yaramsar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Istanbulda ikamet ediyorum 300k butcem var Ya panamera 3.0 diesel Ya da bodrumda 110metrekare yazlik alicam Ikisinin de fiyati neredeyse ayni Mevcutta 2007 model bmw 3.20 coupem var ama yazligim yok Araba devamli deger kaybederken yazlik nispeten deger kazanicak Isin icinden cikamadim yardim patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 hacı sen yanlış siteye gelmişsin kadınlar kulübü yan tarafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 yazlık al bir sonraki soru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 once basini sokucak yer sonra altinda teker. hos ikiside keyif icin sendeki yinede bodrumda guzel yerdeyse yazlik al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 o paraya beni çok rahat alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yaramsar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 @masakari kadin olmakla ne alakasi var sorumun? Yazlik al diyen arkadas, yazlik yilda 15 gun kullanilacak diger 365 gun Sen olsan yazlik mi alirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 cevabını bildiğin soruyu ne diye soruyorsun o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Ben her türlü yazlık tercih ederdim , hem araba zaten var hem yazlık ekonomik olarak daha degerli , bundan 20 sene sonra ikisinin fiyat farkı daha bariz olacagı için yazlık çok daha mantıklı seçim olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 senin hayatıonı biz mi yaşi,caz bize ne hangini alırsan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 toprak, ev değerini korur. sene içinde de gidilebilirse gidilir zaten. ama yanlış adama soruyorsun. abi benim 5milyon liram olsa kenarda. ve "hmm bu 5milyonu harcasam ne alırım acaba?" desem 5i ile de gider arsa, ev, toprak alırım. hatta üstüne bina bile çıkarım falan. ama tek bi araba dahi almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 altindaki arabayla ilgili sorunun var mi? yoksa gerek yok degistirmeye hos belki de panamera ile ilgili sorunumdan dolayi boyle diyorum. abi o paraya o araba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 umumi tuvalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 abi öyle deme ama. çok para var tuvalet işinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 panamera 300k tlden fazla etmiyor mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Yazlik al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Türk insanı 300k'ya toprak der zaten. Sana artık bir toprak parçası olsun herşeyden önce. Yazlık alma, arsa al. Eline bu kadar para geçtiğine göre sonra yine geçer, o zaman kafana göre ev çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 dasaaa said: abi öyle deme ama. çok para var tuvalet işinde. tuvalettense otoparkcilik iyi sehirde otopark arsasi kapat. icinde panamera da olur arada bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 gel sana miami'den ev satalım. kiracısı falan da var içinde. net getiris olur. o para ile alırsın arabayı. en azından vergilerini de evden aldığın para ödemiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 o değil de şu an atıl 300k param olsa benim. parayı brooker firmaya verir 3 eşit parçaya böle biriyle facebook, biriyle apple sonuncusuyla da zygna hissesi satın alırdım. 2 sene parayı unutsan zaten 2ye katlamış olursun aşağı yukarı. hele facebook beklendiği gibi patlarsa 4 6 katına bile çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 allam atıl 300k'yı neden bizim gibi kullarına vermiyorsun!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 300k bütçen var da, yakın eşin dostun akraban yok mu? onlara sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 dalga geçiyorsun ama denedim dostum %100 çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 dasaaa said: toprak, ev değerini korur taaki uzaylılar saldırana kadar!! yada arazi patlayana kadar: http://video.cnnturk.com/2012/haber/6/27/manisada-yerkabugu-infilak-etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 romslayer said: dasaaa said: abi öyle deme ama. çok para var tuvalet işinde. tuvalettense otoparkcilik iyi sehirde otopark arsasi kapat. icinde panamera da olur arada bir. ispark var hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Panamerayı Kızılay dağıtıyor o yüzden arsa al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar