Liebe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 seni değişecek başka forvetim yok diyo reyiz ama hakikaten 60 ta atıldıysa mou abartmış olayı baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 ya jose sıkar biraz boşver kusuruna bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 küçükkende öyleydi panty jose deriz aramızda zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Cons said: zaten kulübede striker yok başka diyo oyunda değil Bir daha izlersen hepsi injured diyor. No Milito, No Eto'o.. Maç öncesi bu dediği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 O değilde Milan harbi küme düşüyo galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Professional Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Eto gitmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Sotto said: Cons said: zaten kulübede striker yok başka diyo oyunda değil Bir daha izlersen hepsi injured diyor. No Milito, No Eto'o.. Maç öncesi bu dediği... hayır devre arasında anlatıyo, 15 dakika devre arasında 14 dakika nasihat verdim mario ya diyo gitti 46. dk kırmızı gördü diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 0.35-0.50 arası ne diyor abi gözünü seveyim:) Neyse çok da önemli değil ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 42 yada 43. dk da sarı kart gördü, dressing roomda gittim 15 dakika molanın 14 dakikası bak 2. sarıyı görme hakemle uğraşma futbolcuların provkasyonuna gelme elimde yerine sokucak adam yok milito yok birisi daha yok(onu anlamadım) dedim diyo gitti 46. dk da kırmızı gördü diyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Abi adam Milito, Eto'o injured maçta yok diyor. Verdiğim linkte Eto'o çatır çatır oynamış 90 dakika. Injured diyor adam. 0.35-0.50 gözünü seveyim. Sonraki dediklerine itiraz etmedim ki ben... Mou bildiğin ya yanlış hatırlamış ya da feci abartmış yani sfdsfs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 lan maçta mariodan başka forvet yoktu diyor adam. kursa gönderdik bi de herifi hala anlamıyor edit:liebe'ye diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 olm ben zaten milito ve etoo yok demedi demiyorum ki :D ben sadece maçın başında değil devre arasında bunları marioya söylemiş onu söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Liebe said: Sotto said: Cons said: zaten kulübede striker yok başka diyo oyunda değil Bir daha izlersen hepsi injured diyor. No Milito, No Eto'o.. Maç öncesi bu dediği... hayır devre arasında anlatıyo, 15 dakika devre arasında 14 dakika nasihat verdim mario ya diyo gitti 46. dk kırmızı gördü diyo. alıntıladığını oku o zaman artiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 İngiltere geçen yıl futbol turistlerinden 750 milyon pound gelir elde etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Chelsea was beaten to Shakhtar after 27 games in the CL qualification stage. Last time they lost was against Besiktas in 2003. ( Luce ! ) Luce, Chelsea sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 John Terry > Valencia Menejeri açıklama yapmış: "Terry takım içinde sürekli hakarete uğruyor. Artık katlanılacak gibi değil, ayrılmak istiyor. Valencia teklifte bulundu ve görüşmelerimiz devam ediyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 lampardlada sözleşme yenilememişler diye yazıyordu oda ayrılacak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Crisi gonderip Terry alsak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Alın terry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 emre süper yazmış frikikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Arsenal - QPR maçını izliyorum da, bu Julio Cesar nasıl buralara düştü ya ... Inter niye bırakır, o niye QPR'a gider ... Devasa bir kaleci halen neler neler çıkarıyor. Bu standartlarda bir adam halen top class takımlarda oynamayı hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 julio hakkaten malmış ya adam dünyanın en iyi bikaç kalecisinden biri.ama inter adamın kariyerini emdi resmen ahah o değilde bu man city kapatılmalı ya.ne gereksiz bir klup.o topcuların kariyerine yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 çaresizlikten 4-4-2'ye dönmüş City sadfasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar