry (Chelsea) vs Barcelona UCL Semi March 2011: Balotelli (Man City) vs Dynamo Kiev Europa League round of 16 Anyone see a pattern? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bana göre de sertlikle alakalı, adam şu tekme kalbinin biraz altına geliyor, olmaz ya hani oldu da tekmeyle öldü gitti orda ne biliim çok ağır sakatlandı ya da futbol hayattı bitti... ee nolacak yani sarı kart mı olcak cezası =) ayrıca şu an ntvde tekrar tekrar izliyorum o ilk taban temasından sonra nani resmen piçliğine ayağını tekrar savuruyor arka açıdan yani taç çizgisinin ordan çok net gözüküyor. ilk temasa görmedi desek bile ikinci o savuruşu düşmeyle oluşan momentum değil bariz biçimde savuruyor ayağını arbeloaya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 gördü görmedi mevzusu ne kadar saçma ya. görmeden adamın ayağını kırsa, kaburgasını kırsa sarı kart mı verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 pozisyon sarı karttı bence ya cüneyti savunurum avupa maçlarında ama kontrolsüz hareketten sarı karttı pozisyon, nani adamı görmüyor bile kasıt olsun. öte yandan bugüne kadar united'ın kayırılmasına saysınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 iste onu anlatmaya calısıyoruz da anlayan yok. o tabanın altı oyle top kontrol etmeye kalkamazsın, kalktın diyelim birine o tabanı cakarsak kırmızıdır. ki bu kısmı kırmızı bunu gectim sonra tekmeye devam ediyo ulan adama vurdum dur tekmemi geri cekeyim demiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Eeee eline bir şans geçti ya kullanır allahın fenerlisi. Acaba UEFA Çakır'ı tebrik ettiğinde o laflarını ben tükürdüm yalıyorum diyebilecek karakteri olacak mı? Hiç zannetmiyorum... Bir de 6.sn'den bakın abi. Bu kırmızı + en az 3 maç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 düşündüm. izledim. kırmızı kart değil. ayak tabanının kasıtlı sallıyor gibi olmasının sebebi diğer ayağının yere basmaması. aslında düşüyor orda nani. havaya top kontrolü için zıplayın. birine ayağınızla çarparsanız öyle düşebilirsiniz ve kasıtlı ayağını sallıyorsunuz gibi görünür. ama çok ince yani. zor karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 abi madem futbolcu saglıgı diyorsunz madrid kalecisinin adamin suratina caktıgı cift yumruk ne olucak ? futbolcu saglıgı ama o kaleci heödne mi dicez.. orda nani net görmüyor adamı 2+2=4 yani ben de basta ayagi ile sonradan ittiriyor sanıyordum ama, diger acıdan öyle olmadgini göruyorsun, bide adam ayagını cekmemis denilmiş te, 2 ayakla yerden 1 metre havalanıp 1 kere deneyin ayaklari cekmeyi bakalım oluyor mu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ahmedinejad said: gördü görmedi mevzusu ne kadar saçma ya. görmeden adamın ayağını kırsa, kaburgasını kırsa sarı kart mı verecek. Su ne kadar sacma bi mantik ya drogbada herif bayiltti ona bakarsan carpistilar diye herif beyin kanamasinda ölse drogbayi iceri mi alcaklar ozaman. Gormeden kafa atmalar oluyor yada topa vururken baskasi araya ayagini soktugunda ayagi kirilanlar oluyor ve bunlarin cezasi kirmizi degil. Gecelim lutfen bu tur pozisyonlar her macta var futbolcu sagligiyla falan gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Lan olm nasıl kırmızı olmadığını söyleyebiliyosunuz ne yani adam durup dururken döner tekme atsa gözleri kapalı rakip oyunucunun kafasını uçursa sarı mı verilecek hocam hocam gözlerim kapalıydı. Saçmalamayın allah aşkına havaya zıplayarak uçan tekme atıyor resmen . bu yetmemiş gibi tekme yemiş gibi yere atıyor kendini yani kendide farkında kırmızı yiyeceğini sakata yatıyor . Net kırmızı !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 tekmeyi görmedi, yere düşerken ayağı savruldu, ot oldu bok oldu ohooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Ya Nani düşerken ayağını sanki vurur gibi savuruyor, o nedenle bana kesin kırmızı hatta bir kaç maç cezalı olması gerekiyor gibi geldi. Tekrarı 2 kere falan gördüm net bilmiyorum tabi yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 abi 6. saniyedeki acı yanıltıyor onu diyorum, 1-3 saniye arasına bak, adam ayagını falan savurmuyor, arbeloa'nın vucudundan olan etki ile savruluyor o ayak ve bosa savruluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ya neyse ittireyim manuya. 2k olacak mesaj yeni topic açılsın sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Kirmizi degil beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 rıdvan güntekine hayatım dedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar