-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 copry said: -Deno- said: guinness neden yok yok ? Çünkü bad seni zevkli biri bilirdim copry.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Bomonti ve Budweiser favorim, bu sırayla. Bu ikisi yoksa Tuborg Gold alıyorum, o da yokda Efes Dark, o da yoksa votka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Frantic said: Bira hamallik yea çok iyiymiş yaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Ayıp ayıp, başınıza taş yağacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 tuborg gold şişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 -Deno- said: copry said: -Deno- said: guinness neden yok yok ? Çünkü bad seni zevkli biri bilirdim copry.. Zevkliyimdir aslında seviyim mi ki bilemedim değişik çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 dönerimi yedim geldim hala konuşuyor fakirler ya hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Üzüldüm bak senin için ib şans daha vericem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Lan adam gibi boğma için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 iyice ergen forumu oldunuz. birde bomonti içenler çayına ince belli bardakta 5 şeker atsın, efes içenlerde vedat milor'a görünmesin. kib bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 sen ne içiyosun atarlı arkadaşım çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 hehecopry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 EN İYİ BEN İÇERİM, SAKSI DEĞİLİM BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Bomonti'deki malt tadını seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bomonti biraz sulu gibi geldi öyle midir hep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Ben hep Ankara'da aynı yerde fıçı içiyorum, öyle gelmedi. Şişe almadım ama hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 tuborg gold kutu içiyorum genelde arada kendimi şımartmak istediğimde carlsberg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 şimdi aklıma geldi yeşil tuborg'u acaba carlsberg'in önünü kesmesinler diye mi satmıyorlar ikisini de tuborg üretiyor çünkü burda tadları ve ambalajları benziyor da sanki nası fikir bu arada carlsberg artık 3.85 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 yeşil tuborg mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 vardı eskiden http://cosanmustafa.com/wp-content/uploads/2008/09/tuborg_kucuk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 copry said: -Deno- said: copry said: -Deno- said: guinness neden yok yok ? Çünkü bad seni zevkli biri bilirdim copry.. Zevkliyimdir aslında seviyim mi ki bilemedim değişik çok dogru soyle, icmedin di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Şarapçı olarak pek bira seven biri değilimdir ama, cebimde para olmadığımda ya da alkol almak istemediğimde tercih ediyorum (bira normalde içtiğim şeylerin yanında alkol sayılmadığından o da). Bira içicisi sevmeye bilir, ama benim gibi bira içcisi olmayan birini içtiğim tüm biralarda daha iyi geldi Bomonti. Efes'ten Tuborg'dan, Becks'den filan epey daha iyi. Daha zengin bir tadı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 -Deno- said: copry said: -Deno- said: copry said: -Deno- said: guinness neden yok yok ? Çünkü bad seni zevkli biri bilirdim copry.. Zevkliyimdir aslında seviyim mi ki bilemedim değişik çok dogru soyle, icmedin di mi Ahhaha içtim içtim de değişik geldi tadı Öyle değişikliklere pek açık bi kişilik değilim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 HADİ HADİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 http://www.paulaner.de/html/startseite/logo_alterabfrage.jpg http://brocrastinator.com/wp-content/uploads/2012/01/paulaner.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar