imamizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 hiçte güzel anlatmamış okuyanın gözü korkuyor. ayrıca senin eşin bildiğin beleşe konmuş kusura bakma. herşeyi sen almışsın nevresiminden, yatağından, perdesine kadar. yöreden yöreye adetler değişir ama çok büyük oranda: kız kısmı yatak odasını, tas tabak tenceresini, nevresimi perdeyi havluyu vs. alır. erkek kısmı ise beyaz eşya tv, oturma odası falan alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Yanlis anlasilma olmasin. Herseyi ben almadim. Kimin ne alacagina da karar vermedik. Aldigimiz esyalarda aileler esit payda yardimci oldu. Bizim de biraz birikmisimiz vardi, onu kullaniyoruz. Evlenen arkadaslardan devamli olarak sakin borca girmeyin tembihleri isittigimizden evliligi kredisiz halletmeye calisiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Düğün İzmir'de, gelmek isteyen olursa bi paticik masası kurarım ayıp ediyosunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 said: Bir kere eşya alıyoruz sonuçta, güzel olsun seve seve kullanalım, zevkimize hitap etsin ve herşey uyumlu olsun istiyorsun. aldıkları eşyalar yaklaşık 3.2 sene falan sonra, hayırlısı ile hanım hamile kalırsa paşa paşa değişecek. en azından olasılıklar bu yönde. bu yazıyı yazan değiştirmese bile yeni evlenenlerin büyük bir kısmı değiştirecek. hele kız "çok moderinim" ise -alınma genel üzerinden konuşuyoruz- yani ayağı yere basmayan, istanbul ya da başka bir büyük şehir kızı ancak realiteden uzak ve çağdaşlığın sadece süs püs ile kazanılan, kalanında süper kopuk, hayattan uzak bir tip ise, özet geçiyorum "ipli perde çok güzel bişi, ikea'nın mobilyalarına bayılıyorum ben! şu saçaklı halılar çoook güzel hayatıııım" kafasında yaşıyor ise yani daha da güzel masraf çıkacak. her neyse, çalışırken bi ev almaya kasın. sonra içini yavaş yavaş doldurmaya kasın. kızların çoğu o evi de yenilemek için kasacaklar tabii. ama ne olursa olsun masraf daha az olacaktır. aslında burada ben&jerrys dahil olmak üzere bi sürü inşaat mühendisi var lan istanbulda bina diken! hani ben kira öder gibi bi ev alabilirim, öyle bi proje varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 paranız yoksa evlenmeyin. sabit. salon, gelinlik, kına gecesi gibi aktivitilere harcananlar 20k evimiz vardı ama sıfırdan boyası badanası tamiri kartonpiyeri 5k parke dosendi odalara 7k balkon ve pencerelere pimapen 7k giris icin celik kapi ve ic kapilar 12k mutfak dolabi 5k yemek masasi, mutfak tezgah mermeri, eviye 5k yatak odasi 6k oturma grubu 4k misafir odasi masrafi 9k calisma ve esya odasi gibi kullanacak oda icin mobilya masrafi 4k halilar 8k banyo dolabi, dusakabini, lavabosu, aynasi 7k buzdolabi 3k camasir makinasi 2k bulasik makinasi 2k m.dalga ve ankestre set 3k ufak mutfak aletleri (blender, tost mak. vs) 1k lcd tv ve unitesi vs 6k perdeler 5k avize, ayna, portmanto gibi gorunmeyen ufak giderler totali 10k dugun masraflarini yari yariya yatak odasi, mutfak, perde, beyaz esyalarin ufak bir kismini ve banyo masraflarini kiz tarafi ustlendi. geri kalan hersey bende. hala devam ediyor para akmaya. birikmisim olmasaydi kenarda hic bulasmazdim. banka kredisi olarak cekip de evliligin ilk 3-5 yili bankalar tarafindan emilmek kabus gibi geliyor. aman diyorum, bulasmayin krediye evlilik arifesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 su parayi hayatim boyunca kazanamam sanirim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 lcdye 6k değil 2k vereydin seninkiler hep gereksiz masraf valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 lcd kisminda dayanamadim vallahi. ses sistemi, medya oynaticisi falan derken 10 bin liraya yaklasti zaten. 2 bin liraya da olurdu da tv konusunda merak ve almisken iyisi olsun 3 sene sonra atip yenilemeyelim kafasinda oldugum icin sartlari zorlayip alabildigim ust kategori urunleri tercih ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 turk isi evlilik boyle oluyo ne yazik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 sene 2012 hala kartonpiyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ben çok evlenirken "çamaşır kurutma makinesi aldık" diyenlerin salaklığına gülüyorum. yahu salak, sevgili salak.. bak zaten gırtlağa borca giriyorsun. assan kuruyacak bir çamaşır için. hem de alt tarafı 2kişinin çamaşırı için.. 10-15kişi de değil.. 2000lira para vermişsin.. sonra salak dediğimde kızıyorsun ama salaksın bildiğin. geçmiş olsun. güle güle kullan. alsana sen onu 2sene sonra borçların bittiğinde falan.. bebek geldiğinde al ya da daha doğrusu. en azından borçları bir anda yüklenmemiş olursun + bebek gelince makineye iş de çıkar. öyle kenarda boş boş durmamış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 elde mi yıkayacan çamaşırı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 lol kurutma ile çamaşır makinesi farklı şeyler bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 kışın yorgan kuruttun mu hiç ayrıca üstteki fiyatlar çok sallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 o kadar tv ses sistemi almışsın bir playstation çakamadın mı yanına :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 2sini aynı anda yapan var da ascak yer avrsa çamaışra yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Sparkcaster said: kışın yorgan kuruttun mu hiç ayrıca üstteki fiyatlar çok sallama ya bi git lan alık şey. sırf muhalefet yapıcam diye 40takla atıyorsun. çamaşır makinesi ile kurutma makinesini ayırmayı az önce öğrenmiş birisine göre pek bi uzman çıktın sen. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 kisin niye yorgan yikiyosun abi, anne misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 hepimiz anneyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Ben de evlenirken senin gibi çok borç yaptım yeaa falan diye geziyordum ama, 1 ay sonra her akşam evde yemek yerken, oh iyi yemek masrafı ile kapattık aradaki farkı diye düşünmeye başladım. Hem eşin de maaş alıyordur kesin, 2 seneye bitti bizim borçların tamamı. Ama ev vardı, ev kredisi falan kastıysan işin zor. Ben arabayı satıp, daha ucuz bir arabaya binmiştim biraz da ondan kapanmıştı hemen borç. Ama sen bakma patideki arkadaşlara onlar dalga geçmesini sever bilirsin :) bir yastıkta kocarsınız inşallah. Tebrik ederim şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 çamaşır bulaşık makinaları 2 şer binlira ??? geçen aldım canavar gibi arçelik 7 kiloluk çamaşır makinası a+++++ bilmemne son teknoloji 800 küsür lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 küheylan said: Ben de evlenirken senin gibi çok borç yaptım yeaa falan diye geziyordum ama, 1 ay sonra her akşam evde yemek yerken, oh iyi yemek masrafı ile kapattık aradaki farkı diye düşünmeye başladım. Hem eşin de maaş alıyordur kesin, 2 seneye bitti bizim borçların tamamı. Ama ev vardı, ev kredisi falan kastıysan işin zor. Ben arabayı satıp, daha ucuz bir arabaya binmiştim biraz da ondan kapanmıştı hemen borç. Ama sen bakma patideki arkadaşlara onlar dalga geçmesini sever bilirsin :) bir yastıkta kocarsınız inşallah. Tebrik ederim şimdiden. Ney ney ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 dasaaa said: Sparkcaster said: kışın yorgan kuruttun mu hiç ayrıca üstteki fiyatlar çok sallama ya bi git lan alık şey. sırf muhalefet yapıcam diye 40takla atıyorsun. çamaşır makinesi ile kurutma makinesini ayırmayı az önce öğrenmiş birisine göre pek bi uzman çıktın sen. lol. cevab verememişsin üzgünüm dasaa adam kurutma özellikli veya kurutma makinası aldım felan dememiş 1.si gereksiz birçok şeyin yanında gayet ucuz ve kullanılabilecek bi eşya kurutma makinası bu da 2.si ayrıca @küheylan: wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bizim çamaşır makinesinde var valla bazen çok işe yarıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 benim camasir makinem de yok, luksun icindesiniz anasini satiim. turk insnai bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar