senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Osie16 said: Ohooo sen başlayana kadar gw2 çıkcak d3 te player kalmıcak forever alone farmlıcan :( çıkmaz çıkmaz hızlı kasarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 biraz para kazanırmıyım acaba diye hala oynuyorum. ama keyif almıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 pivipi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 pivipi yokta saniyorum exp pack ile getirirler ladder falan fisman. Blizz bu isin o su olmus artik hicbsey yapmasalar bile oyun garanti satacakti agir bir hasilat ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Almadim ama arkadasin acc'den oynuyorum secenegi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Aluriel said: Redeagle said: Aynı nanesi bir milyon kez yapmak bayıyor. diablo gibi bi oyundan ne bekliyordun başka ? On senede biraz daha geliştirebilmelerini bekliyordum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 abi oyunun olayı o zaten, neyini geliştirecekler ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Demek ki bana outgrown denen olay olmuş. D2 gameplayim yüzlerce saattir ama bunda aynı şeyler diyip ikinci bir karakter bile açasım gelmedi. Baştaki rmah, online zorunluluğu geyikleri falanda çok soğuttu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ben direk boss run yapamak istiyorum ama önce 5 valor toplayacakmışım. niye arkadaş? istemiyorum. madem millet mapte tek boss kesmesin istiyorsunuz o zaman runeword olayını kaldırmayın bak nasıl geziyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 biz dört kişiyiz gardaşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 oyun bi süre sonra o kadar sıkıcı hale geliyor ki sırf bu oyunu tavsiye etti diye 17 senelik arkadaşımın kafasını uçurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 rmah normal ahtan bi farkı yok. kullanmak zorunda değilsin. kullanırsan da orda sattığını balanceta tutup yine orda harcayabilirsin. competitive bi olay yok. dolayısıyla diğer insanlardan geri kalma durumu da yok. nv valor olayı çok iyi olmuş bence. bosslar çok kolay. elite packler de kolay da en azında bi çeşitlilik geliyor savaştığın yaratıklara. o açıdan d2'den iyi bence. yalnız legendary ve set item olayı harbiden kötü şu an. özellikle silahlar çöp niteliğinde. skill/rune sistemi de diablo2'ye kıyasla çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Ben yeni aldım, yeni başlicam. Şuan DL ediyor hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 diablo 2ye daha fazla event ve değişimler içeren patch çıkarsalar daha çok karları olurdu yeminle. ya da diablo 1e biraz daha quest ekleyip bir act daha ekleyip multi imkanını genişletip sunsalar yine daha kara geçerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Hala alamamış, ille de kutulu alıcam diyen ama sipariş etmeye de üşenen insanlar hala varsa D&R a gelmiş, Erenköy şubesinde 10 küsür tane filan gördüm bugün. Gerçi bütün şubelere topluca geliyo genelde, diğer şubelerde de bulabilirsiniz muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Arma said: ben direk boss run yapamak istiyorum ama önce 5 valor toplayacakmışım. niye arkadaş? istemiyorum. madem millet mapte tek boss kesmesin istiyorsunuz o zaman runeword olayını kaldırmayın bak nasıl geziyorlar. Ben 5 valor toplamadan boss kesilemez diye bir ibare görmedim duymadım sen kesmek istiyorsan kes tutan yok ama hem direk boss kesim hem bana güzel loot atsın dersen bilmiyorum zor blizzard elemanlarına sölemek lazım =) oyunun şuan tek kötü yanı legendaryler harbi çöp düzeltilmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ite onu diyorum. 5 valor olmadan drop alamıyorsun. aşırı bir bal lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 D3 de önemli olan pack boss kesmek angarya yani bosslara özel tek birşey 5 valorla kesersen garanti 2 rare başka espirisi yok boss kesenleri anlamıyorum cidden amacı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 oyunun illa elit kesmeye yönlendirmesi sıkıcı. tamam direkt boss run olayı çok gıcık ama 5x valor yapsan bile elit aramaktan başka bir şey yapmıyorsun. ne bosslar ne minibosslar düzgün drop atmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 5 valor yapmadan boss anlamsız geliyor. 5 valor yapıncada önüme gelen bossu keser lootunu alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 güzelde time consuming ondan bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 lvl 60 cap den dolayı patladı oyun, lvl 99 cap olsa ve adam gibi 60 da girdigin infernoda lvl lama olayı devam etse ek olarak mapler fixed degil random olsa D2 deki gibi daha surdurulebilir olurdu ama ben 5. charımıda 60 lamak uzereyim cok cok sıkıcı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 said: 5. charımıda 60 lamak uzereyim cok cok sıkıcı wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar