Curunir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Nuri çok iyi oynuyor takımada çok iyi ısındı. Bu gidişle mori kesinlikle satmaz onu. Dakka 2 tottenham döşedi golü uniteda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 persie sakatlanırsa dönene kadar futbol bölümünü bırakırım. sakatlamayın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 bale kesti cezayı 0-2 tottenham kadro çok iyi yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 manu - tottenham sapik hale geldi imkani olan izlesin. 3 dakkada 3 gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 tottenhamın 3-1 inden sonra birşey olmaz diye ekran başından ayrıldım. 3-2 oldu ya. göremedim golü. 2-3 bitti. manu 1 puanı kesin haketmişti ya pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ulan fener maçı yüzünden ilk 60 dk yı izleyemedim.zaten tüm olaylarda 60 dk da dönmüş. yanlız fener maçından manu maçına dönünce dünyayı kurtaran adam filminden yüzüklerin efendisine geçmiş gibi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Ren said: tottenhamın 3-1 inden sonra birşey olmaz diye ekran başından ayrıldım. 3-2 oldu ya. göremedim golü. 2-3 bitti. manu 1 puanı kesin haketmişti ya pff. hak etme muhabbetleri her yerde... hak edene değil maçı kazanana veriyorlar her şeyi. Manu 3-2'den sonra tek kale oynadı. 3-2'den sonra Spurs rakip yarı sahaya 4-5 kere filan geçmiştir. 2 top direkten döndü filan ama Spurs ilk defa kapandığında gol yemedi. Gallas süper oynadı. 89'dan sonra ilk kez old trafford'da kazandık. Helal çocuklar! COYS!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 manchester lı oyuncular iyi alışmış ceza sahasındaki her pozisyondan sonra penaltı beklediler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 messi neyin nessi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 olmayan kırmızılar, elle gol atmalar falan olmuş.geçen seneki hakem yardımları yetersiz kalınca bu sene olayı iyice abartmışlar anlaşılan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 barcelona nefretim katlandı şu maçtan sonra. atletico şampiyon olsn bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 El pozisyonunda birşey yok aslında, kişinin vücudundan sekip ele gelen toplar el diye geçmiyor daha önce tartışması geçmişti bunun. Kırmızı kart ise Fabregas'ın götlüğü hakem muhtemelen görmedi bile. Ancak şu var, adamlar hakikaten oynuyor. Hani maç sıkıntıda şişirme zorlama yok, bildiklerinden şaşmadan, ayağa tıkır tıkır, o top da illa giriveriyor bir şekil. İyi olanı sevmeme eğilimi vardır insanların ama Barça'nın güzel futboluna niye düşman kesiliyor millet anlamadım. Üzüldüm Sevilla'ya, ama bir yere kadar işte dayanabiliyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 said: Old Trafford’da oynanan maçın İlk yarısında 2-0 geriye düşen United, daha sonra bulduğu gollerle umutlanmış fakat Tottenham’ın sahadan galibiyetle ayrılmasına engel olamamıştı. 23 yıl sonra Tottenham mağlubiyeti yaşayan Machester United’ta Alex Ferguson, maç sonunda verilen 4 dakikalık uzatma süresini “oyunu aşağılamak” olarak nitelendirdiği açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: “Hakem Chris Foy maç sonunda dört dakika uzatma verdi. Bu oynanan oyuna bir aşağılamadır. Size maçı değiştirmek için şans vermiyorlar. Sadece yapılan oyuncu değişiklikleri ancak 4 dakika sürmüştür, kaleciler bile her pozisyonda çok vakit harcadılar, bunlar eklenmedi. 2012 yılında hala hakemlerin bu süreleri tutuyor olması bir hata” Aldıkları yenilgiye rağmen takımının oyunundan memnun olduğunu da belirten teknik adam, "İlk yarıda pek bir varlık gösteremedik, oyuna da bir türlü giremedik ama ikinci yarıda muhteşem oynadık. Bence oldukça şanssızdık ” dedi. adam iyice bunamış harbi, Liverpool maçındaki hakemi niye tartışmıyorsun beybi? Ondan önceki haftakini? Gelmiş hakeme sataşacak yer bulamayınca uzatma dakikalarından vuruyor. Mourinho bundan beter olmaz umarım yaşlandığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 sene 2012, hala 4 dakika uzatma veren hakem var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bence ferguson haklı adam teknolojinin nimetlerinden yararlanalım diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 4 dakika tabi ki az. Ama yani her duran saniyeyi hesaplarsak maçlar min 10 dk filan uzar. bu arada henry insan değil. http://skorer.milliyet.com.tr/VideoDetay/Amerika-da-Thierry-Henry-ruzgari-/3Nw7YipYvMEr/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 inanılmaz oynamış ya. korner iyi tamam da, diğer iki asisti küfür gibi. gol de apayrı zaten. özlemişim şu adamı izlemeyi. amerika yerine avrupa'da kalaydı da gözümüzün önünde olaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Oha napmış yahu :D Adamlara futbol dersi vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 hanri baba silkelemiş helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 adam resmen fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 amerika'ya fazla gelmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 LAAAN! Celtic spartak moskovayı yenmiş deplasmanda 3-2. banko maçtan yattığımıza göre bu gece gideri bol bir gece olacak =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 geri aldım ben yanlış bakmısım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 BiTcH_oFBaT said: 4 dakika tabi ki az. Ama yani her duran saniyeyi hesaplarsak maçlar min 10 dk filan uzar. bu arada henry insan değil. http://skorer.milliyet.com.tr/VideoDetay/Amerika-da-Thierry-Henry-ruzgari-/3Nw7YipYvMEr/default.htm Bu herif oyunun bug ı resmen bu nedir ya. Adam resmen futbolun nirvanası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 abi herşeyi bir kenara bırakın, bırakın lütfen BATE ŞL tarihindeki ikinci galibiyetini aldı, seriye bağladılar. BATE 3-1 Bayern Munich Geçen hafta da Lille'e vurup geçmişlerdi, ilk galibiyetleriydi. ADAMLAR KUPAYA GÖZ KOYDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar