Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2012-2013

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Ren said:

tottenhamın 3-1 inden sonra birşey olmaz diye ekran başından ayrıldım. 3-2 oldu ya. göremedim golü.

2-3 bitti. manu 1 puanı kesin haketmişti ya pff.

hak etme muhabbetleri her yerde... hak edene değil maçı kazanana veriyorlar her şeyi.
Manu 3-2'den sonra tek kale oynadı. 3-2'den sonra Spurs rakip yarı sahaya 4-5 kere filan geçmiştir. 2 top direkten döndü filan ama Spurs ilk defa kapandığında gol yemedi. Gallas süper oynadı.

89'dan sonra ilk kez old trafford'da kazandık. Helal çocuklar! COYS!!!
Sosyal ağlarda paylaş

El pozisyonunda birşey yok aslında, kişinin vücudundan sekip ele gelen toplar el diye geçmiyor daha önce tartışması geçmişti bunun. Kırmızı kart ise Fabregas'ın götlüğü hakem muhtemelen görmedi bile. Ancak şu var, adamlar hakikaten oynuyor. Hani maç sıkıntıda şişirme zorlama yok, bildiklerinden şaşmadan, ayağa tıkır tıkır, o top da illa giriveriyor bir şekil. İyi olanı sevmeme eğilimi vardır insanların ama Barça'nın güzel futboluna niye düşman kesiliyor millet anlamadım. Üzüldüm Sevilla'ya, ama bir yere kadar işte dayanabiliyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Old Trafford’da oynanan maçın İlk yarısında 2-0 geriye düşen United, daha sonra bulduğu gollerle umutlanmış fakat Tottenham’ın sahadan galibiyetle ayrılmasına engel olamamıştı.

23 yıl sonra Tottenham mağlubiyeti yaşayan Machester United’ta Alex Ferguson, maç sonunda verilen 4 dakikalık uzatma süresini “oyunu aşağılamak” olarak nitelendirdiği açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Hakem Chris Foy maç sonunda dört dakika uzatma verdi. Bu oynanan oyuna bir aşağılamadır. Size maçı değiştirmek için şans vermiyorlar. Sadece yapılan oyuncu değişiklikleri ancak 4 dakika sürmüştür, kaleciler bile her pozisyonda çok vakit harcadılar, bunlar eklenmedi. 2012 yılında hala hakemlerin bu süreleri tutuyor olması bir hata”

Aldıkları yenilgiye rağmen takımının oyunundan memnun olduğunu da belirten teknik adam, "İlk yarıda pek bir varlık gösteremedik, oyuna da bir türlü giremedik ama ikinci yarıda muhteşem oynadık. Bence oldukça şanssızdık ” dedi.

adam iyice bunamış harbi,

Liverpool maçındaki hakemi niye tartışmıyorsun beybi? Ondan önceki haftakini?

Gelmiş hakeme sataşacak yer bulamayınca uzatma dakikalarından vuruyor. Mourinho bundan beter olmaz umarım yaşlandığında
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

4 dakika tabi ki az. Ama yani her duran saniyeyi hesaplarsak maçlar min 10 dk filan uzar.

bu arada henry insan değil. http://skorer.milliyet.com.tr/VideoDetay/Amerika-da-Thierry-Henry-ruzgari-/3Nw7YipYvMEr/default.htm

Bu herif oyunun bug ı resmen bu nedir ya. Adam resmen futbolun nirvanası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...